Zulugr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Μετα απο καιρο ειπα να ποσταρω μια παρτιδα απο cash,μιας και ολο για τουρνουα διαβαζω.Δεν υπαρχουν πολλα reeds για τους αντιπαλους αφου εχουμε παιξει καμια 10ρια χερια.Εχω μπει δυνατα στο τραπεζι κανοντας αρκετα raise pre flop,κερδιζοντας τα ποτ χωρις να παμε σε showdown.Seat 1: IIlIl ($125.30 in chips) Seat 6: zulugr ($116 in chips) Seat 8: NICOFIEL ($237.35 in chips) Seat 9: ClassicFish ($100 in chips) Seat 10: Wreckless72 ($127.85 in chips) ANTES/BLINDSWreckless72 posts blind ($0.50), IIlIl posts blind ($1).PRE-FLOPzulugr bets $3.50,:Ad :Kd NICOFIEL calls $3.50, ClassicFish folds, Wreckless72 folds, IIlIl folds.FLOP [board cards: :5s ,:Ac ,:7s ]zulugr bets $7, NICOFIEL bets $14, zulugr calls $7.TURN [board cards: 5S,AC,7S,:Ts ]zulugr checks, NICOFIEL bets $25, zulugr calls $25.RIVER [board cards: 5S,AC,7S,TS,:9c ]zulugr checks, NICOFIEL bets $87, zulugr ?????εχω βρεθει αρκετα βαθια στην παρτιδα....πως να την παρατησω ?η μηπως επρεπε να ειχα φυγει νωριτερα ? Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Σε short-handed παιχνίδι η αξία τέτοιων φύλλων ανεβαίνει πολύ. Κι όλων των φύλλων γενικά. Και πολλοί παίχτες παίζουν πολλά φύλλα όπως 68s, A3s κλπ ειδικά σε παίχτες με image σαν το δικό σου. Άρα πιστεύω θα άξιζε ένα reraise στο flop από μέρους σου μιας και το kicker σου το επιτρέπει, αλλά κι επειδή πολλοί παίχτες θα έκαναν mini-raise εδώ με flush draw, straight draw, πχ 6-8 κλπ. Επίσης το loose image που έχεις θα σου επέτρεπε να πληρωθείς από A-J, A-Q και μάλιστα καλά. Αν τώρα έπαιζες έτσι και σου ξαναπόνταρε γερά στο 3ο μπαστούνι στο turn μπορείς να πετάξεις κιόλας το φύλλο σου, αλλά φαντάζομαι ότι με χρώμα δε θα έπαιζε έτσι. Θα επιχειρούσε να πάρει κάτι παραπάνω από σένα κάνοντας check στο turn προσποιούμενος ότι και καλά τον φόβισε το 3ο μπαστούνι. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από το πόσο βαθειά σκέφτεται ο αντίπαλος. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 M'arese to flop. Sto turn kanw fold xwris alla reads alla katalabainw to call sou epeidh kanei mikro bet.Sto river den kerdizeis tipota. Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 kai emena mou fenetai oti to min raise einai semi bluff gia flush draw kai kala ekanes call, alla afou peftei to spade to paratame. Gia 2 pair diskolo an eixe floparei 2 pair mallon tha ekane megalitero raise na to prostateysei. Yparxei kai mia pithanotita na einai xeri mploFA i mikrotero kicker alla to poso megali einai auti i pithanotita to xeris mono esy mesa apo to read pou exeis gia ton paixti, kai afou den ton xereis einai lathos na paixeis TPTK all the way me enan uknown.. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Μαλλον θα πηγαινα πασο στο turn. Τι πιστευεις οτι εχει στο turn, οταν εκανες το call; Αν δεν εχει Α - Χ spades, ισως να εχει Αces Up . Μαλλον εχει δικιο ο Holdem οταν λεει οτι στο river δεν κερδιζεις τιποτα. Οποτε, "του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε...". Παράθεση
Zulugr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2008 Θα συμφωνισω με ολους τους σχολιαστες,και ειδικοτερα με τον nanasta που ειναι πιο κοντα στον τροπο σκεψης μου.Απο την αρχη τον εχω για bluf ,επειδη του ειχα σπασει τα νευρα πριν.Στο river αν ειχε χρωμα δε νομιζω οτι θα ζητουσε τα ρεστα μου.Θα περιμενα ενα πιο value bet.RIVER [board cards: 5S,AC,7S,TS,9C ]zulugr checks, NICOFIEL bets $87, zulugr calls $73.50 and is all-in.SHOWDOWNNICOFIEL shows [ 8S,8C ]zulugr shows [ KD,AD ]NICOFIEL wins $13.50, zulugr wins $230.50. Στο οτι εκανα τελικα το call,ρολο επαιξε και το οτι ειμουν κερδισμενος + 6 buy in εκεινη τη στιγμη απο αλλα τραπεζια.Ενας αλλος παραγοντας που σιγουρα δεν πρεπει να μας επιρεαζει.Σιγουρα η κινηση μου ηταν λαθος. Παράθεση
Recommended Posts