zorbasovoudas Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2008 Θα κάνω πρώτα μιά εισαγωγή.Πριν μερικες μέρες εξελίχθηκε η κόντρα μεταξύ ΄Ιλιου και χόλντεμ γιατί ο δεύτερος αμφισβήτησε την αξία του πρώτου.΄Οταν βρήκα την συνέντευξη του ΄Ιλιου στο πόκερνιούς ,διάβασα με ενδιαφέρον την άποψη του για το προφίλ του κορυφαίου παίκτη και για το ότι ο stu ungar αν και δεν είχε μαθηματική παιδεία πήρε τέτοια φήμη επειδή στάθηκε τυχερός στα τουρνουά.΄Εγραψα τις απόψεις μου (μπορεί να ήταν και βλακείες μπορεί και όχι όμως) και δεν είδα καμία απάντηση από κανέναν για το πολυ ενδιαφέρον αυτό θέμα.Κατάλαβα λοιπόν ότι το φόρουμ αυτό δεν είναι για μένα και αποφάσισα να σταματήσω και να το διαβάζω ακόμη.Πριν από κάποιο διάστημα έγραψα ένα επικριτικό ποστ στον Αντώνη περί ειρωνείας.Αυτό πίστευα αυτό έγραψα.Συμφωνούσα όμως σε πολλά από τα υπόλοιπα ποστ του.Τον προτωγνώρισα στο Γευγελή.Μετά και την δεύτερη γνωριμία μου μαζί του στο επόμενο τουρνουά εκεί επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου ότι έχει αυτό το ποκερικό κάτι μέσα του,που δεν το αποκτάς ούτε με τα καλύτερα μαθηματικά πτυχία.Με λύπη μου διαβάζω ότι θέλει να σταματήσει να γράφει.Γνώρισα επίσης και τον silencio δύο φορές.Δεν μου φάνηκε σαν ποκερόφατσα που να μπορεί να πατάει σε νάρκες(προς το παρόν τουλάχιστον)αλλά έχει βάθος σκέψης και κάτι που το στερούμε εγώ -το καθαρό μυαλό-.Πρέπει να κατάλάβεις φίλε silencio ότι το θέμα που άνοιξες δεν είναι ώριμο για συζήτηση στα ελληνικά φόρουμ τουλάχιστον ,συζητιέται μόνο σε προσωπικό επίπεδο με άτομα αν όχι του ίδιου μήκους κύματος , με διάθεση για ανοιχτή συζήτηση ώστε να υπάρχει σε κάθε περίπτωση ωφέλεια για όλους.Ο holdem gr έχει αφιερώσει πολυ χρόνο και μεράκι στα φόρουμς και δεν χρειάζεται να επικρίνει ή να επικρίνεται σε θέματα τα οποία δεν του έχουν κανει <κλικ>.Ξεχάστε λοιπόν τις όποιες σκέψεις για σταμάτημα ποσταρίσματος ,επειδή όλοι ξέρουμε ότι δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα(όχι μόνο στο πόκερ) και μόνο κάνοντας λάθη και γράφοντας ανακρίβειες ή και βλακείες ακόμα μπορούμε να μείνουμε <ζωντανοί>.Όποιο θέμα είναι ανώριμο εκεί γράφονται συνήθως οι αλάθητες απόψεις και οι αυθεντίες.΄Εχω και εγώ άποψη επί του θέματος μαθηματικά νs ένστικτο αλλά δεν υπάρχει λόγος να γράψω,απλά είμαι πιο κοντά σε αυτά που γράφει ο silencio. Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να σταματήσει να γράφει αλλά ζητώ να συνεχίσουν όλοι όπως αυτοί νομίζουν.Ελπίζω να μην ζητάω πολλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 zorbasovoudas καλησπέρα..Είσαι απ΄τους λίγους ρομαντικούς και με άποψη για τη ζωή πέρα απ΄το πόκερ που γράφουν στα ελληνικά fora.. Αλλά βλέπεις δεν είναι από τις ποιότητες που εκτιμούνται ιδιαίτερα..Προφανώς έχεις ασχοληθεί με πιο εσωτερικές διαδρομές που σου επιτρέπουν εύρος σκέψης και ορίζοντες ανοικτούς.. Και πάλι ατύχησες.. Δεν είσαι αρκετά ορθολογιστής-δογματιστής για να αποκτήσεις οπαδούς-χειροκροτητές.. Ευτυχώς όμως πάλι όπως καλά γνωρίζεις.. Τέτοιους έχουν ανάγκη οι ανασφαλείς, οι φυλακισμένοι στο δόγμα τους...Όσο με αφορά, είχα μήνες να ασχοληθώ και να συμμετάσχω στα φόρουμ ακριβώς γιατί είχα κουραστεί από τους ειδικούς και ειδικευόμενος διδασκάλους.. Δε βαριέσαι.. Το έγραψα και σε άλλο post.. Τα φόρουμ αργοπεθαίνουν γιατί δεν γίνεται ουσιαστικός διάλογος και όλες οι διαφορετικές από την πλειονότητα απόψεις χλευάζονται.. Οι Έλληνες ποκερογκουρού (τι ανέκδοτο..) αγορεύουν και τα μαθητούδια παπαγαλίζουν..Το επίπεδο της παιδείας ολονών καθορίζει και τη στάθμη της ποιότητας των συζητήσεων.. Και συνεχώς μειώνεται..Καλό καλοκαίρι και ότι καλύτερο στη ζωή.. Την εσωτερική προτιμότερο.. Λέω να περάσω πάλι σε safe mode, mode παρατηρητή.. Να σαι καλά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zorbasovoudas Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Xάρηκα για την απάντηση .Είχα βγει και εγώ για αρκετό καιρό εκτός φόρουμς ,επανήλθα ,αλλά τώρα βλέπω ότι ήρθε ή ώρα να αποχωρίσω,ελπίζω να μην μετανοιώσω για την δωρεάν προσφορά προς όλλους τους ΄Ελληνες εάν θυμάσαι που σου είπα στην Γευγελή(άγνωστο τι θα απογίνει).΄Οσο για τις εσωτερικές διαδρομές απλώς προσπαθώ να ξύσω την επιφάνεια και να αρχίσω να σκάβω.Να σαι καλά επίσης.Είναι το τελευταίο μου ποστ στα ελληνικά φόρουμς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TSINT Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 STIRIZO,SILENCIO!!!DAGKOTO!!!KALO PAIDAKI,TROGAME MAZI KANAPEDAKIA STO APOLLONIA!!RE KALA TA LES!!!KALITERA NA SE ZILEBOUN PARA NA SE LIPOUNTAI!!RE KANE NTOU KAI PARTOUS TA BRAKIA.....!!!http://www.truveo.com/Ntou-apo-pantou/id/3868107011 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι πολλοί γεννούν στα μυαλά τους ανόητες κόντρες μεταξύ ατόμων που υποτίθεται ποστάρουν για να μάθει ο ένας από τον άλλο (ο καθένας με τον τρόπο του και τα πιστεύω του). Το μόνο που κοντράρεται εδώ είναι όχι τα πρόσωπα, οι απόψεις τους. Όταν ο ένας έχει εντελώς διαφορετικά πιστεύω από τον άλλο, λογικό είναι οι απόψεις να διχάζονται. Έβρισε ποτέ κανένας τον άλλο λέγοντάς του πχ: "Κώστα πρέπει να είσαι ανεγκάφαλος-βλάκας-ηλίθιος κλπ κλπ αν πιστεύεις αυτό το πράγμα..." (εξαιρείται ο Αντώνης φυσικά, ποιος τον φτάνει σε τέτοια).Silencio θα συγκρίνω το τελευταίο σου post που ονόμασες "ένστικτο vs μαθηματικά" με αυτό του Αντώνη με τίτλο "c-bet". Μακάρι ο Αντώνης να συνεχίζει να κάνει τέτοια posts κι αναλύσεις για να γίνεται κουβέντα και να μαθαίνουμε από ενδιαφέρουσες περιπτώσεις&εμπειρίες του (εκεί Αντώνη το αρχιπεπόνι που λες είχε άποψη παραπλήσια με τη δικιά σου, γιατί αν πω ολόιδια θα χτενίσεις όλο το post να βρεις διαφορές...) Αν δεις τα posts μου, του Αντώνη και πολλών άλλων που ασχολήθηκαν σε εκείνο το θέμα θα δεις πόσο ωραία κουβέντα γίνεται για το θέμα. Αντίθετα στο δικό σου "ένστικτο vs μαθηματικά" τι έκανες: μας παρέθεσες ένα δίλημμα που είχες, άκουσες αρκετές απόψεις για να μας πεις τελικά ότι το ένστικτό σου εκείνη τη στιγμή σου υπαγόρεψε το fold γιατί "μυρίστηκες" (και μπράβο σου που το κατάλαβες) ότι ήσουν απέναντι σε καλύτερα φύλλα, ή ότι αν έπαιζες η τράπουλα θα σε πρόδιδε (κι αυτό είναι που αμφισβητήθηκε ως άποψη από πολλούς). Για να μας πεις τελικά ότι όπως και ναχε, ακόμη και να σου ξανασυμβεί μια παρόμοια κατάσταση, δε θα έχουν προσθέσει καμία εμπειρία σε σένα οι γνώμες των άλλων, αφού θα εμπιστευτείς πάλι τις μαντικές σου ικανότητες κι αν αυτές μυρίζονται bad beat ή το worst scenario θα κάνεις πάλι το ίδιο. Ε, συγγνώμη, αλλά αυτό εμένα τουλάχιστον που φαίνεται επίδειξη μαντικών ικανοτήτων κι επειδή κρίνεις αρκετά από το αποτέλεσμα το έβαλες για να μας δείξεις ότι το ένστικτό σου είναι τόσο δυνατό που κάνει ακόμη και τις πιο απίστευτες μαντεψιές... Σύγκρινε επίσης και με το post AK UTG final table. Κι εκεί μια χαρά παραθέτεις τα σκεπτικά σου κι ακούς τις απόψεις άλλων χωρίς προβλήματα κλπ.Μακάρι να συνεχίζετε όλοι να συμμετέχετε στα forums αλλά να το κάνετε με τον καλό σας εαυτό, το post να γίνεται με σκοπό τον ευγενή διάλογο και καλή διάθεση ανταλλαγής απόψεων (βλ. παραδείγματα c-bet του Αντώνη και AK UTG final table του Silencio).Αυτά τα ολίγα για όσους τα έχουν πάρει κι έχουν απογοητευτεί από κόντρες μεταξύ απόψεων, τις οποίες κάποιοι επέκτειναν σε κόντρες μεταξύ προσώπων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2008 Tελικα, θα παω για μπανιο...και θα μεινω στη θαλασσα Παααααααααααααρρρραααα πολυ..........Sam σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο...Μηνες τωρα, χαλαμε τη ζαχαρενια μας, για να "πεισουμε" οτι εχουμε δικαιωμα λογου. Εστω και αν λεμε κακαριες, ΕΧΟΥΜΕ δικαιωμα λογου!Ε! καποιοι ΔΕΝ το θελουν, ΔΕΝ το μπορουν, ΔΕΝ το αντεχουν.Ιδιον του Ελληνα: Φατους πρωτα και μετα, το ψαχνουμε αν ειχαν δικιο...Και silencio?: "Τα φόρουμ αργοπεθαίνουν γιατί δεν γίνεται ουσιαστικός διάλογος και όλες οι διαφορετικές από την πλειονότητα απόψεις χλευάζονται.."+1000theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PHoENiX4u901 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 TSINT έγραψε:STIRIZO,SILENCIO!!!DAGKOTO!!!KALO PAIDAKI,TROGAME MAZI KANAPEDAKIA STO APOLLONIA!!RE KALA TA LES!!!KALITERA NA SE ZILEBOUN PARA NA SE LIPOUNTAI!!RE KANE NTOU KAI PARTOUS TA BRAKIA.....!!!http://www.truveo.com/Ntou-apo-pantou/id/3868107011THEA!!!! HAHAHAHAHTha xasoume to kefali mas sto telos mayta pou vlepoume , na mou to thymitheis :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts