Antonis Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η ζωή όπως θά 'πρεπε να είναιΕνταξει, το πιάσαμε το υποννοούμενο.Πότε με το καλό θα φάμε κουφέτα?:laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vouvasalinik Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 Τι να σου πω ρε Γιωργο,σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου μ εκανες πραγματικα να γελαω ασταματητα,με κοιταζαν καλα καλα στην δουλεια!Τα γονιδια δουλεψαν, εχεις πολυ ταλεντο στο γραψιμο,φτυσου να μη σε ματιασω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2008 ontos kala tha itan etsi i zoi!!!lol! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2008 Φοβερό!!! Μου άρεσε ιδιαίτερα η γρήγορη αναφορά σε τόσους πολλούς γνωστούς σου από την κοινωνία του ελληνικού πόκερ στο τέλος, μετέφερες μια εικόνα που μετά χαράς έπλεξε πιστεύω ο καθένας μας στη φαντασία του μυαλού του...Καλά οι αντιδράσεις των pethers ήταν όλα τα λεφτά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 Γειά σου Γιώργο με τα ωραία σου! Τις τελευταίες μέρες δεν έχω internet και άργησα λίγο να διαβάσω το άρθρο.. Πολύ καλό όπως πάντα..Μου αρέσει που μπλέκεις το πόκερ σε ιστορίες - διηγηματάκια, πάντα με χιούμορ και διάθεση ηλιόλουστη.. Nice job!υ.γ Οι pethers ζωγράφισαν..! :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fran10apo Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ..!!πολυ γελιο :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Eugenios Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 mhpws irthe i wra ola auta pou grafetai na mpoun se ena periodikaki pou tha exei kathe fora kai ena dwraki, kai pou tha to vriskoume kathe mina sta periptera....???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2008 poulan akoma tetoia ta periptera?+1 gia to ar8ro Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts