SWEDENFISH Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Σον Ντημπ παρατάει τα τουρνουά ! **klasiki periptosi BURNED OUT.To multitabling me 20-30 tables kai thn adrenalini se poli ipsila epipeda gia megalo xroniko diastima ,kani to mialo na min litourgi toso kala.Meta apo ta kaka apotelesmata pefti kai i esiodoksia kai mpori na arxisis na min to pistevis kai toso.Prepi na anatrexis, gia na sou figi i anasfalia sinexia sto opr, gia na vlepis ti exis kataferi last 2 years oste na paris ligo pano sou.Ine afto pou leme sthn elada klasiki iperkoposi ,i opia tha tou pari sigoura kero gia na epanelthi afou exi kai ala kaka merikes fores.Ixa perasi ton deftero xrono sta cash games opou epeza 6-9 tables, gia 6-8 ores ti mera,peripou to idio kai ekana brake 30 meres !!!Evala filo mou iatro na mou metrisi thn piesh sto ema kai thn adrenalini tin ora pou epeza se 8 tables gia kapies ores.Nai kala diavazete epeza kalodiomenos gia ores sto iatrio tou gia na kanoume tis metrisis.Distixos iparxi epivarinsi ston organismo ala kai pia doulia den exi.Oi iatrikes simvoules ine pos prepi na kanis dialimata ana 50 me 60 lepta oste ta epipeda ths adrenalinis na pigenoune sta fisiologika epipeda.Enoite pos oi poles ores multitabling kai xoris repo (2 meres ine kala) mpori na se kanoune na ftasis eki.Profanos to na dioxnis tin nista sou sinexia me kafedes, epidi pezis, mpori na se odigisoune se akoma pio sovares katastasis.Afta ta grafo dioti pistevo pos isos kapioi to parakanoune kai diavazontas to sxolio mou mpori na provlimatistoun kai na voithisoun ton eafto tous.O nearos shaundeeb kai megalo talento ime sigouros pos tha psaxti genikotera(akoma kai filosofika) kai tha ksekourasti angastika ,kai tha epanelthi pali sta tournoua kai oxi sta cash games.Ta cash games tha tou dosoune tin dinatotita gia dialimata opote theli ala tha tou dosoune kai ligotera lefta me megalitero variance kai ara megalitero anxos.Telika to online poker den ine kai to pio efkolo pragma.Idietera an kanis protathlitismo(o opios ine parafisi) kai exis vali poli ipsila ton pixi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 σε κάνα μηνα max θα επιστρέψει δεν κόβεται έτσι εύκολα...όσο για αυτό που είπες για αδρεναλίνη εγώ δη έχω μετρηθεί αλλα οποτε κάνει break το pokerstars αρρωσταίνω που δεν μου μοιράζει φύλλα...gl today Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Εγω (μάλλον κ λόγω ηλικίας) κάηκα πολύ-πολύ νωρίτερα!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sailer18 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 πολύ ωραίο το post σου SWEDENFISH. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Πολύ καλό post Ίλιε. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει πριν ένα περίπου μήνα. Χωρίς κανένα λόγο (bad beats, dawnswing κ.λ.π) αισθάνθηκα ξαφνικά "μπουχτισμένος" και σταμάτησα να παίζω εντελώς για 15 περίπου ημέρες.Δεν ήθελα ούτε να παίξω ούτε ν' ακούσω καν τη λέξη πόκερ. Στη συνέχεια επανήλθα κανονικά, απλά μείωσα τις ώρες παιχνιδιού μου. Φαίνεται ότι ο οργανισμός του καθενός έχει κάποια όρια που αν τα ξεπεράσει χτυπάει καμπανάκι που καλό είναι να το ακούσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Εγώ αν κ παίζω από τα 18 μου(τώρα είμαι 22),μόλις το Γενάρη ξεκίνησα να παίζω οργανωμένα online.Έπαιξα σύνολικά 10 μήνες κ κάτι μέρες,το τελευταίο μου session ήταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.Λοιπόν αυτούς τους 10 μήνες κατάφερα:#να φτάσω να παίζω 400ΝL,έχοντας ξεκινήσει το Γενάρη από το 30NL#να έχω συνολικά κέρδη 37,150$(τα 21,400$ από το 200ΝL)#να διαβάσω πάρα πολλά βιβλία σχετικά με το hold'em κ να μελετάω ευλαβικά τα post/εκπαιδευτικά videos καλύτερων παικτών από εμένα ξανά κ ξανά με μοναδικό σκοπό τη βελτίωσή μου#να φτάσω στο επίπεδο να τιλτάρω πολύ δύσκολα κ να αντιμετωπίζω τα όποια badbeats,downswings κτλ κτλ με πάρα πολύ ψυχραιμίαΕπίσης αυτούς τους 10 μήνες κατάφερα:#να παρατήσω τελείως τη σχολή μου(Φυσικό Αθήνας)για την οποία μέχρι να ξεκινήσω να παίζω χαρτιά είχα όνειρα#να τσακώνομαι με τους γονείς μου συνέχεια επειδή ξενυχτούσα συνεχώς μπροστά από το laptop,δν πήγαινα στη σχολή κτλ#να περνάω λιγότερο χρόνο με τους φίλους μου κ να στερούμαι εμπειρίες κ συγκινήσεις που θα μπορούσα να ζήσω αντί να καθόμουν τα Σαββατόβραδα στο σπίτι μου κ να έπαιζα#να με χωρίσει η κοπέλα μου μετά από 2 χρόνια σχέσης κ γενικά η ερωτική μου ζωή να πηγαίνει από το κακό στο χειρότεροΜετά από σκέψη λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω να παίζω,να ασχοληθώ ξανά με τη σχολή μου κ τα μαθηματικά,να βγαίνω κ να περνάω περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου,να βρω κάνα μ..νί κ γενικά να σταματήσω να είμαι το ρομποτάκι που ήμουν τους τελευταίους μήνες κ να γίνω πιο κοινωνικός,να κάνω κάνα ταξίδι στο εξωτερικό κτλ κτλ έχοντας κ σαν προίκα αυτή τη στιγμή 18,000 ευρώ.Δν ξέρω αν θα αρχίσω να ξαναπαίζω κάποια στιγμή,ίσως όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τη σχολή.(αν την τελειώσω ή αν απότύχω δλδ)Πάντως κατάλαβα ότι ο ''πρωταθλητισμός'' όπως είπε κ ο Ήλιος απαιτεί πέρα από αφοσίωση στο άθλημα κ την ικανότητα να βάζεις τα πράγματα στη ζωή σου σε ισορροπία για να μην αφήνεις το poker αντί να σ'ευχαριστεί να σε φθείρει κ να σε κάνει χειρότερο άνθρωπο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 κυριακή κοντή γιορτή.θα τον ψάξω σήμερα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Πολύ καλό το ποστ του Ήλιου, όντως. Ωστόσο εγώ θα σταθώ σε αυτό του Ντούσαν.Ήθελε πολύ θάρρος αυτή η "μίνι εξομολόγησή" σου Ντούσαν. Ακόμη κι αν έγινε μέσω του ίντερνετ, αυτό δεν αναιρεί την τεράστια δύναμη και ειλικρίνεια που χρειάζεται να παραδεχτείς όλα αυτά που γράφεις για την προσωπική σου ζωή.Να ξέρεις ότι έχεις κάνει ήδη το δυσκολότερο βήμα, και αυτό στο οποίο κολλάνε οι περισσότεροι: εντόπισες το πρόβλημα και δεν ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλους παρά μόνο τον εαυτό σου.Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, θαύμασα την ειλικρίνειά και τη δύναμή σου. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεις πολύ σύντομα τον δρόμο σου και θα έχεις πολλές επιτυχίες και στους άλλους τομείς της ζωής σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία με τις σπουδές και σε ότι άλλο κάνεις στη ζωή σου. Το μήνημά σου ας προβληματίσει όλα τα νέα παιδιά που παρακολουθούν το φόρουμ.Το πόκερ είναι απλώς ένα παιχνίδι. Δεν αρχίζει και δεν τελειώνει η ζωή εκεί. Παν μέτρον άριστον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Ο "πρωταθλητισμός" σε οποιοδήποτε άθλημα απαιτεί παρόμοιες θυσίες και γι αυτό δεν είναι και σωστός κατα την άποψη μου(σε αντίθεση με τον αθλητισμό είτε είναι μπάσκετ είτε είναι πόκερ).Το θέμα είναι να είσαι αρκετά ώριμος ώστε να ξέρεις τι θέλεις.Ήμουν στην εθνική ομάδα τζούντο για 1 χρόνο, μέχρι που τραυματίστηκα και σταμάτησα αναγαστικά, και είμασταν μόνο 2 παιδιά απ'όλη την ομάδα όπου δεν είχαμε παρατήσει το σχολείο και είχαμε κάποια σχέδια για την ζωή μας πέρα απ'το τζούντο.Δεν είναι οτι καλύτερο να βλέπεις παιδιά 15-17 χρονών να έχουν παρατήσει το σχολείο για να κάνουν προπόνηση 4-6 ώρες την ημέρα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Ντούσαν έγραψε:Εγώ αν κ παίζω από τα 18 μου(τώρα είμαι 22),μόλις το Γενάρη ξεκίνησα να παίζω οργανωμένα online.Έπαιξα σύνολικά 10 μήνες κ κάτι μέρες,το τελευταίο μου session ήταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.Λοιπόν αυτούς τους 10 μήνες κατάφερα:#να φτάσω να παίζω 400ΝL,έχοντας ξεκινήσει το Γενάρη από το 30NL#να έχω συνολικά κέρδη 37,150$(τα 21,400$ από το 200ΝL)#να διαβάσω πάρα πολλά βιβλία σχετικά με το hold'em κ να μελετάω ευλαβικά τα post/εκπαιδευτικά videos καλύτερων παικτών από εμένα ξανά κ ξανά με μοναδικό σκοπό τη βελτίωσή μου#να φτάσω στο επίπεδο να τιλτάρω πολύ δύσκολα κ να αντιμετωπίζω τα όποια badbeats,downswings κτλ κτλ με πάρα πολύ ψυχραιμίαΕπίσης αυτούς τους 10 μήνες κατάφερα:#να παρατήσω τελείως τη σχολή μου(Φυσικό Αθήνας)για την οποία μέχρι να ξεκινήσω να παίζω χαρτιά είχα όνειρα#να τσακώνομαι με τους γονείς μου συνέχεια επειδή ξενυχτούσα συνεχώς μπροστά από το laptop,δν πήγαινα στη σχολή κτλ#να περνάω λιγότερο χρόνο με τους φίλους μου κ να στερούμαι εμπειρίες κ συγκινήσεις που θα μπορούσα να ζήσω αντί να καθόμουν τα Σαββατόβραδα στο σπίτι μου κ να έπαιζα#να με χωρίσει η κοπέλα μου μετά από 2 χρόνια σχέσης κ γενικά η ερωτική μου ζωή να πηγαίνει από το κακό στο χειρότεροΜετά από σκέψη λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω να παίζω,να ασχοληθώ ξανά με τη σχολή μου κ τα μαθηματικά,να βγαίνω κ να περνάω περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου,να βρω κάνα μ..νί κ γενικά να σταματήσω να είμαι το ρομποτάκι που ήμουν τους τελευταίους μήνες κ να γίνω πιο κοινωνικός,να κάνω κάνα ταξίδι στο εξωτερικό κτλ κτλ έχοντας κ σαν προίκα αυτή τη στιγμή 18,000 ευρώ.Δν ξέρω αν θα αρχίσω να ξαναπαίζω κάποια στιγμή,ίσως όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τη σχολή.(αν την τελειώσω ή αν απότύχω δλδ)Πάντως κατάλαβα ότι ο ''πρωταθλητισμός'' όπως είπε κ ο Ήλιος απαιτεί πέρα από αφοσίωση στο άθλημα κ την ικανότητα να βάζεις τα πράγματα στη ζωή σου σε ισορροπία για να μην αφήνεις το poker αντί να σ'ευχαριστεί να σε φθείρει κ να σε κάνει χειρότερο άνθρωποnice post Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 ο Patrick Αντόνιους είναι ο πιο πετυχημένος online παίκτης, γιατί κατάφερε να έχει ισορροπία στη ζωή του, παίζοντας λίγες ώρες την ημερα, γυμναστήριο κάθε μέρα, οικογένεια και μια ζωή μεταξύ Φινλανδίας και Monte Carlo (μακριά από Las Vegas).Για όσους έχουν μια δουλειά είναι πιο εύκολο να βρούν αυτήν την ισορροπία, γιατί ούτος η άλλος 9-10 ώρες την ημερα το μυαλό σου είναι με αλλα πράγματα απασχολημένο. Για έναν προ τα πράγματα είναι δύσκολα, άλλοι έχουν σαν "φάρμακο" μια σχέση η την οικογένεια, άλλοι το ρίχνουν στο golf, κάποιο αρχίζουν τα ναρκωτικά.Διαβάζω την βιογραφία του Mike Matusow και περιγραφει τι ζωή του στα καζίνο, το πλούσιο lifestyle και τα ναρκωτικά (Xstasy, μεθ, cocaine) που "χρειαζόταν" για να παίζει καλά. Το μονο που ήθελε όταν ήτανε 20 ήταν να γίνει πετυχημένος στο poker και κατέληξε junkie και στη φιλάκι.Τον συμπάθησα αρκετά μετά το βιβλίο, αλλα είναι άλλη μια απόδειξη ποσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του προ.Φιλε Ntousan δε νομίζω να παρατήσεις το poker θα σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί πολύ απλά μπορείς να τα συνδυάσεις όλα στη ζωή σου. Και σχολη με διάβασμα, και κοπέλα και poker 1-2 ώρες 3 φορες την εβδομάδα. Μην περιμένεις να παίζεις τόσο καλά όσο τώρα, αλλα το πτυχίο θα σου δώσει ένα "plan B" σε περίπτωση που καείς σαν τον Shaun Deeb αργότερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saras Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 ΠΟΛΛΑ BRAVO ΦΙΛΕ...ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ POST +1000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Ένας φίλος που έβλεπε παλιά πόκερ στο eurosport (προφανώς σε περιγραφή vladan) μου είπε για ένα επεισόδιο που είχαν καλωδιώσει τον Gus Hansen με σφυγμόμετρο και μια φορά που φλόπαρε full house ανέβηκαν οι σφυγμοί του από τους 68 στους 115! Είναι φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω κάτι τέτοιο στον εαυτό μου κι αισθάνομαι την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα μεγάλα pots ιδιαίτερα όταν έχω monster. Βέβαια δε διαρκεί πάνω μισό λεπτό κι άντε να συμβαίνει 2-3 φορές σε μια ώρα. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο πολύ multitabling κάνω (αν και δεν παίζω πάνω από 4) τόσο μικρότερη επίδραση έχουν πάνω μου τα μεγάλα pots/hands/beats. Ειδικά για τα bad beats έχω κι εγώ μεγάλη ανοσία πλέον, μετά από δευτερόλεπτα είναι σαν να μη συνέβη.Και μιας κι άρχισαν οι εξομολογήσεις θα πω κι εγώ κάποια πράγματα σχετικά με την προσέγγισή μου στο παιχνίδι. Κι εγώ στα τελευταία 3 χρόνια περίπου που ασχολούμαι με το χόμπυ αυτό που λέγεται πόκερ ποτέ δεν αισθάνθηκα φόβο για τα χρήματα που διακυβεύονταν στα τραπέζια που έχω παίξει. Κι αυτό είναι ένα μέτρο να τεστάρει κάποιος τον εαυτό του. Δεν κάνουν όλοι για όλα τα stakes κι αν αγχώνεται πολύ καλό είναι να κάνει διαλείμματα ή να κατεβαίνουν stakes. Αν τα βλέπεις ως "chips" κι όχι ως λεφτά, ή tournament equity, είναι πιο εύκολο να παίζεις χωρίς άγχος κι επομένως να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και να λαμβάνεις με καθαρό μυαλό ορθές αποφάσεις. Προσωπικά παίζω πάνω από όλα για ευχαρίστηση. Φυσικά αν ήμουν losing player δε θα το ευχαριστιόμουν και τόσο και θα τα είχα παρατήσει. Γι' αυτό κι οι κουβέντες στα φορα, η μελέτη βιβλίων κλπ κλπ. Όπως κι οι παίχτες σκάκι, ερασιτέχνες και μη, μικροί και μεγάλοι, μελετούν τις παρτίδες τους, αναλύουν και μαθαίνουν γιατί τους αρέσει αυτό που κάνουν όσο χόμπι κι αν είναι και προσπαθούν να παίζουν καλά και να βελτιώνονται επειδή αγαπούν αυτό που κάνουν, έτσι κι εγώ έχω πάρει στα "σοβαρά" το χόμπι αυτό, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η κερδοφορία. Κι εκεί οφείλεται το ότι δεν βγαίνω χαμένος, φόβο δεν έχω, ευχαριστιέμαι το παιχνίδι μου, είτε χάνω είτε κερδίζω, είτε παίζω σωστά, είτε κάνω λάθη, που μετά ψάχνω να βρω και προσπαθώ να μην επαναλάβω.Πολλοί μου έχουν πει γιατί δεν παίζω πιο ακριβά τραπέζια/τουρνουά και γιατί δεν το παίρνω πιο σοβαρά. Βασικά μου αρέσει το πόκερ εκεί που το έχω στο πρόγραμμά μου και στη ζωή μου γενικότερα, έχω απόλυτη ισορροπία κι από τη στιγμή που μένει και κάτι στην άκρη πχ να πάω διακοπές με τη γυναίκα χάρη στα κέρδη μου δεν έχω επιπλέον απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Ούτε έχω τη διάθεση να λιώσω με τις ώρες για να χτίσω το κεφάλαιό μου τόσο γρήγορα ώστε να μπορώ να παίζω εκεί που αξίζουν οι γνώσεις μου.Και σε ό,τι αφορά τα downswings καλό είναι να εντοπίζονται και γι' αυτό και σχετικά πρόσφατα πήρα το holdemmanager. Ο κύριος λόγος που το πήρα είναι να βλέπω αν είμαι + ή - σε ένα δείγμα παρτίδων λόγω τύχης ή λόγω λαθών. Κι αν βλέπεις ότι πχ σε 12Κ hands είσαι -5 buy-ins cash game σε EV λόγω ατυχιών στα all-in όπου μπαίνεις ως φαβορί πχ κατά μέσο όρο με 59% παίρνεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις ότι έχεις παίξει καλά κι ότι απλά η τράπουλα δεν ήταν με το μέρος σου αυτό το διάστημα. Τα game leaks απαιτούν πιο πολλή μελέτη αλλά από τη στιγμή που δεν είμαι επαγγελματίας ασχολούμαι λιγότερο με αυτά, αλλά δεν τα αγνοώ εντελώς. Εκεί έρχομαι στο σημείο να ποστάρω παρτίδες μου που δεν έχω καταλήξει σε σαφές συμπέρασμα κι ευχαριστώ τα μέλη του forum για την όποια συμμετοχή τους σε ό,τι έχω ποστάρει, είτε αφορούσε δικό μου hand, είτε σχολιασμό μου σε hand άλλου μέλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 +1000 για ολα τα ποστ που εγιναν σε αυτο το thread.Εχουμε ποστ και απο τον Καματακη που ειναι καθαρος επαγγελματιας παιχτης ποκερ και απο παιδια τα οποια παιζουν ποκερ απο χομπι και μπορουν να εχουν κερδος απο αυτο.Εχω διαβασει παρα πολλα παρομοια αρθρα απο ξενουν που μοιραζονται τις εμπειριες τους απο το ποκερ και τις συνεπεις που εχει αυτο στην ζωη τους.Θα ειχε ενδιαφερον και αλλα μελη που παιζουν επαγγελματικα η ημιεπαγγελματικα (holdemgr?johnnydrama?antonis? κλπ κλπ) να μας πουν την γνωμη τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Κατά τη γνώμη μου η γκρίνια κάποιου 20rh που δεν έχει δουλέψει αρκετά στη ζωή του αλλα έχει κάνει πολύ περισσότερα χρήματα από το μέσο μεροκαματιάρη, δεν έχει "ιδιατερο" ενδιαφέρον. Και γι αυτό δε διάβασα το post του ούτε και πρόκειται. Empmenws δεν έχω άποψη γι αυτό.Έχω άποψη όμως με αφορμή κάποια σχόλια που διάβασα. Δεν είναι δυνατό ποτε κάποιος να φτάσει ψηλά σε οποιαδήποτε σχεδόν ασχολία (παίκτης poker, αθλητής, γιατρός, δικηγόρος, επιστήμονας, χρηματιστής κλπ κλπ) χωρίς να χύσει άπειρο ιδρώτα, να κάνει πολλές θυσίες, να συγκρουστεί με τον εαυτό αλλα και με τους γύρω του και τελικά ίσως και να φτάσει στην κορυφή (συνήθως όχι)Mάρεσε η έκφραση (και το attitude) του Ιλίου: "να βάλει ψηλά τον πήχη"Το "ελληνικό όνειρο" μέχρι σήμερα είναι να βολευτούμε κάπου, η να κάνουμε κάποια αρπαχτή κλπ κλπ και να ζήσουμε μια άνετη ζωή χωρίς να κοπιάσουμε πολύ. Είναι κάτι που το βλέπεις και σε άτομα (δυστυχώς πολλούς νέους) αλλα και πχ σε επιχειρήσεις Προφανώς το μοντέλο δε λειτουργεί καλά κι έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες παγκόσμιας κλίμακας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συμφωνο holdem σε αυτα που λες αλλα διαφωνω σε ενα σημειο."Κατά τη γνώμη μου η γκρίνια κάποιου 20rh που δεν έχει δουλέψει αρκετά στη ζωή του αλλα έχει κάνει πολύ περισσότερα χρήματα από το μέσο μεροκαματιάρη, δεν έχει "ιδιατερο" ενδιαφέρον. Και γι αυτό δε διάβασα το post του ούτε και πρόκειται. Empmenws δεν έχω άποψη γι αυτό"Αφου θεωρουμε δουλεια το να παιζεις καποιος επαγγελματικα ποκερ τοτε πιστευω οτι αυτος ο νεος εχει δουλεψει πολυ στην ζωη του για να φτασει εκει που ειναι "δουλευοντας" παρα πολλες ωρες.Ο συγκεκριμενος για 3-4 χρονια για 20ωρες/μερα ασχολειται με το ποκερ-την δουλεια του,ειτε διαβαζοντας και μελετωντας ειτε παιζοντας.Εχει παιξει πολυ μεγαλο αριθμο τουρνουα=>πολλες ωρες δουλειας.Μπορει να ειναι πολυ μικρος οπως λες αλλα επειδη εχω παρακολουθησει συνεντευξεις του και εχω διαβασει αποψεις του επαθα πλακα με αυτα που ελεγε και το πως τα ελεγε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 3-4 χρονια δεν είναι ακριβώς και πολύς χρόνος δουλειάς. Δε συμφωνείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Erev0s Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 +1 holdemgr + Ήλιος στο post.Εγώ απλά θα προσθέσω ότι πολλές φορές αρχίζουμε να κυνηγάμε κάτι επειδή εντυπωσιαζόμαστε από κάτι (π.χ πολλά χρήματα) αλλά ουσιαστικά δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό ή για την προσπάθεια/θυσία που απαιτείται για να το πραγματοποιήσουμε. Έτσι καταλήγουμε να μας επηρεάζει ψυχολογίκα αρκέτα και στους ρυθμούς ζωής μας και να νιώθουμε άσχημα στο τέλος και αρκετές φορές δίχως αποτέλεσμα. Δεν φταίνε τα όνειρα ή οι στόχοι. Εμείς φταίμε σχεδόν πάντα που τα θέλουμε όλα δικά μας χωρίς θυσίες και κόπο.Το 1 εκατομμύριο + που έχει στην άκρη ο Shaun Deeb, αν είναι ώριμος αρκετά και μη σπάταλος, μπορεί να του προσφέρει αρκετό χρόνο χαλάρωσης και έσοδα για μια ζωή. Έχει περιθώρια να βάλει νέους στόχους είτε είναι αυτοί στον χώρο του πόκερ, είτε εκτός. Burnout έπαθε... Ανθρώπινο είναι. 3 χρόνια για τόσα χρήματα δεν είναι τίποτα..Ίσα ίσα.. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δεν κάνω για τόσα χρήματα σε τόσο λίγα χρόνο :Ρ, ας γίνω burnout, ας μην έχω προσωπική ζωή. Την αποκτώ μετά :Ρ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nicecallsir Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Προσωπικά, περνάω πάνω από 7 ώρες την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή.Οι ώρες που θα κάνω multitabling όμως, σπάνια ξεπερνάνε τις τρεις. Αυτό είναι κάτι που τηρώ αυστηρά, από τότε που άρχισα να παίζω 5/10 και πάνω. Όσο έπαιζα μικρότερα stakes και περισσότερα τραπέζια, έπαιζα και περισσότερες ώρες. Τώρα πλέον η μόνη περίπτωση που θα κάνω κατάχρηση, και θα παίξω πάνω από 5 ώρες, είναι κάποιο πολύ καλό live. Aν κάποιος σκέφτεται να ξεκινήσει να βλέπει το πόκερ πιο σοβαρά, και να σέβεται ταυτόχρονα το χρόνο του και τον εαυτό του, το cash είναι μονόδρομος. Σε τουρνουά με μεγάλο field, το μόνο που δεν ξέρεις, είναι τι ώρα θα τελειώσεις. Δεν προγραμματίζεις το βράδυ σου, όπως και αναγκάζεις τον εαυτό σου, να παίζει ατέλειωτες ώρες, χωρίς τις περισσότερες από αυτές να έχεις το Α game σου. Αν αντίθετα έχεις αυτοσυγκράτηση, και παίζεις cash, δεν υπάρχει τρόπος να μην βγάλεις τα blinds λίγο πριν το ραντεβού σου ή αν τιλτάρεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 nicecallsir για τους λογους που αναφερεις "καηκε" και ο shaundeeb.Eδω και 2 χρονια οποτε τον κανω search τον βλεπω να παιζει 20mtt και να συνεχιζει να προσθετει και αλλα οποτε χανει σε καποιο η ακομα και να δεν χανει ανοιγει ολα τα mtt της pokerstars.Tον εχω δει να παιζει 3.30fo,2.20fo turbo μαζι με 1000αρι + 320αρι για παραδειγμα.Οπως τον εχω δει να παιζει 15-20mtt ολα <50$.Επαιζε για πολλες πολλες μερες/βδομαδες 16-20 ωρες την μερα και καηκε.Αλλα εχει πει τον λογο που το εκανε αυτο και μολις το ακουσα επαθα πλακα και τον παραδεχτηκα σαν poker pro-εξυπνο ανθρωπο.Θα ποσταρω το video οταν το βρω.Ειναι πολυ ενδιαφερον.Απλα το παλικαρι καηκε και ειπε να κανει break + πολυ καλα εκανε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=12085 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Another hard way to win easy money. Για έναν ικανό άνθρωπο στην αγορά γενικότερα υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα. Το θέμα είναι τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να τα πάρεις. Erev0s πολλές φορές αν χάσεις κάτι είναι πολύ δύσκολο να το ξανακερδίσεις. Ουπς, μόλις ξύπνησε ο γυιος μου οπότε το ποστ αναβάλεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:Κατά τη γνώμη μου η γκρίνια κάποιου 20rh που δεν έχει δουλέψει αρκετά στη ζωή του αλλα έχει κάνει πολύ περισσότερα χρήματα από το μέσο μεροκαματιάρη, δεν έχει "ιδιατερο" ενδιαφέρον. Και γι αυτό δε διάβασα το post του ούτε και πρόκειται. Empmenws δεν έχω άποψη γι αυτό.Είναι πολύ επιπόλαιο αυτό που είπες. Εσύ που είσαι 30ris και έχεις δουλέψει πολύ δηλαδή εξής κερδίσει το δικαίωμα να γριniαζεις και αυτός όχι? Και αυτά περί μεροκάματα, αυτά δεν υπάρχουνε στο poker και θα πρέπει να το ξέρεις, γιατί μιλάς για το ποσα έβγαλε σε σχέση με κάποιον χτιστεί? Τι να πούμε δηλαδή για τους durrr και Isildur του komsou?Όσοι μας ασχολούμαστε με το poker σαν την κυρια πηγή εισοδήματος μας έχουμε περάσει τέτοιες τις δύσκολες στιγμές, και εγώ προσωπικά νιώθω καλύτερα ξέροντας ότι και κάποιοι σαν τον shaun deeb τα περνάνε. Και δεν είναι μονος, ο φίλος μου ο pearl-jammer μου είπε σήμερα ότι έχει κουραστεί το high μπήγει grind και χαμηλώνει από τώρα σαφώς το πρόγραμμα του. Μιλάμε για 2 από τους top 5 mttrs στην ιστορία να κουράζονται καθημερινά να χάνουν 4 ψηφία για μήνες ολόκληρους. Μου λέει έκανα 3 final table χθες και πάλι έχασα 5k. Άσε πως είναι και οι δυο από τους πιο κερδοφόρους τις χρονιας λόγο των πρώτων μηνών, είναι απίστευτα ψυχοφθόρο να περνάς τέτοια runs.. Σύμφωνο με διαφορα που είπε ο ηλίας αλλα όχι ότι τα mtts έχουν πιο λίγο variance από το cash (ειδικά αν παίζεις multi table λίγο πιο χαμηλά stakes). Εγώ δει τα stats σε επιρροής παίχτες που έχουν roi 80% και profit 75k επειδή μια μέρα είχανε ένα cash 100k. Μιλάμε ότι ένα river να έτρωγε σε ένα χέρι και ξαφνικά θα μιλάγαμε για παίχτη psari 25k μείον. Αν δεν είναι variance αυτό δεν ξέρω τι είναι. Και να katalavoume επίσης ότι τα 75k που κέρδισε αυτός ο μέτριος ας πούμε παίχτης τα έχουνε χάσει οι υπόλοιποι, όπως τα 9m που κέρδισε ο jcada και τα 11m του gold. Σίγουρα υπάρχει πολύ skill μέσα αλλα τα μεγάλα mtts με χιλιάδες άτομα είναι λαχεία και πρέπει να pexis τουλάχιστο 50,000 τέτοια για να πας φτάσεις στο 'long run', και πάλι έτσι και έτσι. δηλαδή 10million$ μπήγει για sunday millions η 500$million για wsop. Αλλα όπως είναι τα πράγματα οι τυχεροί τα παίρνουνε τα εκατομμύρια και οι άτυχοι.. στην επομενη ζωή. Να δούμε ποσο καιρό θα πρέπει να παίζουνε οι ήλιοι μας για να φτάσουνε τα ποσα των betfair $1m winner κτλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 η κουβέντα πάει σε φιλοσοφικά ζητήματα.άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο έχουμε καταλάβει πως η ευτυχία προάγεται μέσα από τις σχέσεις και όχι από τις κτήσης αποκλειστικά.Δέχομαι καθημερινά στο facebook mail από παιδιά που θέλουνε να γίνουνε προ.Κάποιοι το έχουνε πάρει πολύ σοβαρά λόγο και τις λιτότητας που υπάρχει σήμερα στην ελλάδα.Κάτι τέτοιο δηλαδή(εννοείτε το ποστάρω ανώνυμα)Ιλίε καλησπέρα..Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που έκανες δεκτό το αίτημα φιλιας που σου απέστειλα..Έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να σου ζητήσω μια τεραστια χάρη......Η χάρη που θέλω να σου ζητήσω θέλω να την εξετάσεις και σαν παίχτης αλλα και σαν γονιός μιας κι εγώ παρα το μικρό της ηλικίας μου έχω είδη δημιουργήσει οικογένεια και έχω ένα δίχρονο αγγελούδι...Παίζω poker εντατικά το τελευταίο χρόνο αν και σε επαφή μαζί του έχω έρθει τα τελευταία 2 χρονια!Η αγορά εργασίας στην αθηνα όπου ζω έχει γίνει μια σφιχτή θηλιά...έχω έρθει σε αδιέξοδο....έχω αποφασίσει να πουλήσω το αυτοκίνητο μου να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να μπω πιο εντατικά στο poker...ιλίε λοιπόν σε παρακαλώ simvoulepsde με σαν αδερφός "δωσμου" κατεύθυνση... όταν λαμβάνω κάτι τέτοια mail με πιάνει τρόμος.τι να πεις ,τι να συμβουλέψεις και ποιος είσαι να το κανεις?ΑΝ και το συγκεκριμένο παιδί έχει κέρδη σε 1 χρόνο 10k από τουρνουά ,άλλοι που θέλουνε ενώ είναι πολύ πιο πίσω?Η απάντηση μου ενολίγοιςτο μονο σίγουρο είναι ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.το δεύτερο είναι ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BANKROLL.το καλύτερο είναι να δουλεύεις και να πεζής part time.ne ξέρω κουρασμένος από την δουλειά είναι δύσκολο αλλα είναι ότι πιο λογικό.αν δεν πας καλά στην αρχή θα αγχώδης υπερβολικά αφού δεν θα εξής εισοδήματα.Δεν χρειάζεται να paris απόφαση ,αν είναι θα παρθεί από μονη τις.Σε αυτήν την προσπάθεια που θέλεις να κανεις πρέπει να εξής σύμμαχο την γυναικα σου αλλιώς αστο δεν έχει ευλογια και δεν θα πετύχει.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.All the best.Άσε τις περίπτωσις που νεαροί φοιτητές μόλις βγάλουνε τα πρώτα 10k παρατάνε τις σπουδές τους.Το βλέπω κάθε μέρα αυτό.Από τώρα σκέφτομαι τον γιο μου αν θέληση να ασχοληθεί και μου pi κανένα ανέκδοτο πως παρατάει το πανεπιστήμιο, του γιατί βγάζει στα 20 του 100kτι θα κάνω?Το παιδί δεν είναι ώριμο στα 20 να καταλάβει.Σάμπως εγώ ήμουνα?Δύσκολα πράγματα...Δείτε τον helmouth.Πρέπει να είναι από τους πιο δυστυχισμένους ανθρώπους.THIS IS A GAME FOR YOU.FOR ΜΕ ITS MY LIFE?Κοινωνική νοημοσύνη μηδέν και άνθρωπος με παθοί.Καημένε και συμπαθή helmouth αν όλη η ζωή σου είναι το poker άστα να πάνε."πετατα" τα βραχιόλια και ξεκινα επίκουρο,σωκράτη,μήπως και paris μυρωδιά με τι γεμίζει η ψυχή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 sick sick ne σίγουρα,εξής δίκαιο, τα mtt έχουνε μεγαλύτερο var αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι άλλο.αν ο sahundeeb σταματήσει να πεζή mtt με abi 150$ και ξεκινήσει cash games τι stakes θα πεζή 1-2?Θα αρχίσει να πεζή 10-20 και άνω.Εκεί να dis διακύμανση...τα 30k που έχασε last 4 months θα τα χάσει και σε 1 session κάποιες μέρες.Όταν έπαιζα cash στο 10-20 σε hu multitabling είχα μέρες 20k πάνω είτε κάτω.Δεν νιώθεις και πολύ άνετα σε τόσο μεγάλες ήττες.Τώρα το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι την κυριακή να παο χαλια και να χάσω 3-4k.καλή τύχη σου εύχομαι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts