maclaren007 Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2007 genok brika to woorl sto pokestar ego mporo na paixso alla esy den xsero dokimase sto woord met pata qualifier de kai dokimase an graftis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 synxaritiria se opion kerdisei, alla ithela na kano mia paratirisi, telika ipotithetai oti tha vgazame ton paragonta tyxi ektos, alla me ton teleutaio agona na metra dipla , pali sti tyxi to rixame, kai apodeixi oti atoma me 1 2 3 thesi vgika 5os . Pistevo oti o telikos prepei na metraei to idio. Exalou einai poli pio dyskolo na plasaristeis stin 3iada otan paizoun 45 kai 34 atoma para 17. Etsi loipon mia atyxi partida partida me AK pano se AA mou stixeizei olo to protatlima. Elpizo na alaksei sto epomeno, kata ta alla pantos itan ena poli oraio protathlima,kalo kalokairifearlessgr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouras Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Fearless, 4os irthes. 5os irtha ego. Sigxaritiria. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerael Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους! Παίκτες, διοργανωτές, χορηγούς!Μπράβο kalamaris για τη νίκη σου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kalamaris Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 pokerael se euxaristo polu! sygxarhthria kai apo mena se osous phran meros sto tournoua pou kumanthike se kosmia plaisia apo pleuras sumperiforas kai mesa se filiko klima pou mas dieukoline olous pisteuo. Fearless dekta ta parapona sou kai en merh sumfono alla oloi paiksame me tous idious kanones kai me tin idia trapoula... kai go tin pempti eixa ena prosopiko provlima kai katafera na paikso sto tournoua meta apo mia ora apo tin enarksi tou kai apo internet-cafe kai auto mou stoixise... Alla den ekrina tin ora enarkshs tou tournoua, apodexomenos me tin summetoxh mou, olous tous orous tou... Euxomai kales diakopes se olous!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα σε εκείνους που διακρίθηκαν. Ο τελικός ήταν ένα πραγματικό θρίλερ και όλα παίζονταν μέχρι το τελευταίο χέρι! ¨Ηταν απίστευτο.Αν ο 82tzouras κατάφερνε να κερδίσει τον kalamari στο ένας προς ένα τότε θα ήταν εκείνος ο πρωταθλητής! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 kat eme o koryfaios einai enas poy den symeteixe legetai neksam εχει σαρωσει ολα τα τουρνουα vip poy symeteixe.sygxaritiria ston kalamaris gia thn epitixia toy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 mpravo sto kalamari gia tin megali tou niki.ego me ton monadiko pou ta exo einai to atimo to river,se 4 tournoua me petakse ekso pou mexri to turn oi pithanotites nikis itan se oles tis periptoseis pano apo 80% but this is poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 stefanos78 έγραψε:mpravo sto kalamari gia tin megali tou niki.ego me ton monadiko pou ta exo einai to atimo to river,se 4 tournoua me petakse ekso pou mexri to turn oi pithanotites nikis itan se oles tis periptoseis pano apo 80% but this is poker Χθες σε πέταξα εγώ έξω στο river... Μπας και είπες μετά καμιά κακή κουβέντα για μένα και γι'αυτό δεν μπορούσα να σταυρώσω φύλλο στο τελικό τραπέζι; :laugh: 60-70 χέρια και μόνο σε 4 μπήκα, φλομώσαμε στα 2-6 και τα J-4. Ούτε να μπλοφάρω δεν μου πήγαινε. Πάντως για το χθεσινό χέρι που έχασες, ήσουν όντως άτυχος με τα 2 ζευγάρια, αλλά στο turn εγώ είχα straight & flush draw οπότε... επιβαλλόταν να δω το all-in σου. (Δόξα και τιμή στο :Kd του river :blush: )Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, περισσότερα συγχαρητήρια σε όσους μπήκαν στα λεφτά και πολλά μπράβο σε εκείνους που συμμετείχαν στο στήσιμο αυτού του τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 k ego sti thesi sou tha evlepa to all-in,itan polla ta outs gia sena,akouses kati psila:whistle: alla gia kana lepto mono:lol: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geo67 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 polla sygharitiria se olous !!!se osous mpikan stis pliromes : ante kalofagota;) ΥΓ.απλά για την ιστορια και μόνο (όχι οτι αλλάζεικάτι δραματικά)...η βαθμολογια ειναι λαθος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 stefanos78 έγραψε:k ego sti thesi sou tha evlepa to all-in,itan polla ta outs gia sena,akouses kati psila:whistle: alla gia kana lepto mono:lol:Αμα ήταν για ένα λεπτό εντάξει είμαστε. Εγώ στη θέση σου δεν θα είχα σταματήσει πριν να βγει ο ήλιος... :whistle: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 geo67 έγραψε:ΥΓ.απλά για την ιστορια και μόνο (όχι οτι αλλάζεικάτι δραματικά)...η βαθμολογια ειναι λαθοςΠράγματι geo67 μετά από μία επαλήθευση της Βαθμολογίας βρήκαμε ένα λάθος: δεν συγκέντρωσες 58 αλλά 64 βαθμούς και άρα η τελική σου θέση είναι 8ος και όχι 10ος...Συγγνώμη για το μικρό αυτό λαθάκι, το οποίο, μόλις διορθώσαμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Το κλίμα σε όλο το πρωτάθλημα ήταν πολύ καλό και η συμπεριφορά όλων των παικτών ήταν άψογη.Κατά τη διάρκεια του τελικού χτες μου συνέβη κάτι απίστευτο! Δε μιλάω για το χέρι που με πέταξε έξω (:Jc :7c εγώ :9d :9h :Js :Qd :Jh το board :Jd :Qh o rcael) αυτά συμβαίνουν στο πόκερ... Επειδή μετακομίζω σε άλλο σπίτι και φυσικά έχω κόψει το τηλέφωνο στο παλιό, έπαιζα από internet cafe. Μάλιστα είχε τόσο κόσμο που μόνο δίπλα στην πόρτα κατάφερα να βρω ελεύθερο pc. Και κάποια στιγμή μου χτυπάει την πλάτη ένας αστυνομικός με τον υπεύθυνο του καταστήματος και με πήγαν στο τμήμα γιατί έπαιζα τυχερό παιχνίδι στο internet! 4 το πρωί ξεμπέρδεψα! Πάλι καλά που με άφησαν χωρίς να μου απαγγελθεί κατηγορία! Τι να πω...Σχετικά με τη βαθμολογία geo θα την ελέγξω και θα την διορθώσω αν είναι λάθος.fearless, oποιαδήποτε άποψη-κριτική για το στήσιμο του gopc είναι ευπρόσδεκτη. Το gopc θα είναι το δικό μας πρωτάθλημα και θα περάσουν πολλά μέχρι να βρουμε το άψογο format, εδώ είμαστε και θα το συζητάμε.Για το συγκεκριμμένο, ήθελα να εξασφαλιστεί ότι θα υπήρχε σασπένς μέχρι το τέλος και ότι σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος κανείς δεν θα ήταν αδιάφορος. Νομίζω ότι σε αυτό τον τομέα κάτι τέτοιο το καταφέραμε. Στο επόμενο σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές, ελπίζω προς το καλύτερο. Εχουμε 2 μήνες μέχρι το Σεπτέμβρη για να το σκεφτούμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
spefaz Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 baskont έγραψε:Και κάποια στιγμή μου χτυπάει την πλάτη ένας αστυνομικός με τον υπεύθυνο του καταστήματος και με πήγαν στο τμήμα γιατί έπαιζα τυχερό παιχνίδι στο internet! 4 το πρωί ξεμπέρδεψα! Πάλι καλά που με άφησαν χωρίς να μου απαγγελθεί κατηγορία! Τι να πω...Ελλάδα, 2007... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Καταρχήν χαίρομαι που κατάφερες να ξεμπερδέψεις με αυτή την ιστορία στο ίντερνετ καφέ, και την αστυνομία. Το δικό σου πάθημα ας γίνει μάθημα σε όλους: μεγάλη προσοχή με το πόκερ σε ίντερνετ καφέ, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία είναι παράνομο!baskont έγραψε:Για το συγκεκριμμένο, ήθελα να εξασφαλιστεί ότι θα υπήρχε σασπένς μέχρι το τέλος και ότι σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος κανείς δεν θα ήταν αδιάφορος. Νομίζω ότι σε αυτό τον τομέα κάτι τέτοιο το καταφέραμε...Όχι παραπάνω σασπένς baskont σε παρακαλώ! Χθες μέχρι το τελευταίο χέρι παιζόταν η πρώτη θέση!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreekStar Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 sygxaritiria se olous osous sumetixan san oragnotes paiktes kai theates. Htan polu kalo protathlima asxeta me to modus ktlp edo den tha vroume lush eukola. O paragontas tuxh sto Poker megalos. Opos eipe kai Baskont stis arxes se ena tetoio protathlima xreiazete na mhn xathei to endiaferon.Telos, kales diakopes se olous kai kante proponhsh giati to gopc2 plisiazh.filika Jannis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Πάλι καλά που ξεμπέρδεψα, poliscas...Το σασπένς πράγματι πρέπει να ήταν μεγάλο. Κρίμα που δεν το παρακολούθησα. Στο επόμενο σκέφτομαι να κρατήσουμε τους αποκλεισμούς, αλλά να αλλάξουμε τη βαθμολογία. Να δίνουμε πολλούς βαθμούς στις πρώτες θέσεις (πχ 50 ο πρωτος, 40 ο δευτερος 30 ο τρίτος, 27 24, 21, 18, 16, 13, 10, 6, 3) και να μην διπλασιάζουμε τον τελικό. Νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό. Θα το συζητήσουμε όμως, 2 μήνες έχουμε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Ο διπλασιασμός στον τελικό είναι καλό τρυκ. Εξασφαλίζει ότι δεν χάνει κανείς το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος για το τουρνουά. Αν στον χτεσινό τελικό έπαιζαν μόνο οι 5 πρώτοι για τις πρώτες θέσεις οι υπόλοιποι 12, έχοντας διακοσμητικό ρόλο, θα έπαιζαν πολύ πιο ελεύθερα (αν έπαιζαν) και έτσι θα χάλαγε η φυσιογνωμία του τουρνουά.Τώρα για τα κρίσιμα χέρια τις κρίσιμες στιγμές, τι να κάνουμε, that is poker. Και εγώ έχασα με ΑΚ κόντρα σε ΚΚ του fearless στο πρώτο τουρνουά με αποτέλεσμα να βγω 12ος και στη συνέχεια εκείνος 3ος. Πάντα θα υπάρχουν bad beats, bad timings κλπ. Αυτό δεν το αποφεύγεις. Θα πρότεινα 3 αλλαγές. Η μία είναι να μετράνε και του ημιτελικού τα αποτελέσματα διαφορετικά, περισσότεροι πόντοι. Δεύτερον να υπάρχει και μια πρόβλεψη για τον αριθμό των συμμετεχόντων. Δηλαδή να παίρνουν πόντους ας πούμε οι μισοί από τους συμμετέχοντες και όχι και οι 17 επειδή είχαμε υπολογίσει να παίρνουν πόντους οι 20 πρώτοι. Τρίτον να μπορεί ένας παίκτης να πετάξει 1 τουρνουά από πέντε και όχι ένα από τα τρία πρώτα. Αν δηλαδή κάποιος βγει 1ος 1ος 1ος στα προκριματικά, να μπορεί να μετρήσει και η τρίτη πρωτιά στο τέλος των 5 αγωνιστικών. Θα το κάνει λίγο πιο πολύπλοκο αυτό, αλλά μου φαίνεται δικαιότερο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2007 simfono me tin protasi baskont, alloste sta tournoua synithos o 1os pairnei sxedon diplasia lefta apo ton 2o. Kai o telikos na metraei dipla sxedon kanei asimanta ola ta proigoumena apotelesmata.fearlessgr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
elatora Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2007 Δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή στο τουρνουά, αλλά το παρακολούθησα έστω αποσπασματικά κυρίως γιατί έχω απορία για το επίπεδο πόκερ στην Ελλάδα.Μου άρεσε πάρα πολύ το επίπεδο συμπεριφοράς και υπήρχαν όντως πολλοί καλοί παίχτες. Συγχαρητήρια kalamaris!Προσωπικά μου άρεσε το στυλ του fearless - στις φάσεις που είδα φυσικά.Συμφωνώ με το διπλασιασμό του τελικού γιατί χωρίς σασπένς, είναι που είναι αργό το τουρνουά από πλευράς ανεβάσματος των blinds, πολλοί αγώνες κλπ., αν δεν είχε αγωνία μέχρι τέλους ίσως έχανε την ουσία του.Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τα λέμε στο επόμενο!sir John (ή και sir Jon στην Vistabet) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouras Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιουλίου, 2007 Ta therma mou sigxaritiria se olous osous epai3an, kai eidika stous diakrithentes. Episis ena megalo euxaristo sto HellenicPoker kai sto pokerland.gr gia tin diorganosi. Elpizo to GOPC na ginei grigora thesmos!Oso gia mena, tha mporousa na to kerdiso an, kai an den, kai an kai an... Polloi tha mporousan na to kerdisoun an kai an kai an... Alla stgo telos o nikitis einai o filos Kalamaris kai tou a3izoun therma sigxaritiria!Perimeno me anypomonisia to epomeno GOPC. Pote tha ginei? Semptembri?Na ste kala paidia.Kalo kalokairi!Geia xara apo tin Lefkosia! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts