Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

10 DOLLARIA DWREAN APO DUBLICATEPOKER

genok

Recommended Posts

TO DUBLICATEPOKER δινει σε ολους οσους εγγραφονται μεσω του pokernews.com 10$ dwrean στο λογαριασμο.

εγω γραφτικα και μου τα βαλαν αμεσως.

ομως εχει ενα ιδιορυθμο τροπο στο texas holdem συναγωνιζεσαι τους παικτες που καθονται στην ιδια θεση και στο τελος επικρατει αυτος με την υψηλοτερη βαθμολογια κατ αυτον τον τροπο λενε μειςνουν στο ελαχιστο τον παραγοντα τυχη.

καλες εγγραφες και καλη τυχη:laugh: :laugh: :laugh:

και επειδη βλεπω τον τακη να καθεται στην ιδια θεση με μενα προβλεπω σφαγη 34vs32:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vatal έγραψε:

Ligo akiro alla endiaferon auto to sistima :D

Logw omos tou domis tou kai tis mikris proseleusis pektwn de vriskeis eukola game

e den xanoye kai tipote dwrean einai ta 10$ ta opoia mporei na gennhsoy:laugh: n :laugh: :laugh:

Epe3a kana diwro simera na dw ti leei

Tis perissoteres fores, idika sta tournaments me "show ranks", to game ginete karnavali kai de polileei

Alla einai psiloendiaferon to sistima kai an to psa3eis ligo nomizw oti mporei na vgaleis kai tpt :P

ditixos auto pou ypotithetai oti kanei, diladi vgazei kapos ton paragonta tyxis logo ton idion fylon kai logo toy oti sygrinesai me paixtes stin idia thesi kai idio filo, den to kanei. Paradeigma epexa ena tournoua "show rank" kai otan ida oti imoun piso, epexa me risko xartia pou diaforetika den tha epeza, stathika tyxeros kai ekei pou oi alloi kanane fold opos eprepe, ego ta idia fylla ta epeza epithetika kai mou vgike. Simainei pos ego imai kalyteros paixtis? i oti epexa pio sosta ta idia fylla? oxi vevea. Ara akoma kai edo i tyxi paizei megalo rolo kai epipleon einai arketo vareto, den exei to endiaferon pou exei to MTT NL tournoua. Paroti epexa kai kerdisa to stamatisa, kai epipleon fenetai oti otan vazeis lefta me karta mporeis na ta vgaleis mono me metafora se trapeziko logariasmo, poly fasaria gia liga $$$ kai tha exei kai kostos me tosa liga gia metafora. Provlepsi mou einai oti auto to eidos tha exafanistei grigora kai eidika an perasoun kapoies nomothesies pou tha krinoun to poker paixnidi ikanotitas kai oxi tyxis.

παρότι επαιξα ενα τουρνουά και το κερδισα, δεν με εντυπωσίασε το σύστημα. Συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο. Εξάλλου σημασία εχει το τι θα κάνουν και οι αντιπαλοι σου στο ιδιο τραπέζι.

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ, αλλά περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα. Πάντως απομακρύνει πολύ τον παράγοντα τύχη. Στα πολλά χέρια (ή τουρνουά) τον εξαλείφει τελείως. Προφανώς ο (κάθε) Νίκος δεν θα κερδίζει πάντα όταν βλέπει ότι είναι πίσω και απλά παίζει πολύ επιθετικά μπας και ...ρεφάρει, έτσι δεν είναι?

Πάντως αυτό ακριβώς είναι το σύστημα που βασίζεται το μπριτζ και με το οποίο έχει καταφέρει να αναγνωριστεί ως άθλημα και μάλιστα με δική του Ολυμπιάδα.

Εχει και το παράγοντα τύχη.

Θ σου δ'ωσω ενα παράδειγμα. Εχω 1-Κ και ολοι στο τραπέζι μου πάνε all-in κάτι που μάλλον δεν εγινε στα άλλα τραπέζια.

Η κέντα που ειχα απο το flop μου εδωσε την νίκη και ταυτόχρονα την νίκη στο τουρνουά!!!!!!!

Γι αυτό είπα οτι εξαρτάται το τι θα κάνουν και οι αντιπαλοι στο τραπέζι σου.

Den eipe kaneis oti den exei ton paragonta tixi

Oute pistevw kapios na mi katalave oti e3artatai apo tous antipalous

Apla diaforopoiei ton paragonta tixi kai einai endiaferon ws enalaktiko sistima

Kapws etsi eginan kai oi agwnes "an8rwpou-mixanis" prin ligo kairo sto limit holdem

Simantiko mionektima einai pantws i idietera argi taxitita die3agwgis twn games gia 2 logous:

1on profanws kourazei tous pextes :D

2on anagkazei na einai liga ta rounds, pragma pou au3anei ton paragonta tixi

Antonis έγραψε:

Εχει και το παράγοντα τύχη.

Θ σου δ'ωσω ενα παράδειγμα. Εχω 1-Κ και ολοι στο τραπέζι μου πάνε all-in κάτι που μάλλον δεν εγινε στα άλλα τραπέζια.

Η κέντα που ειχα απο το flop μου εδωσε την νίκη και ταυτόχρονα την νίκη στο τουρνουά!!!!!!!

Γι αυτό είπα οτι εξαρτάται το τι θα κάνουν και οι αντιπαλοι στο τραπέζι σου.

Ναι έτσι όπως παίζεται, έχεις δίκιο. Αλλά γι' αυτό δε φταίει το σύστημα duplicate, αλλά οι ελλιπείς γνώσεις των παικτών για το πως λειτουργεί (συν τα χαμηλά stakes). Το αντιμετωπίζουν λοιπόν σαν ρουλέτα. Προσπάθησε να το φανταστείς να λειτουργεί σωστά, όχι all in με 3 - 5 off (κι αν σου κάτσει?) που κάνουν τώρα. Κάθε bet μετράει πολύ. Παίξε ένα no show round robin (sit & go), που είναι λίγο πιο σοβαροί οι παίκτες.

(Αν και μόλις κέρδισα ένα τέτοιο, αλλά δεν μου έχουν βάλει τα λεφτά στο λογαριασμό μου και είμαστε σε διαδικασία ανταλλαγής email. Έτοιμο το site για black list)

goingup έγραψε:

(Αν και μόλις κέρδισα ένα τέτοιο, αλλά δεν μου έχουν βάλει τα λεφτά στο λογαριασμό μου και είμαστε σε διαδικασία ανταλλαγής email. Έτοιμο το site για black list)[/quote

lololol anthrakes?

Ειπα να γραφτώ και εγώ...

Έπαιξα ενα τουρνουα 30$ guaranteed :laugh: :laugh: και βγήκα πρώτος!! :laugh: :laugh:

Το αστείο είναι οτι δεν κατάλαβα τίποτα!!!! (Δεν είχα όρεξη να διαβάσω)

Αργεί πάρα πολύ και τα All-in δίνουν και παίρνουν!!!