Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ο Τομ "durrrr" Ντουάν πέφτει στο $25/$50 ενώ ο "Isildur1" χάνει όλα του τα κέρδη σε μία βραδιά

Recommended Posts

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πιστεύω ότι το κλίμα που καλλιεργήθηκε, δεν τον άφησε να σταματήσει απέναντι στον "Isildur1" τη στιγμή που έπρεπε... νομίζω ότι από ένα σημείο και έπειτα το πήρε πολύ εγωιστικά και τελικά του στοίχησε...

Υπάρχει και ενα γαματο πόστ!! ΧΑΧΑΧΑ!!

Το θεωρώ ακομα πιο γαμάτο γιατι μολις διάβασα το άρθρο σκέφτηκα..

"Αν και τον συμπαθώ (τον Ντουαν) να τα χάσει λόγω της έπαρσης που έχει..."

Μέτα διαβάζω το κορυφαίο ποστ και γ...μαι στα γέλια...

NICE POST!!!!!

Ο λόγος που, τουλάχιστον εγώ, χαίρομαι που φαλήρησαν οι Dwan και Isildur, είναι πως ενισχύεται η άποψή μου πως στο πόκερ δεν υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες. Το λάθος αυτών των δύο είναι πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και έχασαν τον έλεγχο και το μέτρο. Ο επόμενος στη λίστα πιθανότατα θα είναι ο Zigmund.

Για να το θέσω διαφορετικά, η απόσταση που χωρίζει τους θεωρούμενους κορυφαίους (Antoniοus, Ivey) από εμάς που παίζουμε τουλάχιστον κανά χρόνο είναι μικρή. Νομίζω πως πάρα πολλοί παίκτες πόκερ μπορούν να συναγωνίζονται και να κερδίζουν τους θεωρούμενους κορυφαίους σε οποιαδήποτε stakes, αρκεί να είναι αρκετά τρελοί να τζογάρουν τέτοια ποσά.

pocket_aces_suited έγραψε:

Ο λόγος που, τουλάχιστον εγώ, χαίρομαι που φαλήρησαν οι Dwan και Isildur, είναι πως ενισχύεται η άποψή μου πως στο πόκερ δεν υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες. Το λάθος αυτών των δύο είναι πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και έχασαν τον έλεγχο και το μέτρο. Ο επόμενος στη λίστα πιθανότατα θα είναι ο Zigmund.

Για να το θέσω διαφορετικά, η απόσταση που χωρίζει τους θεωρούμενους κορυφαίους (Antoniοus, Ivey) από εμάς που παίζουμε τουλάχιστον κανά χρόνο είναι μικρή. Νομίζω πως πάρα πολλοί παίκτες πόκερ μπορούν να συναγωνίζονται και να κερδίζουν τους θεωρούμενους κορυφαίους σε οποιαδήποτε stakes, αρκεί να είναι αρκετά τρελοί να τζογάρουν τέτοια ποσά.

i apostasi metaxi antonius k ivey apo emas einai 20000 xiliometra+ geografika,se thema gnoseon akoma megaliteri.oloi xanoun alla den kerdizoun oloi..aftoi aneta mporoun na kanoun periousies k na tis xanoun,esi?? ;)

Νομίζω πως πάρα πολλοί παίκτες πόκερ μπορούν να συναγωνίζονται και να κερδίζουν τους θεωρούμενους κορυφαίους σε οποιαδήποτε stakes, αρκεί να είναι αρκετά τρελοί να τζογάρουν τέτοια ποσά.

Γι αυτον ακριβως τον λογο οι κορυφαιοι παικτες ειναι πλουσιοι.

keep walking

Νομίζω πως πάρα πολλοί παίκτες πόκερ μπορούν να συναγωνίζονται και να κερδίζουν τους θεωρούμενους κορυφαίους σε οποιαδήποτε stakes, αρκεί να είναι αρκετά τρελοί να τζογάρουν τέτοια ποσά.

Δηλαδή επειδή υπάρχει ο παράγοντας τύχη θεωρείς ότι μπορείς να είσαι το ίδιο κερδοφόρος με αυτούς τους παίχτες;

Νομίζω ότι ξεχνάς το βάθος χρόνου και το bankroll management.

Μπορεί για μία εβδομάδα να είσαι κερδοφόρος παίχτης στο poker αποκλειστικά από την τύχη. Αλλά αν συνεχίζεις να παίζεις χρησιμοποιώντας μόνο τον παράγοντα τύχη σε χρονικό διάστημα 2 χρόνων (και πολύ λέω) θα είσαι χαμένος.

Αυτό είναι που διαχωρίζει τους επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες, το ότι τα κέρδη τους είναι στα + παρόλα τα swings που είναι λογικά και αναμενόμενα να έχουν.

Ntavelis έγραψε:

Δηλαδή επειδή υπάρχει ο παράγοντας τύχη θεωρείς ότι μπορείς να είσαι το ίδιο κερδοφόρος με αυτούς τους παίχτες;

Νομίζω ότι ξεχνάς το βάθος χρόνου και το bankroll management.

Μπορεί για μία εβδομάδα να είσαι κερδοφόρος παίχτης στο poker αποκλειστικά από την τύχη. Αλλά αν συνεχίζεις να παίζεις χρησιμοποιώντας μόνο τον παράγοντα τύχη σε χρονικό διάστημα 2 χρόνων (και πολύ λέω) θα είσαι χαμένος.

Αυτό είναι που διαχωρίζει τους επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες, το ότι τα κέρδη τους είναι στα + παρόλα τα swings που είναι λογικά και αναμενόμενα να έχουν.[/quote:273np55w]

+1 apla ta 2 xronia kanta 2 meres...gia merikous 2 ores,den ginetai mono me tin tixi na kerdizeis 2 xronia :woohoo: eleos!o filos kalitera na paixei tzoker..ki an sou katsei....

Προσωπικά δεν είμαι κερδισμένος στα χαμηλά stakes που παίζω με rake 10%. Προς το παρόν δεν έχω αρκετή εμπειρία για να μπορέσω να υπερβώ αυτό το 10%, όπως νομίζω και οι περισσότεροι αρχάριοι παίκτες. Αλλά κάποιοι πιο έμπειροι που είναι κερδοφόροι, νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι κερδοφόροι και εναντίον των κορυφαίων. Πόσο πολλά πράγματα να μπορείς να μάθεις για το πόκερ και για το διάβασμα των αντιπάλων δηλαδή; Μετρημένα κουκιά είναι τα περισσότερα. Μήπως οι επαγγελματίες γνωρίζουν από πιθανότητες και pot odds; Τα βασικά μόνο. Αυτό αποδυκνύεται για παράδειγμα από ένα βιντεάκι στο Face the Ace όπου ερωτήθη ο Erick Lindgren ποια η πιθανότητα να γίνει split ένα pot σε heads up όταν οι αντίπαλοι κρατούν Α 8 και Α 7 και απάντησε "γύρω στο 75%". Η απάντηση δόθηκε προφανώς στην τύχη αφού το ποσοστό είναι μόλις 20%.

Ξεχνάς και άλλα βασικά πράγματα που καθιστούν το παιχνίδι του poker μοναδικό και δύσκολο..

Όπως στρατηγική και ψυχολογία.

Και όχι δεν είναι μετρημένα κουκιά τα reads! Πως είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό; Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τα επίπεδα σκέψης;

Το θεωρείς εύκολο να μπορέσεις να μπεις στη ψυχολογία των αντιπάλων σου και να μπορέσεις να κρύψεις το φύλλο σου όταν έχεις κάτι καλό και να τους πετάξεις από ένα αδύναμο φύλλο όταν εσύ δεν έχεις τίποτα;

Όσο για τα μαθηματικά, υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που παίζουν μόνο με την ψυχολογία και με πολύ λίγη γνώση της μαθηματικής πλευράς του poker. Αν με ρωτάς εμένα προσωπικά (από την δική μου άπειρη σκοπιά), εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι ΔΕΝ είναι σωστό, αλλά για μερικούς λειτουργεί.

Προσωπικά δεν είμαι κερδισμένος στα χαμηλά stakes που παίζω με rake 10%. Προς το παρόν δεν έχω αρκετή εμπειρία για να μπορέσω να υπερβώ αυτό το 10%, όπως νομίζω και οι περισσότεροι αρχάριοι παίκτες. Αλλά κάποιοι πιο έμπειροι που είναι κερδοφόροι, νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι κερδοφόροι και εναντίον των κορυφαίων. Πόσο πολλά πράγματα να μπορείς να μάθεις για το πόκερ και για το διάβασμα των αντιπάλων δηλαδή; Μετρημένα κουκιά είναι τα περισσότερα.

Οσο περισσότερο θα μαθαίνεις το παιχνίδι , τόσο πιο πολύ θα καταλαμβαίνεις πόσα λιγα ξερεις..Αυτό ισχύει για όλους μας νομίζω, η τουλάχιστον για τους περισσότερους..

Αν ηταν μετρημενα κουκιά τότε δεν θα υπήρχαν νικητες και χαμενοι..Ενώ στην πραγματικότητα οι νικητές αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία.. Οι παραμέτροι που καθορίζουν πόσο καλος είναι ένας παίκτης είναι πάρα πολλοί, και δεν σταματάνε μόνο στο τραπέζι. Δεν είναι μονο τα μαθηματικά, τα pod odds και το position, ούτε μονο η ψυχολογία και τα reads, ούτε μονο η στρατηγική και σωστό bankroll management.. Είναι και η αντοχή στον χρόνο μέσα από τα downswings ,η πνευματική δύναμη να αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα και να μπορείς να πάιζεις σε χαμηλότερα stakes οταν χρειαζεται, είναι η ικανότητα να έχεις ισορροπία ανάμεσα στην ζωή σου και στο πόκερ..Και δυστυχως αυτα δεν μπορεί να σου τα μάθει κανένα βιβλίο η εκπαιδευτικό video..

Ισως να είναι και πολλά αλλα πράγματα που πιθανον να μην κατανοώ ακόμα, γιατί δεν με αφήνει το επίπεδο γνωσης που έχω αυτή την στιγμή..

Από μακρυά πολλα πραγματα φαινονται απλά, οσο εμβαθύνεις ομως

βλεπεις την πολυπλοκότητα που πραγματικά εχουν..

ImbecIle έγραψε:

Προσωπικά δεν είμαι κερδισμένος στα χαμηλά stakes που παίζω με rake 10%. Προς το παρόν δεν έχω αρκετή εμπειρία για να μπορέσω να υπερβώ αυτό το 10%, όπως νομίζω και οι περισσότεροι αρχάριοι παίκτες. Αλλά κάποιοι πιο έμπειροι που είναι κερδοφόροι, νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι κερδοφόροι και εναντίον των κορυφαίων. Πόσο πολλά πράγματα να μπορείς να μάθεις για το πόκερ και για το διάβασμα των αντιπάλων δηλαδή; Μετρημένα κουκιά είναι τα περισσότερα.

Οσο περισσότερο θα μαθαίνεις το παιχνίδι , τόσο πιο πολύ θα καταλαμβαίνεις πόσα λιγα ξερεις..Αυτό ισχύει για όλους μας νομίζω, η τουλάχιστον για τους περισσότερους..

Αν ηταν μετρημενα κουκιά τότε δεν θα υπήρχαν νικητες και χαμενοι..Ενώ στην πραγματικότητα οι νικητές αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία.. Οι παραμέτροι που καθορίζουν πόσο καλος είναι ένας παίκτης είναι πάρα πολλοί, και δεν σταματάνε μόνο στο τραπέζι. Δεν είναι μονο τα μαθηματικά, τα pod odds και το position, ούτε μονο η ψυχολογία και τα reads, ούτε μονο η στρατηγική και σωστό bankroll management.. Είναι και η αντοχή στον χρόνο μέσα από τα downswings ,η πνευματική δύναμη να αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα και να μπορείς να πάιζεις σε χαμηλότερα stakes οταν χρειαζεται, είναι η ικανότητα να έχεις ισορροπία ανάμεσα στην ζωή σου και στο πόκερ..Και δυστυχως αυτα δεν μπορεί να σου τα μάθει κανένα βιβλίο η εκπαιδευτικό video..

Ισως να είναι και πολλά αλλα πράγματα που πιθανον να μην κατανοώ ακόμα, γιατί δεν με αφήνει το επίπεδο γνωσης που έχω αυτή την στιγμή..

Από μακρυά πολλα πραγματα φαινονται απλά, οσο εμβαθύνεις ομως

βλεπεις την πολυπλοκότητα που πραγματικά εχουν..[/quote:c9miy3px]

+1000

(opoios pistevei pws o durrr "teleiwse" apla den niw8ei mia)

Εντάξει, να δεχτώ πως το θέμα της ανθρώπινης ψυχολογίας (=διάβασμα αντιπάλων, κρίψιμο δικών μας αντιδράσεων, κλπ.) είναι κάτι δύσκολο και χρειάζεται πολύς καιρός για να πεις πως το κατέχεις.

Με το online holdem όμως, που παίζει αποκλειστικά το 95% των παικτών (δική μου εκτίμηση), τι γίνεται; Εκεί δεν υπάρχουν φυσικά reads. Μόνο γενικές εκτιμήσεις για τον στυλ ενός αντιπάλου και betting paterns. Αν καταφέρει κάποιος να τα αλλάζει αυτά κατά τη διάρκεια ενός session τότε πως μπορεί ακόμα και ο καλύτερος επαγγελματίας να έχει πλεονέκτημα απέναντί του; Αν δεν μπορεί ο επαγγελματίας να προβλέψει τις αντιδράσεις ενός αντιπάλου του σε online παιχνίδι θα πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στις δικές του μπλόφες για να βγάλει κάποιο πλεονέκτημα. Είναι αυτό δυνατό και κυρίως είναι κερδοφόρο; Πάντως από όσα βίντεο στο youtube έχω παρακολουθήσει δεν έχω βρει ούτε έναν που να παίζει πολύ επιθετικά με bluffs / semi-bluffs και να είναι μακροπρόθεσμα κερδοφόρος. Ο πιο πρόσφατος ήταν ο Dwan που καταστράφηκε.

Ο Φιλ Άιβυ δεν προχώρησε τόσο στο WSOP 2009 επειδή είναι μεγάλος παίκτης. Αν ήταν έτσι θα τα κατάφερνε κάθε χρόνο. Προχώρησε γιατί ήταν πολύ τυχερός.

i alithia ine oti i apostasi metaksi mas , emas kai autous prepi na ine se apostasi selinis kai tou 5ou galaksia haha. Kai den kseris ti les nomizo .

Ο Φιλ Άιβυ δεν προχώρησε τόσο στο WSOP 2009 επειδή είναι μεγάλος παίκτης. Αν ήταν έτσι θα τα κατάφερνε κάθε χρόνο. Προχώρησε γιατί ήταν πολύ τυχερός.

Δεν προχώρησε τόσο;;

Μας δουλεύεις ρε φίλε; 6ος τερμάτισε.

Και αν παρακολούθησες το main event κατάφερε να φτάσει εκεί χωρίς κάποιο αξιόλογο και πολύ δυνατό hand, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ήταν τυχερός.

Δε ξέρω πως τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα..

Sovara omws...Stamata to poker..I asxolisou me kati pou isws mboreis na katalaveis ena mikro pososto tou....lol...pragmatika lol..kathe xrono?...ti mas eipes twra file mou?...kathe xrono diladi o helmuth eprepe na itan final table?..o matusow?...o antonio esfandiari, i o negreanu?...

oson afora ton ivey..OTAN PAIRNEIS 2 BRACELET, KAI PAS STO FINAL TABLE TOU WSOP MAIN EVENT, D-E-N EISAI MONO TYXEROS.

GET REAL!