theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Αύριο ο Mεγάλος Ελληνικός Τελικός της BetfairΛίγες ώρες πριν, έλαβα μέρος στο satelite με $5+50 της betfair.Τέλειωσα τρίτος με ένα ωραίο bad beat.Παρατήρησα ότι στον αυριανό τελικό, το παλλικάρι που με κέρδισε, ΔΕΝ ήταν εγγεγραμμένο!Άρα, να υποθέσω ότι, απλά, πήρε τα $105 και τέλος?Επειδή ΘΕΛΩ να εγγραφώ για τον αυριανό τελικο των $175, μπορεί κάποιος να μου πεί..."ΕΙΝΑΙ 100% GUARANTEE η θέση για 1 τουλάχιστον ΕλληνοΚύπριο?Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί?Και αυτό το λέω, γιατί το επόμενο satelite της betfair, ακυρώθηκε (4 συμμετοχές $27), και, γιατί στον αυριανό τελικό έχουν περάσει 15 παιδιά επί $175 μας κάνουν ένα κιλό φασόλια!Πως θα μοιράσουν στον ΠΡΩΤΟ έστω, prize pool $23.000!???Aν γνωρίζει κάποιος κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ, ας απαντήσει παρακαλώ.theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αλεξ,ξέρεις να μου πείς τίποτα, για τον σημερινό τελικό στη betfair?Eίναι garantee η θέση για το Λονδίνο ή παραμύθια...Γιατί όπως μπορεί να δεί ο καθένας, μέχρι τώρα έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους, 15 άτομα!ΕΠΙ$175 μας κάνει περίπου $2.250, ΠΩΣ θα δώσουν πακέτο αξίας $23.000???????????????????Αν ξέρεις πες μου, σύντομα.theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Φίλε theomas μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μία προσφορά της Betfair, η οποία είναι μία εταιρία-γίγαντας του στοιχήματος. Τώρα έκαναν το άνοιγμα στο πόκερ και για να γίνουν αποκλειστικοί χορηγοί του WSOP Europe καταλαβαίνεις τι πακέτα έχωσαν...Επομένως δεν πρόκειται να κολώσουν να δώσουν τη θέση την οποία έχουν υποσχεθεί. Παίζεται το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρίας. Μπορείς να αισθάνεσαι απολύτως σίγουρος ότι ο παίκτης που θα κερδίσει απόψε θα παίξει στο Main Event (ο τυχεράκιας)! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 stellio fenetai oti einai eggiymeno, exalou to grafei sto description tou tournoua "one 23k package guaranteed" kai episis tha deis oti sto prize pool leei 23k, eno stous prokrimatikous to prize pool anebene me kathe eggrafi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Γειά σου poliscas αισιόδοξε!Δηλ. τώρα, εγώ κάνω κατάθεση τα 175$ και αν κερδίσω, πάω London έτσι?Και λύσε μου μια απορία...Το παλικάρι που κέρδισε εχτές το satelite των 5,50$, γιατί πήρε μόνο τα 105$ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΘΕΣΗ?Γι' αυτό-βασικά- είμαι ανήσυχος.theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 ΜΑΚΑΡΙ!Τουλάχιστον να έχουμε ελπίδα στο όνειρο...που λένε!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 theomas έγραψε:Αλεξ,ξέρεις να μου πείς τίποτα, για τον σημερινό τελικό στη betfair?Eίναι garantee η θέση για το Λονδίνο ή παραμύθια...Γιατί όπως μπορεί να δεί ο καθένας, μέχρι τώρα έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους, 15 άτομα!ΕΠΙ$175 μας κάνει περίπου $2.250, ΠΩΣ θα δώσουν πακέτο αξίας $23.000???????????????????Αν ξέρεις πες μου, σύντομα.theomasBetfair και παραμύθια, δεν πάνε μαζί. Φυσικά και είναι guarantee η θέση. Δεν είναι εξ' άλλου πρώτη φορά που μιοα εταιρεία "τα χώνει" για τη διαφήμισή της. Μόλις πριν λίγους μήνες η Ladbrokes είχε ανάλογη προσφορά (με ανάλογη ανταπόκριση) για το WSOP.Δεν πρέπει να ανησυχούμε για τις εταιρείες. Πρέπει να ανησυχούμε για την ελάχιστη ανταπόκρισή μας στις προσφορές τους...Και αν άλλοι βλέπουν μια ευκαιρία για προσωπική επιτυχία και διάκριση λόγω χαμηλής συμμετοχής και ανταγωνισμού, εγώ βλέπω χαμένες ευκαιρίες για το ελληνικό πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Προσπαθώ να κάνω register στο $175 και παίρνω το μήνυμα "no more room for this tournament". Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Poliscas HELP!Το betfair λέει ότι ΔΕΝ έχει χώρο για μας...Τζάμπα την κάναμε την κατάθεση γαμώτο?Δες τι μπορείς να κάνεις σε παρακαλώ, γιατί αυτοί μας λένε να στείλουμε e-mail και θα μας απαντήσουν...ΑΥΡΙΟ!Α! ΚΑΛΌ Ε?theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Καλά, όλα τ' άλλα, αλλά τώρα, δεν γίνονται δεκτές οι εγγραφές...γιατί άραγε?Απ' ότι είδα, και άλλος προσπαθεί και έχει το ίδιο πρόβλημα.theomasPS-Αν εννοείς εμένα ότι το βλέπω σαν ευκαιρία για προσωπική επιτυχία...σε ευχαριστώ πολύ! Κακό είναι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sl8eg Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Pisteyw oti to provlhma tha lithei sidoma.H thesh gia ton Londino einai eggymenh 100%Tha sas apadisw to sidomotero dinaton otan lithei to provlhma! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αντε να δούμε,πολύ γκαντεμιά έπεσε...πριν καν αρχίσουμε... :lol: :lol: :lol: Αν κάτι στραβώσει, πάντως, θα ζητήσουμε το εισιτήριο σε επαναληπτικο satelite.....Οπότε, όποιος κερδίσει...μη χαίρεται...theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sl8eg Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Ola tha prepei na einai kala twra. Mipws den pas sto satellites -> GREECE & CYPRUS final. ekei pou leei 15 atoma? me enhmerwsan pws tha prepei na boreite na kanete register aneta. ti akrivws kanete kai vgainei error? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 μια στιγμή να δω, να σου πω...theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 ola kala tora.Pri , mas elege oti to room einai gemato...Oti kaname tora, kaname kai prin!Telos kalo ola kala...Ante kai me ti NIKH!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Κατάλαβες τώρα τί είχε γίνει?Ο νικητής του χθεσινού satelite, ΔΕΝ είχε περαστεί!Με το που τον "περάσανε", το σύστημα ξεμπλοκαρίστηκε...theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Μέχρι τώρα,17 συμμετοχές!ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ guaranteed!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Δεν έχω προσπαθήσει ακόμα αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.Ευχαριστώ για την άμεση εξυπηρέτηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Poliscas,υπάρχει καμία περίπτωση να δωθούν πέραν του ενός εισιτηρίου?Και -αν ναι- στις πόσες συμμετοχές?thxtheomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sl8eg Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Oxi einai mono ena. Pisteyw pws einai poli megalh prosfora an analogistei kaneis oti oi perissoteroi prokrithentes vgikan apo Freeroll. Pisteyw pws an ta buy ins pigainan kalitera isws sto mellon h Betfair na mas prosferei ki alla. Padws h prosfora einai monadikh an analogisteis posoi ellines simmetexoun. Ta odds einai yper tou paikth kata poli! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συμφωνώ απόλυτα!Και με 'σένα και με τον Αλέξη για το "παράπονό" του.Οι Έλληνες -μέχρι τώρα- ΔΕΝ έχουν αγκαλιάσει τέτοιες προσπάθειες.Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο άμεσο μέλλον.101%theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Η προσφορά της Betfair είναι μοναδική και της αξίζουν συγχαρητήρια. Τα επιπλέον χρήματα που υπάρχουν στο σημερινό τελικό είναι μία τεράστια ευκαιρία για όλους τους παίκτες.Πράγματι οι αγώνες με buy-in θα έπρεπε να έχουν ακόμη μεγαλύτερη απήχηση. Ειδικά όταν το κόστος εισόδου ήταν μόλις $5..Θα πρέπει κάποτε οι Έλληνες παίκτες να μάθουν να στηρίζουν τις εταιρίες που κάνουν τόσο εξαιρετικές προσφορές ειδικά για Έλληνες. Μόνο έτσι θα συνεχίσουν να γίνονται τέτοιες ανάλογες προσφορές και στο μέλλον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι σε μερικά πράγματα είμαστε... απίθανοι!Το να αναρωτιόμαστε αν ολόκληρη Betfair θα κρατήσει την υπόσχεση της για το πακέτο που ανακοίνωσε είναι τουλάχιστον αφελές...Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε "φαντάσματα". Και να εστιάζουμε στην ουσία...Το άνοιγμα εταιρειών όπως η betfair και η Ladbrokes (και άλλων που σίγουρα θα ακολουθήσουν) και οι τεράστιες προσφορές για τα δεδομένα της αγοράς, είναι δεδομένο ότι δεν έχουν άμεσο και βραχυπρόθεσμο στόχο. Αντίθετα! Τα θεμέλια θέλουν να βάλουν ώστε κάποτε να μπορέσουν να έχουν κέρδος από την αγορά μας. Να προσελκύσουν κόσμο που θα γνωρίσει το παιχνίδι και θα το αγαπήσει. Τα κίνητρα δίνουν αυτά τα πακέτα. Δεν αποσκοπούν το άμεσο κέρδος...Συμφωνώ με τον Αλέξη, για τις "ανησυχίες" του. Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται ότι:Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 theomas έγραψε:Καλά, όλα τ' άλλα, αλλά τώρα, δεν γίνονται δεκτές οι εγγραφές...γιατί άραγε?Απ' ότι είδα, και άλλος προσπαθεί και έχει το ίδιο πρόβλημα.theomasPS-Αν εννοείς εμένα ότι το βλέπω σαν ευκαιρία για προσωπική επιτυχία...σε ευχαριστώ πολύ! Κακό είναι?Όχι, όχι. Προς Θεού, δεν ήταν προσωπικό αυτό το σχόλιο, ούτε για σένα, ούτε για κάποιον άλλον. Γενικό χαρακτήρα είχε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2007 Φίλε baskont,Eπειδή φωτογραφίζεις εμένα, και, επειδή και στο προηγούμενο post έκανες πολλά λαθάκια ΠΑΛΙ φωτογραφίζοντας εμένα, θα πρέπει να μου επιτρέψεις να σου απαντήσω.Πρώτον-Ποιός είπε κάτι κακό για το gpt?Τί υπονόμευσα και πότε?Τί μείωσα και πώς?Δεύτερον-Εκτός από την ειρωνία για το σε πόσα ept έχω λάβει μέρος (σε κανένα, φυσικά), θέλω να σε ρωτήσω: Εσύ, για να δείς αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "Λουτράκι" και το Bellagio, πρέπει να πας από 'κεί πρώτα?Τρίτον-Μα γι' αυτό το λόγο υπάρχει το site, για να υπάρχουμε poker-ικά και εμείς! Να υπάρχει συνεργασία και ομόνοια, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράδειγμα, η πρόταση του poliscas.Ναί είχα έρθει στη Γευγελή στις 7 Ιούλη.Και θέλω να βρεθούμε σαν μια "καλή ομάδα" και σε άλλες "Ευρωπαϊκές περιπέτειες", όπως ήδη έχω πεί στον Σταύρο.Toυς λόγους, δεν θα τους αναλύσω τώρα.Τέταρτον-Γιατί "είμαστε απίθανοι"?Γιατί ΤΟΛΜΗΣΑ να εκφράσω μια λογική απορία?Σε όλα τα poker sites που "μπαίνω" εδώ και 8 χρόνια, έχουν γίνει...σημεία και τέρατα!Επειδή, λοιπόν επρόκειτο σήμερα να καταθέσω ΖΕΣΤΑ $175 γιατί δεν κέρδισα την συμμετοχή μου με άλλο τρόπο...ρώτησα...μήπως κάτι δεν πάει καλά.Αυτό ήταν όλο...Και, όπως καταλαβαίνεις, επειδή το ποσόν ήταν λιγάκι τσουχτερό και έπρεπε να στείλω και στην Τράπεζα, για κατάθεση (βλέπε διακοπές), ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ.Ούτε φαντάσματα βλέπω, ούτε Δράκουλες.Αλλά δεν ανήκω και στο team της betfair για να ξέρω από πριν, τι συμβαίνει...οκ?Όσο για την πρόταση του poliscas, έδειξα ενδιαφέρον από την αρχή και είμαι έτοιμος να ακολουθήσω σε όποιο/α tour αποφασιστεί.theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts