baskont Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 fileaΚάνεις Log in στο site του pokerroom. Πας "poker" και μετά "team play". Στις ομάδες ψάχνεις την pokerland και κάπου έχει λινκ για αίτηση. Οσο ο poliscas κάνει δεκτή την αίτηση, εσύ πας στα events και κάνεις register στο beta 2000. Ελπίζω να προλάβουμε, αλλά δεν πειράζει αν δεν προλάβουμε, Ελληνες είμαστε, με την 4η, 5η προσπάθεια, μετά από κανα χρόνο δύο, ίσως καταφέρουμε να οργανωθούμε και να τα καταφέρουμε στο δύσκολο έργο μας να λάβουμε μέρος σε ένα ομαδικό τουρνουά, 8 ατόμων!!!!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sophia3 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Παιδιά, τι ώρα ξεκινάει το τουρνουά? Νομίζω έχουμε πολύ χρόνο ακόμα... ας μην αγχωνόμαστε Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Poliscas εχω κάνει την αίτηση εντάξει Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Παιδιά νομίζω πως όλα είναι εντάξει. Καλή επιτυχία. Μπορεί κάποιος σε δυο γραμμές να μου πει τη διαδικασία και ποιος βγαίνει νικητής; Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Μπράβο fileas αϊτόπουλου είσαι!! Πρόλαβες σε 3 λεπτά να γραφτείς και στην ομάδα και στον αγώνα.Όλα καλά έκανα registered την ομάδα pokerland και λογικά σε 5 λεπτά ξεκινάμε...Fileas έχει ένα περσινό θέμα στο φόρουμ όπου εξηγούμε με λεπτομέρειες τα πάντα που αφορούν την ομάδα. Θα το εντοπίσω και θα σου στείλω το λινκ. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Μπράβο fileas αϊτόπουλου είσαι!! Πρόλαβες σε 3 λεπτά να γραφτείς και στην ομάδα και στον αγώνα.Όλα καλά έκανα registered την ομάδα pokerland και λογικά σε 5 λεπτά ξεκινάμε...Fileas έχει ένα περσινό θέμα στο φόρουμ όπου εξηγούμε με λεπτομέρειες τα πάντα που αφορούν την ομάδα. Θα το εντοπίσω και θα σου στείλω το λινκ. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 XAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑμέτρησες, ειδικά η φάτσα με το γυαλί ηλίου.Α, ρε Σοφάκι, είναι στο αίμα μας τελικά. Από αυτό το μικρό παράδειγμα καταλαβαίνει κανείς γιατί η "Ευρωπαική" χώρα μας δίνει συντάξεις των 300 ευρώ και γιατί δουλεύουμε 2 δουλειές και 16 ώρες την ημέρα για ένα εισόδημα που άλλες χώρες το δίνουν για επίδομα ανεργίας. Γιατί στα νοσοκομεία τα ράντσα είναι περισσότερα από τα κρεβάτια και χίλια δυο άλλα που μας κάνουν τόσο πολύ να ντρεπόμαστε, αλλά για να ξεσκάσουμέ... πάμε για καφέ!!!!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Πως παίζουμε καλε? Απλα λογκ ιν στο λογισμικό? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Είμαστε η Ομάδα της Τελευταίας Στιγμής !!!! :laugh: :laugh: :laugh: Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 poliscas έγραψε:Είμαστε η Ομάδα της Τελευταίας Στιγμής !!!! :laugh: :laugh: :laugh:Ρε παιδιά απαντήστε μου πως βρίσκω που κάθομαι? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Κάτι δεν πάει καλά παιδιά.Η ομάδα είναι γραμμένη αλλά δεν έχουν ονόματα από την ομάδα μας στα πεδία των τουρνουά όπως των άλλων ομάδων Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Λοιπόν μάλλον κάναμε λάθος δεν είναι 3 GMT αλλά 3 EDT, δηλαδή 10 το βράδυ...γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω το τουρνουά στον προθάλαμο... Έτσι δεν είναι; Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Μάλλον γιατί βλέπω ότι και οι παίκτες όλων των άλλων ομάδων είναι οφλαιν. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Poliscas dwse odigies...Kai egw katalaba stis 10 to brady...Ti wra prepei na exoume kanei login?Einai twra ola swsta? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Πάνω αριστερά στο site του Pokerroom γράφει την LT, δηλαδή Local time. Eκεί λοιπόν δείχνει 6 και τέταρτο και το τουρνουά αρχίζει στις δέκα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Οκ, το τουρνουά είναι 10 το βράδυ. Τώρα λογικά αν έχετε ανοικτό το λογισμικό του Pokerroom, θα σας πετάξει αυτόματα στα τραπέζια. Φυσικά μπορείτε να πάρετε και τη θέση χειροκίνητα, όταν ανοίξει το τραπέζι κι εμφανιστεί στον προθάλαμο..Ας προσέξουμε όμως ολοι να έχουμε τουλάχιστον €5-10 στο λογαριασμό μας για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Κάτι είχαμε πάθει πέρσι με αυτό αλλά ακριβώς δε θυμάμαι.Βλέπω όμως ότι φέτος έβαλαν μία λειτουργία, που δίνει το δικαίωμα σε κάποιο μέλος της ομάδας να δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα, χωρίς να λάβει μέρος, έτσι ώστε να μπορεί να παίξει η υπόλοιπη ομάδα...Τα ονόματα δεν εμφανίζονται ακόμη γιατί εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμη ποιος παίκτης θα παίξει σε ποιο τραπέζι! Ναι υπάρχει κι αυτή η λειτουργία. Οπότε αν κάποιος προτιμά ένα συγκεκριμένο αντίπαλο ας μου το πει. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Poliscas, στο wallet της ομάδας πρέπει να έχουμε όλοι το ίδιο ποσό, γιατί στη συνέχεια τα (πιθανά) payouts μοιράζονται αναλογικά με το ποσοστό των χρημάτων που έχει κάθε παίκτης στο συνολικό wallet της ομάδας. Το διάβασα στο forum του pokerroom, από περυσινο παίκτη.Προσοχή! Το wallet της ομάδας είναι ξεχωριστό από το ατομικό wallet. Δεν θα φαίνονται δηλαδή τα συνολικά $$ του παίκτη, αλλά μόνο αυτά που έχει κάνει deposit στο wallet της ομάδας. Πρέπει όμως για να παίρνουμε ίσα μερίδια, να έχουμε ίσο ποσό.Αν μπορείς ζήτα διευκρινήσεις, γιατί στο forum του Pokerroom διάβασα πολλά παράπονα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Poliscas opws soy eixa pei sto PM den katafera na balw lefta...Elpizw na paiksw.. Profanws den soy apantisan sthn erwthsh poy eixes kanei sto forum...An thewreis oti prepei na mpei kapoios allos, kanto... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Εμείς δε θα βάλουμε χρήματα στο πορτοφόλι της Ομάδας γιατί θα κυνηγήσουμε τα φρηρολς. Το θέμα είναι να έχει ο καθένας στον ατομικό του λογαριασμό ελάχιστα χρήματα, ώστε να μπορέσει να συνδεθεί.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2007 Με την αλλαγή της ώρας ίσως υπάρξουν προβλήματα και καλό είναι να δηλώσουμε από τώρα αν θα είμαστε όλοι παρόντες... Για να λάβουμε μέρος με αξιώσεις πρέπει να κατεβάσουμε οκτάδα, για αυτό, μια και ζεστάθηκε λίγο το forum, αν κάποιος έχει πρόβλημα με την ώρα να το πει.Εγώ πχ, έχω κανονίσει για το βράδυ και το κοριτσι έχει βαρεθεί να με περιμένει να τελειώσω το πόκερ... Θα με παρατήσει και αντε να βρω μετά τόσο ωραία, είμαι και 34 χρόνων...Αν θέλει κανείς να πάρει τη θέση μου ας το πει και ας γραφτεί στην ομάδα. Καλό είναι να είμαστε πολλοί...ΑΚΥΡΟ! Το κορίτσι έχει κατανόηση και θα βγώ τώρα αντί για μετά! Πως αλλάζουν τα πράγματα με 3-4 εστιατόρια κερασμένα από το πόκερ, τελικά! Κάποτε με φώναζε χαρτοπαίκτη!Θα είμαι παρών τελικά... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Καλή επιτυχία στους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες! Ελπίζω να είμαστε όλοι στις θέσεις μας! ΠΟ-ΠΟ-ΠΟΚΕΡΛΑΝΤ! ΠΟ-ΠΟ-ΠΟΚΕΡΛΑΝΤ! :laugh: :laugh: Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Τερμάτισα 5ος!! Είχα 10 10 και έχασα από ΑQ εναντίον του chipleader, ήρθε ο άσσος στο φλοπ... :angry: Δεδομένου ότι βαθμολογούνται οι 7 πρώτοι και οι sophia, bookkiller, jeanjk κρατάνε ακόμη, νομίζω έχουμε ελπίδες να τερματίσουμε κάπου καλά...po-po-pokerland!!:laugh: :laugh: Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Εγώ 17ος. Είχα :Qs :Ks και βγάζει φλοπ 10,J,Q ποντάρει, πάω All-in και βγάζει Κ στο river. Καλή συνέχεια στα επόμενα παιδιά. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fileasfog Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Υπενθύμιση: Ο τύπος είχε Α,J Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2007 Μπράβο JeanJK! Αντε και οι άλλοι 2 που μένουν να κερδίσουν και με τη 5η θέση του baskont βλέπω το pokerland μέσα στα λεφτά!Μπράβο παιδιά! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts