axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 για σας παιδια ειμαι 15 ετων και επαιξα σε ενα site ποκερ και τα εχασα.επειδη νομιζα οτι το ποκερ ηταν για ολες της ηλικιες επαιζα χωρις να το ξερω, λοιπον αποφασησα μολις ειδα οτι ειναι ανω των 18 αποφασησα να κλεισω τον λογαριασμο μου οταν με πειρε τηλεφωνο ενα υπαλληλος εγω του ειπα οτι ειμουν ανληλικος.Μετα μου εστηλε αυτο το γραμμα με eimail Αγαπητέ κε...... ,Σε απάντηση του τηλεφωνήματός σας.Αντιμετωπίζουμε τα θέματα ανήλικου στοιχηματισμού πολύ σοβαρά και έτσι, τηρούμε τους αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς της βιομηχανίας όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια θέματα.Ενημερωθήκαμε από εσάς ότι είστε κάτω από 18 χρονών και επομένως, αναστείλαμε τον λογαριασμό σας. Για να επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία γέννησής σας, μπορούμε να σας ζητήσουμε να μας δώσετε κάποια ταυτότητα; Αν η ταυτότητά σας δείχνει ότι είστε κάτω από 18 χρονών ο λογαριασμός σας θα παραμείνει κλειστός και θα τηρήσουμε τις διαδικασίες του Κώδικα Συμπεριφοράς της Ένωσης Απομακρυσμένου Στοιχηματισμού για την επαλήθευση ηλικίαςΤα αποδεκτά έγγραφα ταυτότητας είναι μια άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης. Μπορείτε να στείλετε με φαξ στο +44 1782 684792 ή να τα σκανάρετε και μας τα στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support @customerservices365.com.Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ελληνικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών από τις 11:00 το πρωί εώς τις 24:00 τα μεσάνυχτα μέσω Ζωντανής Συνομιλίας (Live Chat), μέσω email στη διεύθυνση support-gre@customerservices365.com ή καλώντας μας στο +800 44 144 359 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.Εναλλακτικά, εκτός ωραρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αγγλικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση support@customerservices365.com.στο site ομος λεει σημερα το ειδα αυτο οτι:Στοιχηματισμός ανηλίκωνΕίναι ενάντια στον νόμο για όσους είναι κάτω από 18 να παίζουν και η bet365 παίρνει τις ευθύνές της σχετικά πολύ σοβαρά. Διεξάγουμε έλεγχο ηλικίας ηλεκτρονικά σε πελάτες που χρησιμοποιούν μηχανισμούς πληρωμής που ξέρουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά. Επιπρόσθετα, διεξάγουμε ελέγχους ηλικίας σε μια τυχαία επιλογή όλων των πελατών μας ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής.Όποιος κάτω από τα 18 βρεθεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα θα χάσει τα κέρδη του και επίσης θα αναφερθεί στην αστυνομία. τωρα ρωταω εγω εκτος απο οτι θα μου κλεισουν το account μεχρι να ενηλικωθω θα με αναφερουν και στην αστυνομια??? επειδη μολις ειδα αυτο το πανω που γραφει στο σιτε φοβηθηκα sozzzz!!!ευχαριστο πολυ!! Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Sti thesi sou tha anisixousa perissotero me to giati exasa ,para gia thn elolhnikh astynomia. Παράθεση
axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 20 ευρω εχασα!!! αλλα τι θα γινει αν γινει κατι με την εληνικη αστυνομια θα παω φυλακη τιποτα τετοιο??δεν γνωριζα οτι ηταν κατω των 18 ετων? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα για αυτό το ενδεχόμενο. Πουθενά στον κόσμο δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Οι εταιρίες κοιτάνε να βγάλουνε χρήματα κι όχι να εφαρμόζεται κατά γράμμα ο νόμος, δίνοντας τα προσωπικά στοιχεία μελλοντικών πελατών τους.Κάτι τέτοιο θα έκανε τεράστια ζημιά στο "business"...Ωστόσο το ποστ σου δίνει αφορμή να πούμε μερικά πράγματα και για το τζόγο ανηλίκων. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα τυχερά παιχνίδια με χρήματα απαγορεύονται κάτω των 18 ετών. Δηλαδή κανονικά ούτε σε προποτζίδικο δεν μπορείς να βάλεις στοίχημα "νόμιμα".Εντάξει θα απαντήσει κανείς ΄ότι η ελληνική πολιτεία θεωρεί κάποιον ΄ώριμο να ψηφίζει στα 18 και όχι ΄ώριμο να βάλει 2 ευρώ στοίχημα στην αγαπημένη του ομάδα;Ξέρω τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, όμως η απαγόρευση του τζόγου στις εφηβικές ηλικίες επιβάλλεται και ο λόγος είναι προφανής. Εϊναι πολύ ευκολότερο να εθιστεί κάποιος σε αυτη την ηλικία και να παρασυρθεί με πολύ άσχημα αποτελέσματα...Θα πρέπει να γνωρίζεις φίλε axeman ότι ο τζόγος έχει καταστρέψει πάρα πολλές οικογένειες, είναι η αιτία πολλών προσωπικών καταστροφών και αποτελεί μία πολύ επικίνδυνη συνήθεια αν δεν ΄έχεις την απαιτούμενη δύναμη χαρακτήρα να τον ελέγξεις. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και μπορεί να είσαι αρκετά ώριμο παιδί, όμως είσαι ακόμη 15 ετών και καλώς ή κακώς είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις να παίζεις πόκερ με χρήματα...Ασχολήσου με το σχολείο σου, τα μαθήματα, τη δουλειά η τα υπόλοιπα χόμπι σου, και μην ανησυχείς σε 2-3 χρονάκια οι αίθουσες πόκερ θα είναι εκεί για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου.Τότε θα έχεις με το καλό περισσότερες εμπειρίες και πιο "διαμορφωμένο" χαρακτήρα για να ασκείς μία σωστή διαχείριση χρημάτων και χρόνου. Παράθεση
Vene88 Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 an se pane fylaki pou exases ti tha sou ekanan ean kerdizes??:laugh: as elpisoume oti dn tha ginei tpt.alla an mporeseis prospathise na vreis kati gi auto pou sou grapse : Κώδικα Συμπεριφοράς της Ένωσης Απομακρυσμένου Στοιχηματισμού για την επαλήθευση ηλικίας. gia na deis ti paizei Παράθεση
axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 θα ψαξω αλλα παλι φοβαμε !!! Παράθεση
axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 ευχαριστο πολυ polisca δεν ειχα δει την απαντιση σου στο θεμα παντος οταν μιλησα με εκεινον των υπαλληο που με ειχε παρει τηλεφωνο φενοταν πολυ ευγενικος και με ειπε οτι αυτο επρεπε να του το ειχαι πει πρωτα Παράθεση
axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 kαπου ειχα διαβασει οτι αν εισαι κατω των 18 ακυρωνονται ολες ποι συναλλαγες δηλαδη θα παρω πισω τα λεφτα μου?? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 DEN PREPEI NA PAREIS TA LEFTA SOU PISW,PREPEI NA KATASXETHOUN EIS OFELOS TIS ETAIREIAS.TI KANEIS 16/17 XRONWN PAIZONTAS XARTIA? ZISE TIN ZWI SOU KINIGA KAMIA PITSIRIKA. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Κι από ποιον θα τα πάρουνε για να στα δώσουν πίσω; Από αυτούς που τα κέρδισαν; Χλωμό αυτό. Απλά πιστεύω ότι θα ακυρωθούν τυχόν καταθέσεις αν επιχειρήσεις στο μέλλον, για να σε προστατέψουν να μην ξαναπαίξεις, αλλά και αναλήψεις, αν τυχόν κερδίσεις. Τώρα αν είχες κερδίσει, το πολύ πολύ να δέσμευαν τα χρήματά σου μέχρι να γινόσουν 18 οπότε και θα μπορουσες να τα κάνεις ανάληψη, αλλά αυτά είναι απλές υποθέσεις που βγάζω από το μυαλό σου. Ξαναπάρε καλύτερα τον υπεύθυνο τηλέφωνο για να σου πει τι ακριβώς σημαίνει η ακύρωση των συναλλαγών. Παράθεση
axeman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2008 ok!αν ειναι αστο μην με πει τιποτα.τεσπα ετσι και αλιος σε 3 χρονια γινομαι 18 αρα θα μπορω να παιζω εκει,,,,εχω χασει 20 ευρω.. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 To poso einai poly mikro gia na ginei otidipote.Desto apo ti thetiki pleyra ama se baloun filaki ,tha vgazeis ta tsigara sou paizontas poker me ta fishes tis filakis,akribws opws sto prison break kai tis amerikanikes tainies.Kalh fash Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 20 EYRO??ELA??? EDO TO STELARA XANEI TO PAIDAKI 100 EYRO KAI DEN MILAEI!GIA NA KATEBO APO TON 4OROFO STO ISOGEIO TROO 20 EYRO!! I 20 EYRO EXO I 2000 EYRO EINAI AKRIBOS TO IDIO!! 10 MARKES EINAI KAI TA 2 !!!!RE KSEFIXTITE.......KSIPNISTE!!!!gkaris@freemail.gr says: Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 η αληθεια ειναι οτι και να τους παρεις τηλεφωνο και να τους πεις : ''Παρτε το χαμπαρι , σας κοροιδεψα ! , επαιξα και ειμαι ανηλικος ! , και θα το ξανακανω με αλλο account , και αυτη τη φορα θα κερδισω , Παρτε το χαμπαρι ! σας κοροιδεψα ...''δε νομιζω να γινει τπτ ... απλα ως που να γινεις 18 , διαβασε κανα βιλβιο , παρε στη 3η λυκειου μαθηματικα γενικης που εχουν και στατιστικη , λιγο harrington λιγο doyl , λιγακι στοιχημα στον οπαπ (αν σου πουν οτι εισαι μικρος , γελα λιγο , δειξε οτι σου αρεσε το αστειο του προπαζτη , και στη συνεχεια δωστου το δελτιο.)και στα 18 θα εισαι ετοιμος να ownareiς τα τραπεζια του ποκερ ... με μετρο παντα. Παράθεση
mpira Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 ta 20 euro dn einai tipota mprosta safta pou tha xaseis sto mellon! episis eisai k ligo xazoulis poios o logos na valeis tin alithini sou ilikia ???? nomizw to leei k sta conditions otan dimiourgeis to account oti prepei na eisai 18 k panw. akoma k 192 xronwn na valeis dn tha se elegksei kanenas, arkei na einai >18... prepei na ponirepseis ligaki hahahagrapse sta @@ sou tin astinomia dn tha sou kanei tipota, dn nomizw oti tha se exoun katageilei kan. eksallou i astinomia dn einai armodia gia afta ta themata Παράθεση
mpira Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 kai min skeftesai apo twra 3 xronia meta pou tha mporeis na paizeis nomima... apla ftiakse ena allo account se allo poker room me anevasmeni ligo tn ilikia ! an k to kalitero tha itan na min paikseis katholou k na apoktiseis gnwseis.. exeis polla na matheis sto likio k sto panepistimio pou tha pas logika. to poker ekei tha einai gia panta k tha se perimenei Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 mi tou lete oti nai sa na eiste mpampas touto online holdem se 3 xronia 8a xei pe8anei tote 8a 3ekinisei na pezei? Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Nai re pio holdem , PLO mathe paidi mou. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 ε τοτε πηγαινε τεχνολογικη για να μαθεις λιγο προγραμματισμο και να φτιαξεις το καλυτερο Bot ! Παράθεση
goingup Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 axeman έγραψε:για σας παιδια ειμαι 15 ετων και επαιξα σε ενα site ποκερ και τα εχασα.επειδη νομιζα οτι το ποκερ ηταν για ολες της ηλικιες επαιζα χωρις να το ξερω, λοιπον αποφασησα μολις ειδα οτι ειναι ανω των 18 αποφασησα να κλεισω τον λογαριασμο μου οταν με πειρε τηλεφωνο ενα υπαλληλος εγω του ειπα οτι ειμουν ανληλικος.Μετα μου εστηλε αυτο το γραμμα με eimail τωρα ρωταω εγω εκτος απο οτι θα μου κλεισουν το account μεχρι να ενηλικωθω θα με αναφερουν και στην αστυνομια??? επειδη μολις ειδα αυτο το πανω που γραφει στο σιτε φοβηθηκα sozzzz!!!ευχαριστο πολυ!!Φοβήθηκες? Αυτά που έγραψες, τα ξαναδιάβασες? Το γεγονός ότι δεν ξέρεις να γράφεις δε σε τρομάζει? 15 χρονών παιδί...Το ότι δε μπορείς να βάλεις 5 λέξεις σε σωστή σειρά, ας μη μιλήσουμε για γραμματική, σε αφήνει αδιάφορο?Τράβα πίσω στο σχολείο σου! Άνοιξε κανένα βιβλίο, κανένα λεξικό. Μορφώσου! Παράθεση
naos4b Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Φοβήθηκες? Αυτά που έγραψες, τα ξαναδιάβασες? Το γεγονός ότι δεν ξέρεις να γράφεις δε σε τρομάζει? 15 χρονών παιδί...Το ότι δε μπορείς να βάλεις 5 λέξεις σε σωστή σειρά, ας μη μιλήσουμε για γραμματική, σε αφήνει αδιάφορο?Τράβα πίσω στο σχολείο σου! Άνοιξε κανένα βιβλίο, κανένα λεξικό. Μορφώσου!Αν περιμένει απο το σχολείο για να μορφωθεί... άστα να πάνε.Φίλε μου ανήλικε δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα η αστύνομία είναι για να βαράει κόσμο όχι για να κυνηγάει παίχτες πόκερ. Αν γουστάρεις να παίζεις τότε να παίζεις υπάρχει τρόπος, πές σε κάποιον γνωστό σου που είναι πάνω απο 18 να ανοίξει ένα λογαριασμό στο όνομα του, τον οποίο θα παίζεις εσύ. Βέβαι με αυτό το άτομο πρέπει να γνωρίζεστε καλά. Κάνε αυτό που γουστάρεις και μην ακούς κανένα... Αυτή είναι η άποψη μου. Παράθεση
axeman Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 1ον ξερω να γραφω καλυτερα απο σενα διοτι εβγαλα μεσω ορο 18.2(αντε βγαλε εση τοσο), 2ον αυτο που εγραψα δεν το ξαναδιάβασα και 3ον διακοπες εχουμε αν εχεις ακουστα.α ναι και κατι τελεφταιο οταν γραφεις γραφεις γρηορα κανεις ολων το ειδων τα λαθη. τεσπα ευχαριστο ολους για της βοηθεια που μου δωσατε:Kd :As Παράθεση
luckygem Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 ειδικα η εκθεση πρεπει να σου ανεβασε το βαθμο. και ο μεσωωωωωωως ορος δεν λεει και πολλα πραγματα αν εχεις υπολογισει και τα ενδοσχολικα μαθηματα. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 ksekolate re.... Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2008 File axeman...tha simfonisw 100% ne ton naos4b...den exeis na fovasai tpt tetoio.Oses pithanotites exeis na se piasoun gt epekses se ena propotzidiko stoixima alles toses exeis gia na mplekseis me tin astinomia gia kati toso asimanto...apla tha sou kleisoun to account gt i eteria se antithesi me sena mporei na brei megalo mpela gia kati tetio!ta lefta sou bebaia mi ta perimeneis pisw gt den ta kerdise i eteria alla alloi pextes pou den tous polinoiazei poso xronwn eisai!!!YG: Kala re 15 xronwn kai paizeis 20eura den lew kai gw sta 15 to ksekinisa (kala koumasia eimaste kai oi 2 :laugh:) alla emeis tote paizame pontarontas tsigara kai anaptires...esi bour sta bathia (plakizwmai )!...kai kati teleuteo..kai sto lew apla gt den exoume megali diafora ilikias (19 eimai) prin arxiseis na paizeis me alithina lefta kalitera psaksou prwta mathe to paixnidi bres kapoiou idous stratigiki paikse ligo me fake money kai meta paikse kanonika!Kata ti gnwmi mou einai to kalitero pou mporeis na kaneis! Παράθεση
Recommended Posts