mathew ace Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 pOcket-aces-suited, otan ftaseis sto epipedo na kaneis call me Q high 100,000 dollaria sto all in tou antipalou sou kai na exeis kanei swsto call, tote kai mono tote na milas gia mikri diafora epipedou metaksy esena kai aftwn twn terastiwn pektwn..vevaia i ypothetiki katastasi pou periegrapsa prin den antikatoptrizei tin poiotita enos pekti alla, an to koitakseis ligo kala tha katalaveis ti ennow...ena mas pantrepseis me athrwpo esy re :) ( geloun oi kypraioi ) Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 ntavelis , kati allo...ta hand pou eides esy sto ESPN itan to 1/1000 twn epeksan....ok?...ara den exeis idea ti eixe piasei o ivey...mborei na pire filla, mborei oxi...simasia file mou den exei na pairneis kala fylla...alla na perneis, FYLLA, (OXI APARAITITWS KALA) TIN KATALLILI STIGMI. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2009 mathew ace έγραψε:ntavelis , kati allo...ta hand pou eides esy sto ESPN itan to 1/1000 twn epeksan....ok?...ara den exeis idea ti eixe piasei o ivey...mborei na pire filla, mborei oxi...simasia file mou den exei na pairneis kala fylla...alla na perneis, FYLLA, (OXI APARAITITWS KALA) TIN KATALLILI STIGMI.Το ξέρω αυτό. Αλλά υποθέτω ότι αν είχε κάποιο monster hand με καλό timing ότι θα είχε παίξει στο show.Anyway, ό,τι και να λέμε ο Ivey είναι από τους πιο κερδοφόρους παίχτες και αυτό τα λέει όλα. Εγώ απλά απαντούσα στον τζογαδόρο φίλο μας που νομίζει ότι το poker είναι εφάμιλλο της ρουλέττας.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 hahaha...+100 Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Ntavelis έγραψε:pocket_aces_suited έγραψε:Ο Φιλ Άιβυ δεν προχώρησε τόσο στο WSOP 2009 επειδή είναι μεγάλος παίκτης. Αν ήταν έτσι θα τα κατάφερνε κάθε χρόνο. Προχώρησε γιατί ήταν πολύ τυχερός.Δεν προχώρησε τόσο;;Μας δουλεύεις ρε φίλε; 6ος τερμάτισε.Και αν παρακολούθησες το main event κατάφερε να φτάσει εκεί χωρίς κάποιο αξιόλογο και πολύ δυνατό hand, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ήταν τυχερός.Δε ξέρω πως τα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα..[/quote:1bzgif41]Δεν κατάλαβες τι είπα. Εννοούσα πως προχώρησε τόσο πολύ επειδή ήταν τυχερός. Και ναι, είδα το wsop μέχρι το bubble περίπου για να βγάλω αυτό το συμπέρασμα. Μάλλον εσύ είσαι προκατειλημένος και δεν πρόσεξες πόσο καλά φύλλα του ερχόντουσαν (στο μοντάζ τουλάχιστον που είχαν επιλέξει). Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Sovara omws...Stamata to poker..I asxolisou me kati pou isws mboreis na katalaveis ena mikro pososto tou....lol...pragmatika lol..kathe xrono?...ti mas eipes twra file mou?...kathe xrono diladi o helmuth eprepe na itan final table?..o matusow?...o antonio esfandiari, i o negreanu?...oson afora ton ivey..OTAN PAIRNEIS 2 BRACELET, KAI PAS STO FINAL TABLE TOU WSOP MAIN EVENT, D-E-N EISAI MONO TYXEROS.GET REAL!Συμφωνό πως για να πας στο final table του wsop δεν πρέπει να είσαι μόνο τυχερός. Πρέπει να είσαι σούπερ-τούρμπο-κωλόφαρδος! Δεν το χεις καταλάβει αυτό ακόμα;; Δεν έχεις προσέξει πως κάθε χρόνο φτάνουν εκεί 9 άγνωστοι παίκτες με λίγες μόνο εξαιρέσεις, όπως φέτος με τον Άιβυ; Δεν έχεις προσέξει πως τα μισά από τα μεγάλα ονόματα αποκλείονται κάθε χρόνο την πρώτη μέρα; Νομίζω πως δεν είσαι καθόλου ρεαλιστής και πιστεύεις αυτό που θα ήθελες να συμβαίνει. Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 clickys έγραψε:i alithia ine oti i apostasi metaksi mas , emas kai autous prepi na ine se apostasi selinis kai tou 5ou galaksia haha. Kai den kseris ti les nomizo .Αν πράγματι νομίζεις έτσι τότε έχεις πραγματικά ανάγκη από πρότυπα για να τα θαυμάζεις. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά αν άνοιγες λίγο περισσότερο τους ορίζοντές σου θα έβρισκες πρότυπα σε άλλους τομείς που πραγματικά αξίζουν γι αυτό που κάνουν κι όχι καμιά δεκαριά αμόρφωτους τζογαδόρους. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:clickys έγραψε:i alithia ine oti i apostasi metaksi mas , emas kai autous prepi na ine se apostasi selinis kai tou 5ou galaksia haha. Kai den kseris ti les nomizo .Αν πράγματι νομίζεις έτσι τότε έχεις πραγματικά ανάγκη από πρότυπα για να τα θαυμάζεις. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά αν άνοιγες λίγο περισσότερο τους ορίζοντές σου θα έβρισκες πρότυπα σε άλλους τομείς που πραγματικά αξίζουν γι αυτό που κάνουν κι όχι καμιά δεκαριά αμόρφωτους τζογαδόρους.[/quote:2p7krjdm]οπως? Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:pocket_aces_suited έγραψε:Αν πράγματι νομίζεις έτσι τότε έχεις πραγματικά ανάγκη από πρότυπα για να τα θαυμάζεις. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά αν άνοιγες λίγο περισσότερο τους ορίζοντές σου θα έβρισκες πρότυπα σε άλλους τομείς που πραγματικά αξίζουν γι αυτό που κάνουν κι όχι καμιά δεκαριά αμόρφωτους τζογαδόρους.οπως?Όπως άνθρωποι από το χώρο της έρευνας και της τεχνολογίας, οι οποίοι σε αντίθεση με τούτους εδώ είναι παραγωγικοί και σε αυτούς χρωστάμε όλοι μας τις ευκολίες της καθημερινότητάς μας. Ή άνθρωποι της επιστήμης στους οποίους χρωστάμε τη γνώση για τον κόσμο που μας περιβάλλει.Αν θέλεις όμως απλώς ένα παράδειγμα ξεχωριστών και αξιοθαύμαστων ανθρώπων σε ένα παιχνίδι, τότε σύγκρινε αυτά τα πεπόνια με τους κορυφαίους παίκτες στο σκάκι. Αυτούς θα τους δεις να πρωταγωνιστούν ΣΕ ΚΑΘΕ μεγάλη διοργάνωση, απλά γιατί είναι αδιαμφισβήτητα οι κορυφαίοι σε ένα παιχνίδι που η τύχη παίζει ελάχιστο ρόλο. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Δηλαδή εμείς είμαστε οι χαζοί που δεν τα παρατηρούμε όλα αυτά και εσύ ο έξυπνος, ε;Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..Δε φτάνει που έχει εκτροχιαστεί τελείως το thread τώρα θα το γυρίσουμε και στις επιστήμες;Ε Λ Ε Ο Σ !! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:Ο λόγος που, τουλάχιστον εγώ, χαίρομαι που φαλήρησαν οι Dwan και Isildur, είναι πως ενισχύεται η άποψή μου πως στο πόκερ δεν υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες. Το λάθος αυτών των δύο είναι πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και έχασαν τον έλεγχο και το μέτρο. Ο επόμενος στη λίστα πιθανότατα θα είναι ο Zigmund.Για να το θέσω διαφορετικά, η απόσταση που χωρίζει τους θεωρούμενους κορυφαίους (Antoniοus, Ivey) από εμάς που παίζουμε τουλάχιστον κανά χρόνο είναι μικρή. Νομίζω πως πάρα πολλοί παίκτες πόκερ μπορούν να συναγωνίζονται και να κερδίζουν τους θεωρούμενους κορυφαίους σε οποιαδήποτε stakes, αρκεί να είναι αρκετά τρελοί να τζογάρουν τέτοια ποσά.-10001)Αφου πιστευεις αυτα που λες γιατι ασχολησε με το ποκερ?2)ο Durrrr η o Isildur δεν εχασαν τα λεφτα τους απο καποιον τυχαιο παιχτη ποκερ αλλα απο ivey/Antonious/zigmund που οπως και να το κανουμε δεν ειναι κοινοι παιχτες.Εδω και λιγο καιρο στην fulltilt γινονται τρομερες μαχες μεταξυ παιχτων για μεγαλο αριθμο χεριων/ωρων/τραπεζιων και στο τελος της ημερες εχουμε νικητες/χαμενους των 1-2mil.Τρομερο παραδειγμα ο isildur που ενω αρχισε χτες με ΜΟΝΟ ενα τραπεζι 50-100 κατεληξε να ανεβει 100-200,300-600,500-1000 και να τελιωσει την ημερα με +3mil.Ειναι χαζο να τους κρινουμε.Ο ταδε τα εχασε ολα και ο ταδε ξερει η δεν ξερει να παιζει.Ξαφνικα εγινε ο durrrr τυχερος και ασχετος παιχτης,ο hansen ψαρι του κερατα,ο hellmuth φωνακλας και κακος παιχτης,ο Νegreanu αποτυχημενος και χαμενος και παρα πολλα τετοια.Ολοι οι pro εννοειται οτι εχουν παρει τρομερα ρισκα ειδικα στα αρχικα βηματα της καριερας τους,εχουν χρεοκωπησει αρκετες φορες,εχουν δανειστει,εχουν κερδισει και εχουν χασει εκατομμυρια αλλα ειναι τρομερα μυαλα και τρομερα καλοι παιχτες ποκερ.3)Μιλησε για τζογο κλπ.Μα πως γινεται ενα παιχνιδι που εχει να κανει με πιθανοτητες να μην περιεχει και τζογο?Τα μαθηματικα ειναι μαθηματικα αλλα η ψυχικη κατασταση καποιου την ωρα που παιζει πολλες φορες τον κανει να "τζογαρει" περισσοτερο η αντιστοιχα να παιζει καθαρα μαθηματικα.4)Ποια η διαφορα ενος επαγγελματια που ανοιγει μια μεγαλη δουλεια,ενος επιχειρηματια,ενος πλουσιου εμπορου,ενος εφοπλιστη κλπ με ενα παιχτη ποκερ?Απλα επενδυουν τα χρηματα τους με διαφορετικο τροπο εχοντας ολοι πιθανοτητα καταστροφης/χρεοκωπιας.Πολλες φορες μπαινει και ο εγωισμος στο ποκερ για αυτο και βλεπουμε καποιoυς επαγγελματιες παιχτες ποκερ να κανουν "κακες" επενδυσεις.Παιζω ποκερ 2.5 χρονια και καθε μερα που παιρναει ενω νιωθω καλυτερος,νιωθω ταυτοχρονα οτι αυτα ποθ μπορω να μαθω ειναι περισσοτερα.Ειναι σαν να λεμε μια κλιμακα 0-100 μπορει εγω να ανεβαινω καθε μηνα απο το 5->6->7 αλλα οταν φτασω στο 100 τοτε η κλιμακα θα εχει φτασει στο 200.Μπορει να γραφω μλκιες τοση ωρα γιατι γραφω οτι μου ερχεται στο μυαλο για αυτο και σταματαω εδω το ποστ :cheer: Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Μπορει να γραφω μλκιες τοση ωρα γιατι γραφω οτι μου ερχεται στο μυαλο για αυτο και σταματαω εδω το ποστ :cheer:Poly apla: Don't feed the troll. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Έλα μωρέ τώρα ποιος Ivey αντόνιους durrr και παπάρια μεντολες δώστε μου εκεί 500K να τους κατασπαράξω άλλους! Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:1)Αφου πιστευεις αυτα που λες γιατι ασχολησε με το ποκερ?Παίζω γιατί μου αρέσει σαν παιχνίδι. Προσφέρει συγκινήσεις. Δεν έχει σχέση αυτό με τη γνώμη που έχω για τους θεωρούμενους ως καλύτερους.Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Δείτε τα επεισόδια του face the ace. Εκεί μερικοί εντελώς τυχαίοι παίκτες σαν κι εμάς, κερδίζουν σε heads up μερικούς από τους γνωστότερους επαγγελματίες. Ξανασκεφτείτε το! Παράθεση
clickys Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:foustouki έγραψε:1)Αφου πιστευεις αυτα που λες γιατι ασχολησε με το ποκερ?Παίζω γιατί μου αρέσει σαν παιχνίδι. Προσφέρει συγκινήσεις. Δεν έχει σχέση αυτό με τη γνώμη που έχω για τους θεωρούμενους ως καλύτερους.Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Δείτε τα επεισόδια του face the ace. Εκεί μερικοί εντελώς τυχαίοι παίκτες σαν κι εμάς, κερδίζουν σε heads up μερικούς από τους γνωστότερους επαγγελματίες. Ξανασκεφτείτε το![/quote:3nh8viuj]signomi pou tha sto po alla ise anideos. Kalitera na ksekinisis pacman , kai auto sigkinisis prosferi einai oreo ksana skeftouto . Παράθεση
Andreougr Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 500K......tha paixeis 3-4 xeria omaha HU kai meta tha eisai :woohoo: ti ekana o malakas kai den ta ekana cash out na paw sto paramarimbo gia diakopes......gia reload oute logos bebaia....ante na arxisoume grind sto 0.01-0.02 giati den mas blepw......egw me apeiro xylo se diafora stake .....arxisa xana me 200$ multitable sto 0.01-0.02......eimai eidh sta 400 se ena mhna......to pan einai to money management boys.....to katalaba poly arga..... Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:foustouki έγραψε:1)Αφου πιστευεις αυτα που λες γιατι ασχολησε με το ποκερ?Παίζω γιατί μου αρέσει σαν παιχνίδι. Προσφέρει συγκινήσεις. Δεν έχει σχέση αυτό με τη γνώμη που έχω για τους θεωρούμενους ως καλύτερους.Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Δείτε τα επεισόδια του face the ace. Εκεί μερικοί εντελώς τυχαίοι παίκτες σαν κι εμάς, κερδίζουν σε heads up μερικούς από τους γνωστότερους επαγγελματίες. Ξανασκεφτείτε το![/quote:3qln8c8t]Εχεις μια πολυ λανθασμενη προσεγγιση για το παιχνιδι. Αν βλεπεις το ποκερ σαν ενα τροπο διασκεδασης, οπου πληρωνεις για να περασεις καλα, τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Αν ομως το βλεπεις σαν ενα μεσο που θα σου αποφερει καποια χρηματα , και θελεις πραγματικα να βελτιωθεις σε αυτο, πρεπει να αλλαξεις ριζικα τον τροπο που σκεφτεσαι. Και για αρχη, πρεπει να καταλαβεις οτι το ποκερ ειναι ενα παιχνιδι οπου λογω του παραγοντα τυχη, το πλεονεκτημα που μπορει να εχει ενας παικτης πανω στον αλλο ειναι (σχετικα) μικρο. Γι'αυτο και η πιο βασικη αρχη στο ποκερ ειναι παντα πρεπει να βλεπεις τα αποτελεσματα σου ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ, και οχι μεσα απο 2-3 παιχνιδια. Εννοειτε πως οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να νικησει οποιονδηποτε στον κοσμο. Αρκει να αναλογιστουμε οτι αν παιξουμε HU SNG με 75BB τον Ivey και πηγαινουμε καθε φορα all in θα εχουμε ενα 30% περιπου - εμπειρικα υπολογιζομενο, δεν ξερω ποσο απεχει απο την πραγματικοτητα - να νικησουμε! Αυτο σημαίνει πως μπορει να νικησουμε τον θεωρουμενο καλυτερο παικτη του κοσμου πολλες πολλες φορες χωρις καν ουσιαστικα να παιξουμε , πηγαινοντας συνεχεια all-in - ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ομως, στο τελος, ολα μας τα χρηματα θα μεταφερθουν στον παικτη που εχει πλεονεκτημα απεναντι μας. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:Παίζω γιατί μου αρέσει σαν παιχνίδι. Προσφέρει συγκινήσεις. Δεν έχει σχέση αυτό με τη γνώμη που έχω για τους θεωρούμενους ως καλύτερους.Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Δείτε τα επεισόδια του face the ace. Εκεί μερικοί εντελώς τυχαίοι παίκτες σαν κι εμάς, κερδίζουν σε heads up μερικούς από τους γνωστότερους επαγγελματίες. Ξανασκεφτείτε το!Ένας άπειρος παίχτης που παίζει όπως να 'ναι, παίζει ό,τι φύλλα να ΄ναι και δεν είναι σταθερός μπορεί να κερδίσει ένα επαγγελματία. Αλλά όχι σε βάθος χρόνου! Αυτό είναι που δε μπορείς να καταλάβεις. Το βάθος χρόνου στο poker. Πες μου λίγο, ξέρεις πόσα χρήματα έχεις καταθέσει στο poker (στα on-line και στα live games); Κρατάς αρχείο των κινησεών σου; Αν κράταγες θα έβλεπες ότι είσαι χαμένος.Εσύ μένεις στη στιγμή. Και είμαι σίγουρος ότι μένεις στις στιγμές που κερδίζεις. Σίγουρα θυμάσαι τα bad beats που έχεις φάει αλλά σου αρέσει να θυμάσαι τις στιγμές που κερδίζεις..Δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει η ενασχόληση με το poker. Αν σου αρέσει να δίνεις λεφτά απλά για να περνάς καλά, τότε ok αλλά εγώ (μιλάω μόνο για μένα αλλά πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ κάπως έτσι θα λειτουργούν) ασχολούμαι γιατί είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και είμαι από τη φύση μου πολύ ανταγωνιστικός. Μου αρέσει να κερδίζω, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι επίσης μου έμαθε να χάνω.Andreougr έγραψε: 500K......tha paixeis 3-4 xeria omaha HU kai meta tha eisai :woohoo: ti ekana o malakas kai den ta ekana cash out na paw sto paramarimbo gia diakopes......gia reload oute logos bebaia....ante na arxisoume grind sto 0.01-0.02 giati den mas blepw......egw me apeiro xylo se diafora stake .....arxisa xana me 200$ multitable sto 0.01-0.02......eimai eidh sta 400 se ena mhna......to pan einai to money management boys.....to katalaba poly arga..... +1Πολύ σωστό. Το poker είναι bankroll management και αντίληψη του βάθους χρόνου. Όποιος καταλάβει την αξία της θεωρίας του βάθους χρόνου δεν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη, ξέρει που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στα κέρδη του και έχει και το δικαίωμα της εξέλιξης! Παράθεση
Andreougr Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 kai exei thn idia apatheia gia to xrhma opws oi megaloi tou eidous.....se mia dyskolh fash den me endiaferei an tha xasw ta 2$.. den einai toso symantika......xerw oti tha kanw reload eykola kai se ena oraio run tha ta kanw apo 2 ....10 se ena trapezi..... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 stamata....mou thymizeis kati typous pou tin spane se mia parea legontas ******,..sorry diladi....ti texnologies mas les re file?..lol...filaraki, thewrw oti polyasxolithikame me afto to thread....te leme...pigaine diavase kvantomixaniki.. Παράθεση
Andreougr Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 :laugh: den prolabainw........ phra kati nea dolomata mourlia.......paw gia psarema...... Παράθεση
pocket_aces_suited Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 ImbecIle έγραψε:Εχεις μια πολυ λανθασμενη προσεγγιση για το παιχνιδι. Αν βλεπεις το ποκερ σαν ενα τροπο διασκεδασης, οπου πληρωνεις για να περασεις καλα, τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Αν ομως το βλεπεις σαν ενα μεσο που θα σου αποφερει καποια χρηματα , και θελεις πραγματικα να βελτιωθεις σε αυτο, πρεπει να αλλαξεις ριζικα τον τροπο που σκεφτεσαι. Και για αρχη, πρεπει να καταλαβεις οτι το ποκερ ειναι ενα παιχνιδι οπου λογω του παραγοντα τυχη, το πλεονεκτημα που μπορει να εχει ενας παικτης πανω στον αλλο ειναι (σχετικα) μικρο. Γι'αυτο και η πιο βασικη αρχη στο ποκερ ειναι παντα πρεπει να βλεπεις τα αποτελεσματα σου ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ, και οχι μεσα απο 2-3 παιχνιδια. Εννοειτε πως οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να νικησει οποιονδηποτε στον κοσμο. Αρκει να αναλογιστουμε οτι αν παιξουμε HU SNG με 75BB τον Ivey και πηγαινουμε καθε φορα all in θα εχουμε ενα 30% περιπου - εμπειρικα υπολογιζομενο, δεν ξερω ποσο απεχει απο την πραγματικοτητα - να νικησουμε! Αυτο σημαίνει πως μπορει να νικησουμε τον θεωρουμενο καλυτερο παικτη του κοσμου πολλες πολλες φορες χωρις καν ουσιαστικα να παιξουμε , πηγαινοντας συνεχεια all-in - ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ομως, στο τελος, ολα μας τα χρηματα θα μεταφερθουν στον παικτη που εχει πλεονεκτημα απεναντι μας.Φυσικά και βλέπω το πόκερ σαν τρόπο διασκέδασης. Γιατί εσύ το βλέπεις σαν μέσο για να βγάζεις χρήματα; Αν όντως κερδίζεις όλο και περισσότερα από το πόκερ τότε μπράβο σου, αλλά είσαι η εξαίρεση.Κι αυτό γιατί σε βάθος χρόνου ούτε ο Dwan ούτε ο Isildur φαίνεται να μπορούν να κρατήσουν κάποια κέρδη. Για τον Dwan φαγώθηκαν πολλοί πως είναι ο καλύτερος παίκτης cash του κόσμου. Για τον Islildur ότι είναι μία συνεργασία μαθηματικών και επαγγελματιών παικτών. Και να τα χάλια τους.Από την άλλη παραδέχομαι πως κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν καλά τουλάχιστον στο να διατηρούν κάποια κέρδη. Αλλά δεν έχω υπόψη μου παίκτες που ΑΥΞΑΝΟΥΝ αυτά τα κέρδη σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μήπως μπορεί να κανείς να μου υποδείξει κάποια ονόματα; Μόνο αυξάνοντας τα κέρδη του μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς τελικά να πει πως είναι κερδοφόρος παίκτης. Διαφορετικά μπορεί να ήταν απλώς τυχερός και να έκανε cash out σε κάποια μεγάλα τουρνουά. Παράθεση
clickys Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:ImbecIle έγραψε:Εχεις μια πολυ λανθασμενη προσεγγιση για το παιχνιδι. Αν βλεπεις το ποκερ σαν ενα τροπο διασκεδασης, οπου πληρωνεις για να περασεις καλα, τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Αν ομως το βλεπεις σαν ενα μεσο που θα σου αποφερει καποια χρηματα , και θελεις πραγματικα να βελτιωθεις σε αυτο, πρεπει να αλλαξεις ριζικα τον τροπο που σκεφτεσαι. Και για αρχη, πρεπει να καταλαβεις οτι το ποκερ ειναι ενα παιχνιδι οπου λογω του παραγοντα τυχη, το πλεονεκτημα που μπορει να εχει ενας παικτης πανω στον αλλο ειναι (σχετικα) μικρο. Γι'αυτο και η πιο βασικη αρχη στο ποκερ ειναι παντα πρεπει να βλεπεις τα αποτελεσματα σου ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ, και οχι μεσα απο 2-3 παιχνιδια. Εννοειτε πως οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να νικησει οποιονδηποτε στον κοσμο. Αρκει να αναλογιστουμε οτι αν παιξουμε HU SNG με 75BB τον Ivey και πηγαινουμε καθε φορα all in θα εχουμε ενα 30% περιπου - εμπειρικα υπολογιζομενο, δεν ξερω ποσο απεχει απο την πραγματικοτητα - να νικησουμε! Αυτο σημαίνει πως μπορει να νικησουμε τον θεωρουμενο καλυτερο παικτη του κοσμου πολλες πολλες φορες χωρις καν ουσιαστικα να παιξουμε , πηγαινοντας συνεχεια all-in - ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ομως, στο τελος, ολα μας τα χρηματα θα μεταφερθουν στον παικτη που εχει πλεονεκτημα απεναντι μας.Φυσικά και βλέπω το πόκερ σαν τρόπο διασκέδασης. Γιατί εσύ το βλέπεις σαν μέσο για να βγάζεις χρήματα; Αν όντως κερδίζεις όλο και περισσότερα από το πόκερ τότε μπράβο σου, αλλά είσαι η εξαίρεση.Κι αυτό γιατί σε βάθος χρόνου ούτε ο Dwan ούτε ο Isildur φαίνεται να μπορούν να κρατήσουν κάποια κέρδη. Για τον Dwan φαγώθηκαν πολλοί πως είναι ο καλύτερος παίκτης cash του κόσμου. Για τον Islildur ότι είναι μία συνεργασία μαθηματικών και επαγγελματιών παικτών. Και να τα χάλια τους.Από την άλλη παραδέχομαι πως κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν καλά τουλάχιστον στο να διατηρούν κάποια κέρδη. Αλλά δεν έχω υπόψη μου παίκτες που ΑΥΞΑΝΟΥΝ αυτά τα κέρδη σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μήπως μπορεί να κανείς να μου υποδείξει κάποια ονόματα; Μόνο αυξάνοντας τα κέρδη του μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς τελικά να πει πως είναι κερδοφόρος παίκτης. Διαφορετικά μπορεί να ήταν απλώς τυχερός και να έκανε cash out σε κάποια μεγάλα τουρνουά.[/quote:btspbg5w]eleos re pragmatika , psakse ligo to thema prin milas . Kai sou ipa arxise pacman ine poli oreo pexnidi . Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 www.sharkscope.com , μπες στο Leaderboard και δες μερικες γραφικες παραστασεις. Και αυτο μονο για SNG. Και ναι, χρησιμοποιω το ποκερ σαν μεσο για να βγαλω χρηματα.. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 pocket_aces_suited έγραψε:Από την άλλη παραδέχομαι πως κάποιοι άλλοι τα καταφέρνουν καλά τουλάχιστον στο να διατηρούν κάποια κέρδη. Αλλά δεν έχω υπόψη μου παίκτες που ΑΥΞΑΝΟΥΝ αυτά τα κέρδη σε μεγάλο βάθος χρόνου. Μήπως μπορεί να κανείς να μου υποδείξει κάποια ονόματα; Μόνο αυξάνοντας τα κέρδη του μακροπρόθεσμα μπορεί κανείς τελικά να πει πως είναι κερδοφόρος παίκτης. Διαφορετικά μπορεί να ήταν απλώς τυχερός και να έκανε cash out σε κάποια μεγάλα τουρνουά.Σωστά!! Γιατί όλοι αυτοί που ξεκίνησαν να παίζουν ήταν πλούσιοι και απλά παίζουν για να διατηρήσουν τα λεφτά τους..Τι ακούμε ρε φίλε!"Τυχεροί και κάνανε cash out από τουρνουά!!"Λοιπόν εγώ σταματάω να ασχολούμαι με το παληκάρι και προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες για να μας σπάσει τα νεύρα. Παράθεση
Recommended Posts