Guest Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 cip1974 έγραψε:Re Hlie then mas ta les kala.Esy apo pou xekinhses?Apo ta High stakes kateytheian.Kai otan les oti den paizei sosta o allos ti ennoeis esy alla kai o holdem?Vlepete mia pasa memonomena kai lete oti o Hlios h o Holdem den epexai svsta xoris na xerete ti reads eixe gia ton antipalo?Esy eidika prepei na xereis poly kala ti metraei perissotero sta high stakes.PANTWS GIA NA EIMASTE SOVAROI AN DIAVASEI KAPIOS GIA TON SWEDENFISH THA DEI OTI EINAI APO TOUS LIGOUS KAI PRAGMATIKOUS ELLINES REAL GAMBLING PROS,PIGAINWNTAS PISW STO BLAVK JACK.AVTO KAI MONO LEEI POLLA KAI THA PREPEI NA IPARXEI SEVASMOS. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Ti sxesi pali exei to BlackJack me to poker? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 AngryKoreaMan έγραψε:Ti sxesi pali exei to BlackJack me to poker?κουβεντα να γινεται...παντος αυτη η κοντρα δεν ειναι ωραιο που εξελισεται στα φορουμ και στα sites , θα μπορουσε να λυθει 1 vs 1 , και δεν υπαρχει λογος να συμετεχουν κιαλλα ατομα σε αυτη τη συζητηση.υπαρχουν ακομα users με 2 posts που βγηκαν να υποστοιριξουν καποιον...κανονιστετα μεταξυ σας , αποφασιστε τι οπλα θα παρετε μαζι σας , και εμεις το μονο που θελουμε να ξερουμε ειναι το μερος και η ωρα , ολα τα αλλα ειναι για ... κουβεντα να γινεται. Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 εγω ειμαι μεταμεσονυκτιος τυπος(δηλωνω ανεργος εδω και καποια ετη!!!),αργησα λιγακι να δω τα πολυ ενδειαφεροντα πραγματακια που γραφτηκαν...Αλλα με τσινησαν πραγματικα,ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!Θελω να το παιξω αντικειμενικος,αν και ειναι γνωστο οτι ειμαι φιλος του Ηλιου εδω και χρονια,απο εποχη που συνεργαζομασταν στο μπλακ τζακ.Ηλιε και κ. Πανοπουλε εψαξα καμποσο ,οφειλω να πω οτι δεν βρηκα το αρχικο ποστ που δημιουργησε τη φασαρια.Αυτο για εθνικη ομαδα...Αμα θελετε,βαλτε το σχετικο λινκ καπου,αλλα αυτο δεν εχει και τοσο σημασια,αφου εγω κραταω την ουσια...υπηρχε μια προκληση...ΤΕΛΕΙΑ!!!Επιτελους και στην χωρα μας θα γινετε οτι και στο εξωτερικο που καποιοι σκανδιναδοι την εχουν δει και προκαλουν τον καθε Ντουλ!!!(αυτα τα γαμημενα αποσιωπητικα πως μπαινουν ?)Απ οτι διαβασα ο Χολντεμ δεχτηκε την προταση,αλλα μετα τις διακοπες του,αρα Ηλιε,δεν εχεις το δικαιωμα να του φερεσαι τοσο επιθετικα...Δεχηκε την προσκληση και εσυ με την σειρα σου,πρεπει να κατεβεις αναγκαστικα σκαλες για να αποδεχτεις την μονομαχια...Η ουσια ειναι ποιος θα κερδισει και οχι ποιος θα παρει τα πιο πολλα λεφτα.Καταλαβαινω οτι θιγεσαι αλλα κανεις λαθος,καθως εισαι δημοσιο προσωπο και θα εισαι αποδεχτης τετοιας κριτικης αρκετα συχνα...Αν εχεις υποψιαστει οτι ο Χολντεμ η καποιος αλλος π.χ ο ΤΑΡΑΜΑΣ( λεω τυχαια ενα ονομα που μου ερχετε στο μυαλο,καθως ειναι ενα γνωστο ονομα μην παρεξηγηθω κιολας,)σε συκοφαντει δεξια και αριστερα με ονοματα οπως ζουκας,δεσποινα,μαρια,σουλα κτλ,οφειλεις να το αναφερεις δημοσια και οχι να αφηνεις υπονοουμενα...Σωστη 1000% βρισκω την προταση που εκανες για μονομαχια...με κατηγορεις κυριε?Ωραια,ελα να παρεις τα λεφτα μου...ΑΨΩΓΟΣ!!!!!Εγω εχω κατηγορησει δημοσια τον Χοντεμ για ενα πραγμα,οτι δεν δηλωνει ανοιχτα το ονοματεπωνυμο του...Ο Ηλιος ειναι γνωστος,εσυ ποιος εισαι?Ποιες ειναι οι επιτυχιες σου?Σε ποια ΕΠΤ πηρες μερος?Εισαι απλα ενα ανυπαρκτο προσωπο,μεχρι να φανερωθεις...Περιμενω πως και πως μια μονομαχια...''Τζογαδοροι'' ειμαστε,εγω παιζω στοιχημα υπερ του Ηλιου 2/3...απο 1000€ και πανω εως συνολικο ποσο 20000€...οποιος θελει ας ερθει...Τα λογια ειναι για αλλους,οχι για παικτες σοβαρους Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 an emfaniistei o lagos o donk.cy paizo kai ego hu.tora poy to skeftomai prokalo kai to tsakalia epeidi einai poli agenis kai de pisteyei oti i full tilt einai stimeni kai to gkap epeidi de kserei na paizei.afoy mazeytikame polloi mporoyme na kanoyme ena protathlimataki me mparaz entos ektos ktl Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 2/3 me prosvalis niko.ala ine stihima me terastio E.Vean peksoume 100 trapezoores den exei oute 1%.PANTOS EPIASES TO THEMA NIKO PERI APAKSIOTIKON POST STO SITE MOU.ME ANAFORES STO 2+2 OPOU KAPOIOS DEN ME SEVETE KAI EKI SAN PAIKTH ALA EXEI POSTARI MIA FORA STH ZOI TOU MONO!!!DILADH GRAFTIKE STO 2+2 MONO GIA NA ASHOLITHI MAZI MOUKAI NA PI POS DEN EIMAI KALOS PEKTHS!!!KAI META O DESPOINA O OPIOS GRAFI APO SIGEKRIMENH HORA TOU EKSOTERIKOU KANI AFTO TO POST APO TO 2+2 COPY PASTE.EFKOLO READ GIA TO PLAY TON ANTIPALON KIRIOI! Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 crf88 έγραψε:an emfaniistei o lagos o donk.cy paizo kai ego hu.tora poy to skeftomai prokalo kai to tsakalia epeidi einai poli agenis kai de pisteyei oti i full tilt einai stimeni kai to gkap epeidi de kserei na paizei.afoy mazeytikame polloi mporoyme na kanoyme ena protathlimataki me mparaz entos ektos ktl=+1xaxaxxax.tora pou to skeftomao kai ego mesa.xrhsto na kontraristoun ta megala ROI XAXAXAX.O NIKITIS KERDIZI LOUKOYMI I MIA OMPRELA.PROKALO DIMOSIA TON NANASTA SE MONOMAXIA O.25-0.50GIATI INAI PSILOTEROS APO EMENA 5 PONTOUS.O XAMENOS THA ALAXSI TON NIK NAME SE IMAI MALAKAS OEO Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 skoty1000 έγραψε:crf88 έγραψε:an emfaniistei o lagos o donk.cy paizo kai ego hu.tora poy to skeftomai prokalo kai to tsakalia epeidi einai poli agenis kai de pisteyei oti i full tilt einai stimeni kai to gkap epeidi de kserei na paizei.afoy mazeytikame polloi mporoyme na kanoyme ena protathlimataki me mparaz entos ektos ktl=+1xaxaxxax.tora pou to skeftomao kai ego mesa.xrhsto na kontraristoun ta megala ROI XAXAXAX.O NIKITIS KERDIZI LOUKOYMI I MIA OMPRELA.PROKALO DIMOSIA TON NANASTA SE MONOMAXIA O.25-0.50GIATI INAI PSILOTEROS APO EMENA 5 PONTOUS.O XAMENOS THA ALAXSI TON NIK NAME SE IMAI MALAKAS OEO[/quote:oivky43x]To eipa ego lathos epagelma dialeksa, nekrothaftis eprepe na gino.Plaka plaka prepei na arxiso na proponoumai giati den exo paixei pote HU. Alla apo tin alli mallon den tin xreiazomai , einai mexri na mpo sto mialo tou antipalou mou, meta ta 2-3 prota paixnidia den tha exei tyxi o pirinikos.Ante pao gia mpanio enough gia monomaxies gia tora, pantos eleusina tha sou thimiso oti sto HU protathlima pou egine sto POKER.GR eixa bgei deutros apo tous 32 esy? Παράθεση
taratata13 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Γεια χαρά. Αυτό που σε εμένα κάνει εντύπωση είναι ότι στο ΕΛΛΑΝΤΑ έχουμε κάνει επιστήμη την απαξίωση.Ούτε εγώ πιστεύω σε αυθεντίες και αλλάθητα αλλά είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο η προσπάθεια απαξίωσης.Έγω ρωτώ: "υπάρχει κανείς που δεν κάνει λάθη στο πόκερ;"'Οποιος απαντήσει "ναι" να σταματήσει να παίζει αμέσως είναι επικίνδυνος για την τσέπη του.Καταρχήν να συμφωνήσουμε ότι όλοι παίζουμαι με στόχο το κέρδος.Ο HOLDEM ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ είναι (κατά τα λεγομενά τους) κερδοφόροι παίχτες,άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο δεν έχει(για μένα) σημασία.Τώρα Κύριοι πεστε μου γιατί πρασπαθεί ο ένας να απαξιώσειτον άλλον με "θανασης Βέγγος" και "LAGOS.GR" ;Δεν γνωρίζω κανένα από τους δύο και δεν μπορώ να αντιληφθώ (χαζούλης γαρ) τη σκοπιμότητα της κόντρας σας.Συμφέρωντα;Αν ναι πιά;Παρακαλώ για απάντηση από τους δύο.Ευχαριστώ Παράθεση
magic32magic Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Συγνώμη είμαι ο μόνος που νομίζει ότι ο κ.Καματάκης θα μίλαγε έτσι μόνο για να κάνει πλάκα; Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 DEN KSERO AN GNORIZEIS FILE TARATATA13 POS MOLIS PRIN 1 MINA KSEKINISA ENA POKERSCHOOL SITE ME TON NIKO TON PANOPOULO MEPRAGMATIKA MEGALH APIHISI KAI KOLAKEFTIKA SHOLIA APO OLH THN POKERIKH KINOTHTA.O HOLDEM.GR H MALON LAGOS.GR EXI KAI AFTOS ENA SITE OPOU PROSPATHI NA TO PI EKPEDEFTIKO KAI SINERGAZETE KAI ME ENA ALO SITE.O NOON NOITO...ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAM Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 FILE NANASTA MPOREI NA EIMAI ATIXOS KATA TIN GNWMI MOU ALLA DEN EIMAI TOSO AFELIS NA RISKARW 1000$ STO TIPOTA.GIA NA SE PROKALW THA EXW KAPOIA IDEEA.EGW EYXOMAI NA XASW GIA NA KATIGORITHW KAI NA EPIKRITHW.OTI KAI NA GINEI PANTWS THA XAMOGELAW KI THA SOU DWSW SYGXARITIRIA.EPISIS THA POSTARW TIN ITTA MOU.To eipa ego lathos epagelma dialeksa, nekrothaftis eprepe na gino.Plaka plaka prepei na arxiso na proponoumai giati den exo paixei pote HU. Alla apo tin alli mallon den tin xreiazomai , einai mexri na mpo sto mialo tou antipalou mou, meta ta 2-3 prota paixnidia den tha exei tyxi o pirinikos.Ante pao gia mpanio enough gia monomaxies gia tora, pantos eleusina tha sou thimiso oti sto HU protathlima pou egine sto POKER.GR eixa bgei deutros apo tous 32 esy? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 SWEDENFISH έγραψε:DEN KSERO AN GNORIZEIS FILE TARATATA13 POS MOLIS PRIN 1 MINA KSEKINISA ENA POKERSCHOOL SITE ME TON NIKO TON PANOPOULO MEPRAGMATIKA MEGALH APIHISI KAI KOLAKEFTIKA SHOLIA APO OLH THN POKERIKH KINOTHTA.O HOLDEM.GR H MALON LAGOS.GR EXI KAI AFTOS ENA SITE OPOU PROSPATHI NA TO PI EKPEDEFTIKO KAI SINERGAZETE KAI ME ENA ALO SITE.O NOON NOITO...ILIOS KAMATAKISPOKERPROS TEAMI TELEYTAIA FORA POU THA TO PW. O ILIOS EINAI APO TOUS ELAXISTOUS ELLINES REAL GAMBLING PROS.PAIDIA ALLO NA PAIZEIS ENA XRONO POKER ALLO NA ZEIS APO TON TZOGO GIA 20.SIGOURA KAPOIA PAIDIA EDW DEN TO ANTILAMVANONTAI.NOMIZOUN PWS O TZOGOS EINAI EVKOLOS.AVTA. Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 SWEDENFISH έγραψε:2/3 me prosvalis niko.ala ine stihima me terastio E.Vean peksoume 100 trapezoores den exei oute 1%.PANTOS EPIASES TO THEMA NIKO PERI APAKSIOTIKON POST STO SITE MOU.ME ANAFORES STO 2+2 OPOU KAPOIOS DEN ME SEVETE KAI EKI SAN PAIKTH ALA EXEI POSTARI MIA FORA STH ZOI TOU MONO!!!DILADH GRAFTIKE STO 2+2 MONO GIA NA ASHOLITHI MAZI MOUKAI NA PI POS DEN EIMAI KALOS PEKTHS!!!KAI META O DESPOINA O OPIOS GRAFI APO SIGEKRIMENH HORA TOU EKSOTERIKOU KANI AFTO TO POST APO TO 2+2 COPY PASTE.EFKOLO READ GIA TO PLAY TON ANTIPALON KIRIOI!αμα ειναι για 100 ωρες να αλλαξω και την αποδοση!!!Αλλα υπεθεσα οτι και ετσι θα βρω πολλα κοροιδα,καθως βλεπω οτι διαφοροι τυποι στηριζουν τον συγκεκριμενο παικτη δεξια και αριστερα,αρα δεν εχουν κατι να χασουν αν πονταρουν κιολας πανω του...Δεν εχω κατι με τον Χολντεμ(περα απο το οτι δεν λεει το ονοματακι του),απλα αυτη ειναι η αποψη μου για τις ικανοτητες του σε συγκριση με του Ηλιου.Καποιοι αλλοι πιστευουν το αντιθετο,δημοκρατια εχουμε...Για το αλλο θεμα που λες,εσεις εχετε κανει λαθος(αυτο ισχυει και για τα αλλα 2 σαιτ),δεν μπορει ο καθε παπαρας να γραφεται σε ενα σαιτ και να λεει τη παπαρια του ανωνυμα...Βαλε κυριε το ονοματακι σου και πες οτι θες,δεκτες ολες οι αποψεις...Εγω θα ηθελα και στα 3 σαιτ δικαιωμα να γραψουν να εχουν μονο οσοι δωσουν τα προσωπικα τους στοιχεια και εφοσον αυτα επιβεβαιωθουν...Δεν μπορει ο καθενας πισω απο την ανωνυμια που προσφερει το ιντερνετ να κατηγορει καποιον...Ας παει να κανει τσατ αλλου με καναν γκομενο,οχι να γραφει σε σοβαρα σαιτ που ειμαστε ολοι γνωστοι μεταξυ μας...Τωρα προσωπικα για σενα,για την επιθεση που δεχεσαι,θα ελεγα οτι δεν πρεπει να ασχολησαι με κανεναν,οποιος θελει εχει ματια και βλεπει...Και ας ακουστουν και αντιθετες αποψεις ,τι να κανουμε,οσοι ξερουν ποκερ,καταλαβαινουν. Παράθεση
nikthegr Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 να κανω μια επεξηγηση,εκει που λεω για παπαρες,ασφαλως δεν εννοω τον Χολντεμ(εφοσον υπογραφει μονο ως χολντεμ,καθως παλι ακουστηκαν υποννοουμενα),αυτος δεν ειναι αγνωστοςΧ.Απλα μπορει να μην γουσταρει να πει ποιος ειναι. Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Arxizo na ipopsiazomai oti alla auta eina ena "publicity stunt" gia na anevoun ta dio site me olo to endiaferon tis monomaxias, exalou to idio kanoume kai ego kai o hardeleusinas giati exoume skopo na anoixoue ena ekpaideutiko site gia pirinikous fisikous amesos meta tin monomaxia mas! Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 inai polla ta lefta ARH,toxsero mavre Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 nanasta έγραψε:Arxizo na ipopsiazomai oti alla auta eina ena "publicity stunt" gia na anevoun ta dio site me olo to endiaferon tis monomaxias, exalou to idio kanoume kai ego kai o hardeleusinas giati exoume skopo na anoixoue ena ekpaideutiko site gia pirinikous fisikous amesos meta tin monomaxia mas!Ελπίζω να βγει και κάτι θετικό. :laugh: Μια και αναφέρθηκε και το site μου, θα πω λίγα λόγια.Όσοι το έχουν επισκεφτεί θα έχουν δει ότι είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό site με προσωπικό χαρακτήρα. Το ξεκίνησα χωρίς καμμια γνώση web design, programming, SEO, e-marketing, affiliate management κλπ κλπΤα έσοδα είναι μηδαμινά και μόλις φτάνουν για να καλύψουν το κόστος λειτουργείας και δε συζητάω καθόλου για αποζημίωση του χρόνου που αφιερώνωΔεν έχω άμεση συνεργασία με κανένα άλλο ελληνικό site. Το γεγονός ότι βλέπετε το link στην υπογραφή μου είναι ευγενική παραχώρηση ως αντάλλαγμα, θέλω να πιστεύω στην προσφορά μου με αρκετά ποστ περιεχομένου και άρθραΕγώ δεν εκβίασα τη διαφήμιση του site μου με spamming τακτικές, αλλά δούλεψα γι αυτό και το κέρδισα.Όπως έγραψα και στον swedenfish ο σεβασμός είναι κατι που κερδίζεται δεν στο δίνει κανείς δωρεάν.Ας μην κάνει τον κόπο να απαντήσει σε οτιδήποτε επί προσωπικού γιατί δεν πρόκειται ποτέ να καταδεχτώ ένα πρόσωπο που απειλεί και εκβιάζει.Αν είναι κάτι μη προσωπικό πχ συζήτηση στρατηγικής κλπ τότε δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε οτιδήποτε.Βλέπεις nikgr αυτό που εσένα σε ενοχλεί με το ιντερνετ για μένα είναι το θαυμάσιο αυτού του μέσου. Η ανωνυμία. Μπορώ να μιλήσω με τον κάθε swedenfish και να επωφεληθώ μαθαίνοντας κάτι καινούριο ή οποιαδηποτε αλλή μορφή ωφέλειας αλλά μπορώ να αποφύγω κάθε επαφή με κάποιο ανεπιθυμητο πρόσωπο. Ακόμα κι αν είναι το ίδιο άτομο που μιλάω για πόκερ.Luv the internets!PS: Εχω λογαριασμο στο ppros που δεν είναι κανείς απ'αυτούς που υποψιάζονται. Δεν έχω γράψει κάτι. Προφανώς μπαίνω μέσω ελληνικών proxy servers Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 nanasta έγραψε:Arxizo na ipopsiazomai oti alla auta eina ena "publicity stunt" gia na anevoun ta dio site me olo to endiaferon tis monomaxias, exalou to idio kanoume kai ego kai o hardeleusinas giati exoume skopo na anoixoue ena ekpaideutiko site gia pirinikous fisikous amesos meta tin monomaxia mas!I GIA XRIMATISTES. O XAMENOS NA DOUME POU THA KRIFTEI?I PATRA OMWS EINAI MEGALITERI APO TIN ELEFSINA OPOU KAPOIA TRIPA THA VREIS NA KRIFTEIS.HARDELEFSINA Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Μήπως βρήκε κανείς την μπάλα που χάθηκε? Παρακαλώ να το πεί... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 scotty molis eida oti exeis kalitero roi kai perissotera kerdi apo mena ongame.DE TO ANEXOMAI!!MONOMAXIA SIMERA TO VRADI STIS 10... mexri na soy rikso tio palioroi soy sta tartaraMporei kapoios na kanei ena link apo to arthro toy twoplustwo.thelo poli na to diavaso alla de to vrisko.thanks ek ton proteron Παράθεση
skoty1000 Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2008 crf88 έγραψε:scotty molis eida oti exeis kalitero roi kai perissotera kerdi apo mena ongame.DE TO ANEXOMAI!!MONOMAXIA SIMERA TO VRADI STIS 10... mexri na soy rikso tio palioroi soy sta tartaraMporei kapoios na kanei ena link apo to arthro toy twoplustwo.thelo poli na to diavaso alla de to vrisko.thanks ek ton proteronKAI ESI EXIS STO POKER STAR.GINAIKAAAAAAAAAAA GRHGORA TIS MPOTES META SPIROUNIA KAI TO KAPELO KAI TO KOUMPOYRI,POU PAS KALEMOU MOU LEI,PAO NA ROI XTIPITHO.XAXAXAXAX.TI NA KANOUME AFTA VLEPOUME AFTA SXOLIAZOUME Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Ahahahahahahahaha Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Προκαλώ σε μονομαχία heads up $5-$10 NL όποιον πιστεύει ότι είναι καλύτερος από μένα.Θα βρίσκομαι στο lobby του poker.gr(στα τραπέζια play money φυσικά):laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
GrvlassisAA Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2008 Αυτα στο Σκόρδα να τα πεις (αν εχεις τα αντερα βεβαια) οχι σε μας Παράθεση
Recommended Posts