Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρε Διονύση θα μας τρελάνεις;;;Τόσες μέρες λες σούπερ τυχερό το allin του ntsikal που ήταν 43-57 και τον εαυτό σου τον λες γκαντέμη που δεν κέρδισες στο 7-93??? Κέρδιζες μόνο με 9 μπαστούνι ή με συνδυασμό δύο φύλλων.Αν ήσουν ο Α3 κι έσκαγε ΚΤ ή το 9 μπαστούνι δε θα μίλαγες για rigged sites? Σταμάτα πια την γκρίνια πήαγινε διακοπές να ηρεμήσεις κι εσύ κι εμείς!!!

Δημοσίευση

Λουκα δικιο εχεις οπως το θετεις. Αλλα μη τον παρεξηγείς το Διονύση. Το χερι δεν παιχτηκε ακριβως ετσι. Νομίζω ο Διονύσης ηταν utg και μαζί με τα blinds υπηρχαν 4 ατομα στη παρτίδα.

O Διονύσης κρατούσε :Ks :Th και το φλοπ ηρθε :Qs :Js :Ts και ο bb εκανε bet 450.

Απλα ο Διονύσης βρεθηκε σε δίλλημα μεταξύ call και all in καθως κρατούσε open end straight draw και flush draw με πιθανότητα και για straight flush. και απλα ηθελε να ακούσει γνώμες αν το all in που επαιξε στο πονταρισμα 450 του αντιπάλου του ηταν η πιο σωστη κινηση.

Δημοσίευση

magic32magic έγραψε:

Ρε Διονύση θα μας τρελάνεις;;;Τόσες μέρες λες σούπερ τυχερό το allin του ntsikal που ήταν 43-57 και τον εαυτό σου τον λες γκαντέμη που δεν κέρδισες στο 7-93??? Κέρδιζες μόνο με 9 μπαστούνι ή με συνδυασμό δύο φύλλων.Αν ήσουν ο Α3 κι έσκαγε ΚΤ ή το 9 μπαστούνι δε θα μίλαγες για rigged sites? Σταμάτα πια την γκρίνια πήαγινε διακοπές να ηρεμήσεις κι εσύ κι εμείς!!!

DEN EIPA EGW AVTO.EIPA APLWS PWS ME ENA TETOIO

FLOP:Qs :Js :Ts KAI ME :Ks STO XERI NOMIZW PWS ITAN ADINATO NA FOLDARW.

I ANALISI TOU XERIOU THA EDINE PWS ENA MONO XERI ANTIPALOU THA ITAN KATASTROFIKO AVTO THA ITAN :As Xs,diladi FLUSH APETHEIAS.SE TETOIA PERIPTWSI TA OUTS GIA NIKI ITAN LIGA MONO:9s I K K, 10 10, K 10, Q Q, J J .

APLA TA PAIDIA ME TO FOLDING EQUITY TI NONIZOUN.EIXE FOLDING EQUITY TO XERI MOU?

Δημοσίευση

Διονύση οταν ξαναποστάρεις bad beat (που εμένα μου αρέσουν) να ποστάρεις όλο το χέρι apo to hand history.

Ναι σε αυτό το χέρι είχες τεράστιο folding equity αλλα το donk έκανε call me nuts flush.

Νομίζω οτι ήταν απαράδεκτος και στάθηκες ιδιαίτερα άτυχος.

Επίσης το call με Κ-10ο απο utg ειναι λαθος Προφανώς έκανες tricky play για να μην φανερώσεις την δύναμη του φύλλου σου αλλα καμιά φορά το slow play δεν μας βγαίνει. standard raise.

Δημοσίευση

magic32magic έγραψε:

+1000

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Διονύση οταν ξαναποστάρεις bad beat (που εμένα μου αρέσουν) να ποστάρεις όλο το χέρι apo to hand history.

Ναι σε αυτό το χέρι είχες τεράστιο folding equity αλλα το donk έκανε call me nuts flush.

Νομίζω οτι ήταν απαράδεκτος και στάθηκες ιδιαίτερα άτυχος.

Επίσης το call με Κ-10ο απο utg ειναι λαθος Προφανώς έκανες tricky play για να μην φανερώσεις την δύναμη του φύλλου σου αλλα καμιά φορά το slow play δεν μας βγαίνει. standard raise.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: