Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: To πρόγραμμα του DTD Greek Poker Championship! **

Το Pokerland.gr ανακοινώνει το πλήρες πρόγραμμα του Greek Poker Championship το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 με 16 Νοεμβρίου 2008, στο εντυπωσιακό Dusk Till Dawn (Nόττιγχαμ, Αγγλία)! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το GPC Main Event και 2 Side Events (ΑΙSOPOS 4 και Last Chance) ανοικτά μόνο για Έλληνες και Κύπριους παίκτες! Επίσης παράλληλα με τα δικά μας event θα διεξαγονται τα regular tournaments του Dusk Till Dawn, χωρίς φυσικά περιορισμό εθνικότητας για τους παίκτες.

Τα τουρνουά αυτά συνήθως στο Dusk Till Dawn προσελκύουν καθημερινά περίπου 100 με 120 παίκτες και θα αποτελέσουν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για τα χαμηλά βαλάντια, 'η για τους παίκτες που θα αποκλειστούν νωρίς από τα events του GPC!

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

14th November 2008

3pm: AISOPOS 4

£200 No Limit Freezeout

7500 chips 30 minute clock

Cap 135 ( Greek/ Cypriot Players Only )

8pm: £75 No Limit Freezeout

4000 chips 30 minute clock

15th November 2008

3pm: Greek Poker Championship MAIN EVENT (Day 1)

£400 No Limit Freezeout

10,000 chips 45 minute clock ( Greek/Cypriot Players Only )

8pm £50 No Limit Freezeout

4000 chips 24 minute clock

16th November 2008

12pm: Greek Poker Championship MAIN EVENT (Final Day)

12pm: Last Chance Tournament

£100 No Limit Freezeout Double Chance

3000 + 3000 chips 30 minute clock ( Greek/Cypriot Players Only )

8pm: £100 No Limit Freezeout

5000 chips 30 minute clock

8.15pm: £30 No Limit Scalp

3000 chips 24 minute clock

Tαξιδιωτικές οδηγίες:

Σχετικά με τρόπους όσο το δυνατόν οικονομικότερου ταξιδιού και διαμονής, το Pokerland.gr θα εκδώσει αναλυτικές οδηγίες με τα κόστη των αεροπορικών εισιτηρίων και τις πτήσεις που θα είναι διαθέσιμες. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ο οικονομικότερος τρόπος να ταξιδέψει κανείς από την Αθήνα στο Νόττιγχαμ είναι μέσω της Easy Jet (ΑTHENS - LONDON Luton Airport, Πέμπτη 13 ή Παρασκευή 14 Νοεμβρίου βράδυ κόστος 110 ευρώ με επιστροφή - σημερινή τιμή!).

Η συγκεκριμένη πτήση θα αποτελέσει τη βάση της αποστολής από Αθήνα και θα υπάρξει πούλμαν του Dusk Till Dawn το οποίο θα παραλάβει οργανωμένα τους παίκτες από το αεροδρόμιο, απ' ευθείας στο ξενοδοχείο!

ΠΡΟΣΟΧΗ! 'Οπως έχει επικρατήσει παγκοσμίως για κρατήσεις εισιτηρίων, ο πιο οικονομικός τρόπος είναι η ONLINE ΑΓΟΡΑ του εισιτηρίου! Και μάλιστα αυτό που ισχύει πάντα και σε κάθε εταιρεία, είναι όσο πιο νωρίς γίνει η αγορά, τόσο λιγότερο θα στοιχίσει!

Το ξενοδοχείο που σας προτείνουμε είναι το Holiday Inn του Νόττιγχαμ, το οποίο είναι συμβεβλημένο με το Dusk Till Dawn ώστε να προσφέρει διάφορες προσφορές και εκπτώσεις! Το κόστος είναι 78,75 λίρες τη βραδυά για δίκλινο δωμάτιο.

Για τους παίκτες εκτός Αθηνών και από την Κύπρο, θα επανέλθουμε με οδηγίες πολύ σύντομα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή οδηγίες για online κρατήσεις καλέστε το 697 4948918 , θα είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Δημοσίευση

Βασίλη συγγνώμη που θα σου κάνω τις ακόλουθες ερωτήσεις αλλα γίνεται μια κουβεντα στο pokerunion για το GPT. Αν δεν ξέρεις είμαι έμμισθος υπαλληλός σου τσιράκι σου κ.λ.π. Μόνο η αλήθεια είναι οτι εαν με έχεις προσλάβει πραγματικά(γιατί εγω δεν το ξ΄λερω) παίρνω πολλά ασε που ξέρω καλα την εργατική νομοθεσία λόγω της δουλειάς μου.:laugh: :laugh:

http://www.pokerunion.gr/smf/index.php? ... g12168#new

Βασίλη sorry κιόλας αλλα θα σε ρωτήσω ευθεως.

Μέσα στα έξοδα θα πληρώσουμε και άλλες 35 λίρες? Σου ζήτησε ποτέ ο simon τόσα?

Εσυ πόσα του ζήτησες? (για να το κάνεις εκεί μα΄λλον τίποτα γιατί ο simon δεν δίνει αυτό το μάθαμε).

Θα τα δώσεις απο την τσεπη σου?

Αν ΝΑΙ τότε........

άγαλμα στον μεγάλο ευεργέτη μας (ή μαλάκα το ίδιο κάνει) Βασίλη γνωστό στην πιάτσα και ως baskont:laugh: :laugh:

Ρε κερατα εαν τα πλήρωνεις απο την τσέπη σου για βγάλεις ψεύτες άλλους είσαι μεγάλη μαφία.:laugh: :laugh:

Ηθελα να ήξερα, που τα ήξερες όλα αυτά και τα είχες σχεδιάσει, ραδιούργε με το τσιράκι σου δηλ εμένα :woohoo: :woohoo:

Υ.Γ. sorry που δεν λεω τιποτα για το΄Θέμα. Εξάλλου δεν το διάβασα ακόμη :) Ελπίζω αμα κάνω καμιά παρατήρηση να μην με λες και εσυ τσιράκι του Pokerunion (γιατί το έχεις κάνει και εσύ) :laugh:

Δημοσίευση

Aντώνη

οι απαντήσεις στα ερωτήματα που βάζεις:

1) Δεν θα πληρώσει κανείς περισσότερα χρήματα, θα το είχαμε ανακοινώσει αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

2) Στις διαπραγματεύσεις μας με το poker room δε μας ζητήθηκε κανένα "καπέλο", ούτε εμείς ζητήσαμε 'η θα ζητήσουμε σε οποιονδήποτε εμπλακεί με κάποιο τρόπο στο Event (πχ. εταιρείες)

3) Για τα περί "τσιρακίων", προσωπικά έχουμε βαρεθεί όλοι μας να τα ακούμε και οποιοσδήποτε σχολιασμός είναι μάταιος και περιττός.

4) Οποιαδήποτε παρατήρηση σου για το πρόγραμμα, ευπρόσδεκτη, όπως και από κάθε άλλο μέλος.

Αντώνη, συζήτησα και με τον Θέμη και με τον Σταύρο και αποφασίσαμε από κοινού ότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε συνομωσιολογίες και γενικά μπερδέματα στα φόρουμ. Ειλικρινά θέλουμε να πάνε και τα 2 events καλά γιατί ό,τι μπορέσει να καταφέρει ο καθένας καλό θα είναι για όλους.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

Αντώνη, συζήτησα και με τον Θέμη και με τον Σταύρο και αποφασίσαμε από κοινού ότι δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε συνομωσιολογίες και γενικά μπερδέματα στα φόρουμ. Ειλικρινά θέλουμε να πάνε και τα 2 events καλά γιατί ό,τι μπορέσει να καταφέρει ο καθένας καλό θα είναι για όλους.

Ναι πραγματικά ουτε εγώ ήθελα αλλα με προκάλεσαν να τα ακούσουν.

Τον παρακαλαγα τον Γιω΄ργο κόφτο του έλεγα δεν σε συμφέρει. Σε προκαλώ μου έλεγε.

Sorry που σε ανακάτεψα αλλα ξέρεις εαν κάποιος πει άλλη άποψη (ξέροντα και την αλήθεια που κρύβεται πίσω της) γίνεται εχθρός και τσιρ΄και του pokerland και ενω εαν ήταν έξυπνος θα το βούλωνε αυτός με προκαλούσε με πόστ περιμένω καραγκιόζη κ.λ.π.

και εγώ δέχτηκα την πρόκληση απλά.

Ε να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας.

Νομίζω τελείωσε το θέμα.:)

Δημοσίευση

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τί εννοοείτε από το (Greek/Cypriot players only).

Ποιός θεωρείται έλληνας? Εγώ που έχω αμερικανική υπηκοότητα αλλά ελληνική καταγωγή μπορώ να παίξω ή πρέπει να αποδείξω κάπως πως είμαι έλληνας? Οι κύπριοι της Αγγλίας με βρετανική υπηκοότητα θα μπορούν να παίξουν?

Βλέπω πως ο εθνικισμός κρατεί καλά.

Δημοσίευση

Δεν είναι θέμα εθνικισμού φίλε evry. Φυσικά και αν θα έρθεις στο Νότιγχαμ θα παίξεις, και δεν χρειάζεται να φέρεις χαρτί από την πρεσβεία ότι είσαι ΄Έλληνας. :-)

Απλά το Greek Poker Championship είναι ελληνικό τουρνουά και δεν θα επιτραπεί η είσοδος και συμμετοχή σε Βρεταννούς, Ιρλανδούς και γενικά σε άλλες εθνικότητες.

Το (Greek/Cypriot players only) είναι από την ανακοίνωση του προγράμματος του Dusk Till Dawn και απλά ανακοινώνει στους θαμώνες του poker room ότι στα συγκεκριμένα events θα αγωνιστούν μόνο ΄Έλληνες.

Το ΄ότι μένει κάποιος στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ΄ή το ...Κονγκό δε σημαίνει ΄ότι παύει να είναι έλληνας. Από τη στιγμή που η καταγωγή του είναι ελληνική εννοείται ΄ότι αποτελεί τμήμα του ελληνισμού και φυσικά είναι καλοδεχούμενος στο event!

Δημοσίευση

Φίλε μου

θα μπορούσες να παραλείψεις αυτό το τελευταίο με τον εθνικισμό. Κάνε ένα edit και σβησε το γιατί είναι λάθος σου. Θα το καταλάβεις από την παρακάτω απάντηση.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι παίκτες με Ελληνική 'η Κυπριακή υπηκοότητα, αλλά και καταγωγή, από μητέρα 'η πατέρα. Φυσικά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να ζητάμε και πιστοποιητικά γεννήσεως, μπορούμε να αρκεστούμε και στον λόγο του καθένα.

Μπορείς λοιπόν να λάβεις μέρος και σε καλωσορίζουμε.

Δημοσίευση

Βασικά όλη η διαφωνία μου με το GPT ξεκίνησε απο το πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να του λες του άλλου έλα παίξε ενα τουρνουά χωρίς να εχει και άλλα events. Δηλαδή τρώει ο άλλος την ταλαιπωρία του ταξιδιού (μεγάλο για Νότινχαμ) και των εξόδων και να του προτείνεις ΕΝΑ τουρνουά.

Ναι για όλα τα βαλάντια οπως εδώ. Οποιος δεν θέλει να παίξει το Αισωπος ας πάει στο regular του DTD με 75. Απλά πράγματα και υπέρ του παίκτη. Πόσοι θα έρθουν? Θα δείξει. Τα προβλημα της ποκερικής κοινόητας στη Ελλάδα γνωστό. Μας τα τρώνε οι ΣΟυηδοί και είμαστε άφραγκοι:(

60 μάλλον σίγουρα (τόσοι είμαστε) εαν παίξουν 100 ακο΄μα καλύτερα. Το πρόβλημα των GPT kai GPC δεν είναι η οργάνωση αλλα η ποκερική κοινότητα. 20 άτομα κερδοφόρα (κάποιοι υποστηρ'ίζουν οτι δεν ξέρουν πάνω απο 5) και 40 apo satellites. Μακάρι αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη να αυξηθούν για να αυξηθούν και οι συμμετοχές. Αν και το βλέπω να αργεί λιγάκι. Οι λόγοι γνωστοί πάνω κάτω τους έχω ξαναπει.

Πόσο απλά είναι τα πράγματα κάποιες φορές εαν θες να πας μπροστά.

Δημοσίευση

_BADULA_ έγραψε:

paidia emeis pou theloume na petaksoume apo thessaloniki exei ptisi mono pros Gatwick den exei gia luton,den kserw an einai kontines apostaseis,tha iparxei i dinatotita na pame kai emeis me to bus tou Dusk Till Dawn apo to Gatwick i tha prepei na erthoume sto luton

Γειά σου Αποστόλη

Tο Gatwick βρίσκεται 45km νότια του Λονδίνου, το Luton 50km βόρεια. Επειδή μου φαίνεται υπερβολικό να αναγκάσουμε τους Θεσσαλονικείς να κατεβαίνουν Αθήνα για να φύγουμε μαζί αεροπορικώς, ψάχνω έναν τρόπο να νοικιάσουμε πούλμαν (ή βαν, ανάλογα τον αριθμό των επιβατών) για τη μεταφορά τους από Gatwick στο Luton και να φύγουμε από εκεί όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο συμφέρει, αφού μόλις είδα ότι με επιστροφή, το εισιτήριο Θεσσαλονίκη- Gatwick στοιχίζει... 92 ευρώ στην Easy Jet. Η πτήση όμως είναι Παρασκευή βράδυ, δεν έχει την Πέμπτη...

θα κάνουμε αύριο ένα σχεδιάγραμμα με όλες τις λύσεις και ελπίζω να καλύψουμε τις περισσότερες ανάγκες.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Δηλαδή τρώει ο άλλος την ταλαιπωρία του ταξιδιού (μεγάλο για Νότινχαμ)

Aντώνη

οι λύσεις που ψάχνουμε είναι οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ λύσεις, με 100 και 150 ευρώ αεροπορικά.

Το Dusk Till Dawn βρίσκεται 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Birmingham (East Midlands) και το εισιτήριο στη Lufthansa στοιχίζει 387 ευρώ από Αθήνα. Αν κάποιος δεν τον πειράζει να τα σκάσει, μπορεί να έχει την άνεση του.

Άσε με να κοιμηθώ και θα τα βρω όλα αύριο!!! :laugh:

Δημοσίευση

EPEIDI EXW EPI XRONIA TAXIDEPHEI STIN AGGLIA THA ITHELA NA PW APO ATHINA LUTON AN IPARXOUN PULMAN TOU KAZINO THA EINAI EVKOLO.MONO AN IPARXOUN POULMAN TOU KAZINO.ALLIWS DEN MPOREIS NA PAS NOTTINHAM META TIN VRADINI PTISI.EPISIS FTINO 150 E ME EASY JET.META APO THESSALONIKI SIGOURA PIO DISKOLO.

GATWICK THESSALONIKI OK ALLA AKRIVO,KAI GATWICK NOTTINGHAM 3 WRES KAI SXEDON 80/100 LIRES TRAIN TICKET.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

Antonis έγραψε:
Δηλαδή τρώει ο άλλος την ταλαιπωρία του ταξιδιού (μεγάλο για Νότινχαμ)

Aντώνη

οι λύσεις που ψάχνουμε είναι οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ λύσεις, με 100 και 150 ευρώ αεροπορικά.

Το Dusk Till Dawn βρίσκεται 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Birmingham (East Midlands) και το εισιτήριο στη Lufthansa στοιχίζει 387 ευρώ από Αθήνα. Αν κάποιος δεν τον πειράζει να τα σκάσει, μπορεί να έχει την άνεση του.

Άσε με να κοιμηθώ και θα τα βρω όλα αύριο!!! :laugh:[/quote:39i6ovgm]

Βοήθησε με λίγο σε παρακαλώ με αυτό, γιατί εγώ θέλω την άνεσή μου και ας τα σκάσω.

Όμως ψάχνοντας αυτό που λες βρήκα μια πτήση Lufthansa Αθήνα - Μόναχο -Κολωνία - East Middlands και ανάλογη επιστροφή με 7,5ωρο ταξίδι και κόστος 1600 Ευρώ. Προφανώς δεν κοιτάω σωστά (lufthansa kai airtickets)αν και εντόπισα και μια με Check Air που κάνει φτηνότερα (850 Ευρώ) και γρηγορότερα (7 ώρες).

Μου λες που το βρήκες εσύ για να κλείσω?

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

travelplanet24.com/gr

Bάζεις αναχώρηση Αthens, άφιξη Birmingham United Kingdom. Ημερομηνίες 13/11/08, επιστροφή 17/11/08.

Κόστος Lufthansa mέσω Μονάχου (5 μιση ώρες με την αλλαγή του αεροπλάνου), 387,09€ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Αναχώρηση

Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A321 | Economy

Αριθμός Πτήσης: 3393

Athens, Eleftherios Venizelos [ATH]

06:45 13.11.2008 Munich, Franz Josef Strauss [MUC]

Lufthansa | AR8 | Economy

Αριθμός Πτήσης: 4910

Code Share: Lufthansa Cityline Munich, Franz Josef Strauss [MUC]

09:15 13.11.2008

Birmingham [bHX]10:30 13.11.2008

Διάρκεια πτήσης: 05:45

Επιστροφή

Lufthansa | AR8 | Economy

Αριθμός Πτήσης: 4921

Code Share: Lufthansa Cityline Birmingham [bHX]

07:00

17.11.2008 Munich, Franz Josef Strauss [MUC]

10:00

17.11.2008

Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A320 | Economy

Αριθμός Πτήσης: 5916

Code Share: Aegean Airlines Munich, Franz Josef Strauss [MUC]

11:00

17.11.2008 Athens, Eleftherios Venizelos [ATH]

14:30

17.11.2008

Διάρκεια πτήσης 05:30

Τιμή:

1 Ενήλικας 168,50 €

Σύνολο: 168,50 €

Φόροι:

1 Ενήλικας 218,59 €

Σύνολο: 218,59 €

Επιπλέον χρεώσεις:

Έξοδα αποστολής: 0,00 €

Έξοδα πληρωμής: 0,00 €

Εκπτ. κουπόνι: 0,00 €

Εκπτ. Akazoo: 0,00 €

Σύνολο: 0,00 €

Τελική τιμή 387,09 €

Δημοσίευση

nanasta έγραψε:

paidia sorry an den to eida kapou alla to fee poso einai gia auta ta tour? diladi poso paeei sto prize pool?

Ναι Νίκο έχεις δίκιο παραλείψαμε να αναφέρουμε πως το entry fee για όλα τα events είναι το στάνταρ 10% όπως πάντα.

Δηλαδή το main event έχει buy-in 400+40, το Aisopos 200+20 κοκ.

Θα το προσθέσουμε και στους πίνακες του προγράμματος.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

travelplanet24.com/gr

Bάζεις αναχώρηση Αthens, άφιξη Birmingham United Kingdom. Ημερομηνίες 13/11/08, επιστροφή 17/11/08.

Tks, αλλά αυτό το αεροδρόμιο που λες δεν είναι το East Midlands που είναι κοντά στο Nottingham, είναι άλλο. Είναι το BHX και απ' ότι λέει το Google Maps θέλει μια ώρα με Public Transportation. Συν την αναμονή, άρα αυτή η λύση των 380 Ευρώ δεν υπάρχει στο... range.

Άρα για το East Midlands τα 850 και οι 7 ώρες παίζουν με Check Airlines.

Ρε μπαγάσα, ήθελες να με στείλεις αλλού γι' αλλού? Φοβάσαι μη σε νικήσω στο HU? ;)

Δημοσίευση

poliscas έγραψε:

nanasta έγραψε:
paidia sorry an den to eida kapou alla to fee poso einai gia auta ta tour? diladi poso paeei sto prize pool?

Ναι Νίκο έχεις δίκιο παραλείψαμε να αναφέρουμε πως το entry fee για όλα τα events είναι το στάνταρ 10% όπως πάντα.

Θα το προσθέσουμε και στους πίνακες του προγράμματος.[/quote:3ku5qkft]

Επειδή με έχει πείσει ένα email που είναι αναρτημένο στον pokerunion ......

Τις 35 λίρες πότε θα τις πληρώσουμε?

Α)Στην είσοδο?

Β)στην έξοδο?

Γ) ή καθόλου?

Εαν επιλέξετε το Γ θα πρέπει να το εγγυηθέιτε Σταύρο γιατί υπάρχει θέμα.

Δημοσίευση

poliscas έγραψε:

nanasta έγραψε:

Θα το προσθέσουμε και στους πίνακες του προγράμματος.[/quote:w6h0gtd2]

ok thanks, Stavro

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Α)Στην είσοδο?

Β)στην έξοδο?

Γ) ή καθόλου?

Βρε Αντώνη αφού το ξαναείπαμε γιατί επιμένεις και δημιουργείς ζήτημα; Δεν πρόκειται να πληρώσει κανείς 35 λίρες...

Τι θέλεις να σου υπογράψω συμβόλαιο; :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

poliscas έγραψε:

Antonis έγραψε:

Α)Στην είσοδο?

Β)στην έξοδο?

Γ) ή καθόλου?

Βρε Αντώνη αφού το ξαναείπαμε γιατί επιμένεις και δημιουργείς ζήτημα; Δεν πρόκειται να πληρώσει κανείς 35 λίρες...

Τι θέλεις να σου υπογράψω συμβόλαιο; :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2dvgf8ry]

Οχι βέβαια σε εμπιστεύομαι.:)

Αλλα κοίτα μην τις ζητήσετε γιατί δεν θα στις δίνω. :laugh: :laugh: Ξεκαθαρισμένα πράγματα οκ?

Sorry Σταύρο αλλα είμαι ευκολόπιστος ορισμένες φορές κοινώς πεπόνι.:)

Sorry δεν θα την ξανακάνω την ερώτηση.