moderator Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του φίλου μας Γιάννη – γνωστού σε όλους με το ψευδώνυμο Thunder – από καρδιακή προσβολή…Ένας εξαιρετικός άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά κι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα, τα δύο του παιδάκια, και τους συγγενείς του..Στενοχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να παραστώ στην κηδεία του η οποία είναι σήμερα στις 2 το μεσημέρι, στη Λάρνακα..Ότι και να πεις είναι λίγο όταν συμβαίνει ένα τέτοιο τραγικό συμβάν. Το κενό που αφήνει πίσω του ο Γιάννης είναι τεράστιο, και ειδικά για τα παιδιά του που κυριολεκτικά τον λάτρευαν…Μας άφησες νωρίς Γιάννη… αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν.Καλό ταξίδι… Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Θελω να εκφρασω τα θερμά μου συλληπητηρια στους φιλους, τους συγγενείς , τη γυναίκα και τα παιδιά του Γιάννη.Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω καλά. Είχαμε μία σύντομη κουβέντα πάνω στο λεωφορείο που μας μετέφερε από το Ξενοδοχείο στο Απολλώνια, την περίοδο του GPT 1.Ειδήσεις όπως αυτή δυστυχώς δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές κουβέντες. Και πάλι, θερμά συλλυπητήρια σοτυς δικούς του ανθρώπους.Γιάννη, καλό σου ταξίδι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Tα θερμά συλληπητηρια και από εμένα,και κουράγιο στην οικογένεια του.Τον είχα γνωρίσει και εγώ πάνω και επρόκειτο γιά ένα πολύ αξιόλογο παιδί,κριμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Θερμά συλληπητήρια από όλο το team του Poker.gr στην οικογένεια του Thunder. Οτι και να πούμε για ένα τόσο τραγικό συμβάν ειναι πραγματικό λίγο.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.Πάνος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 να προσθεσω και εγω τα δικα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του Τhounder εμεινα αναυδος με το ακουσμα της θλιβερης ειδησηςας ειναι εφαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει και ευχομαι γρηγορα να δει απο εκει πανω την αγαπημενη του κυπρο ελευθερη ηταν κατι που το ποθουσε διακαως.καλο σου ταξιδι φιλε γιαννη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Κρίμα κρίμα νέος άνθρωπος, γεμάτος ζωή και όνειρα όπως φαίνεται από τα posts και το προφίλ του...Προσωπικά δεν τον ήξερα αλλά μου ήταν πολύ συμπαθής από την online παρουσία του...Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές.. Καλό του ταξίδι, δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και φίλους του.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Τι να πει κανείς.Ο Γιάννης ηταν απο τα καλύτερα παιδιά.Καλό σου ταξίδι φίλε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kkouis Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Πολυ κριμα να χανουμε με τετοιο τροπο τους φιλους μας.Αιωνια σου η μνημη φιλε Γιαννο.Μας αφησες νωρις αλλα θα σε θυμομαστε για παντα.Πολυ κριμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2007 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 krima kalo taxsidi file gianni.na diorganonaitai ena tournoua kathe xrono tin imerominia afti.STIN MNIMI TOY. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tarestasas Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ δυστυχώς.Περαστικοί είμαστε, λοιπόν, από αυτόν τον κόσμο.Είχα βρεθεί με τον εκλιπόντα στο ίδιο τραπέζι στο GPT 1.Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο για έναν τόσο νέο άνθρωπο.Αιωνία του η μνήμη και τα θερμότερα συλληπητήρια στην οικογένειά του.Όσο και νν μας χαλάσει τη διάθεση νομίζω ότι πρέπει να γίνει αναφορά στο θλιβερό γεγονός πριν από την έναρξη του GPT 2. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 skoty1000 έγραψε:krima kalo taxsidi file gianni.na diorganonaitai ena tournoua kathe xrono tin imerominia afti.STIN MNIMI TOY.symfwnw apolytwsepeidh kserw pws pethane moy synevh kai mena paromoio peristatiko thn 18/8/2006 prolava kai phra mia apsirinh kai katopin nosokomeio opoy exasa tis aisthiseis moy alla oi giatroi me yperanthrwpes prospatheies kat arxhn thesan ypo elegxo to emfragma kai katopin sthn athina sthn entatiki toy nosokomeioy gennhmatas 4-5 meres kai 3-4 sthn kardiologiki kliniki kai diefyga ton kindyno.thelw na pw oti mia aspirinh katw apo thn glwssa tha toy eswze thn zwh mexri na metavh sto nosokomeio krima poy efyge etsi enw tha mporoyse ama gnwrize na glitwsei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2007 Tou eixa idiaiteri adynamia an kai den eixame tin eykairia na miloume poly.Ligo to oti itan apo tin Kypro (oi apopseis mou gi auta ta themata gnwstes) ligo i trela pou kouvalouse gia to poker , ligo to low profile tou...Euxomai se autous pou afise pisw kali dynami kai poly kouragio.R.I.P. THUNDER Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2007 Ο μόνος που είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ είν' τελικά ο ΘΑΝΑΤΟΣ.Όπως λέει και ο Σωκράτης *Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ΠΕΘΑΝΕΙ κανείς τον καιρό που ευτυχεί.* Γιάννη (thunder) σίγουρα τη στιγμή που έφυγες Ε Υ Τ Υ Χ Ο Υ Σ Ε Σ........ας ανάψουμε όλοι ένα κερί για το φίλο μας......ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PavlosCy Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 Ο Γιάννης ήταν χαρισματικό άτομο, και δεν το λέω επειδή ήταν αδελφός μου, αλλά ήταν μια παραδοχή όλων όσων των γνώρισαν. Όπως υποθέτω το ξέρετε, αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο μικρά παιδιά, τα οποία υπερλάτρευε. Θα χαιρόμουν πολύ αν σε κάποια φάση διοργανωνόταν κάποιο τουρνουά στην μνήμη του (όπως εισηγήθηκε και κάποιος άλλος φίλος στην παρέα), και ίσως ένα μέρος των εσόδων να πάει στα παιδιά του. Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε για επικοινωνία.Παύλος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 Τα βαθιά μου συλληπητήρια για τον πρόωρο χαμό του αδερφού σου, που είχα την τύχη να γνωρίσω...Στείλε μου το κινητό σου με ΠΜ - θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου - για να διοργανώσουμε έναν αγώνα στη μνήμη του αγαπητού Γιάννη... Είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος από εκεί ψηλά που μας κοιτάζει θα ήθελε να τιμήσουμε τη μνήμη του με το παιχνίδι που τόσο αγαπούσε...Ασφαλώς και η στήριξη της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες ώρες είναι ιερός σκοπός... Είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι τον γνώρισαν θα ανταποκριθούν.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2007 poliscas έγραψε:Τα βαθιά μου συλληπητήρια για τον πρόωρο χαμό του αδερφού σου, που είχα την τύχη να γνωρίσω...Στείλε μου το κινητό σου με ΠΜ - θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου - για να διοργανώσουμε έναν αγώνα στη μνήμη του αγαπητού Γιάννη... Είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος από εκεί ψηλά που μας κοιτάζει θα ήθελε να τιμήσουμε τη μνήμη του με το παιχνίδι που τόσο αγαπούσε...Ασφαλώς και η στήριξη της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες ώρες είναι ιερός σκοπός... Είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι τον γνώρισαν θα ανταποκριθούν..edw stayro tha prepei na ertheis se epafi me to pokerunion wste na diorganwthei apo koinoy(ta 2 sites ) to en logw toyrnoya eis mnhmhn toy giannh kai enisxysi twn paidiwn toy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antreas,t Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2007 pavlo sillipitiria gia ton aderfo sou,ton ixa gnorisi tin perasmeni evdomada sti lefkosia otan irthe gia na peksi se kapio tournoua poker opou kai tin idia nixta apexorise apo ti zoi otan girise sto spiti,thelo na se pliroforiso oti simera diorganosame ena tournoua sti lefkosia is mnimi tou kai kapio poso apo ta lefta pou mazepsame to kratisame gia na dothi stin ikogenia tou.ta sillipitiria mou file pavlo,aiwnia tou i mnimi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Φίλε Παύλοτα συλλυπητήρια μου για την απώλεια του αδελφού σου και φίλου μας.Μετά τη δημοσίευση της επιθυμίας σου, έχουν ξεκινήσει ενέργειες για τη διοργάνωση ενός online τουρνουά προς τιμήν του Γιάννη. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του. Το σύνολο του buy in θα αποδοθεί στην οικογένεια του και φυσικά δεν θα παρακρατηθεί rake από την εταιρεία που θα το διοργανώσει. Τα registrations θα μείνουν ανοικτά αρκετές ημέρες πριν, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό.Παρακαλείται σύσσωμη η Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα του online πόκερ, να δώσει το "παρών" σε αυτό το τουρνουά. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι πράξη συναδελφικότητας και αλληλεγγύης. Είναι πράξη σεβασμού προς τον εκλιπόντα και συμπάθειας προς τους οικείους του, την οικογένεια και τους φίλους. Όλους μας...Η συλλογή του χρηματικού ποσού είναι απλώς συμβολική. Τα χρήματα είναι ασήμαντα μπρος στην απώλεια της ζωής ενός φίλου. Η συμπαράσταση όμως ΟΛΩΝ μας, μπορεί να γλυκάνει τον πόνο των οικείων και συγγενών. Ο Γιάννης δεν έφυγε μόνος και αυτοί που τον αγαπούν, δεν πρέπει να θρηνούν μόνοι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PavlosCy Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με τον ένα ή άλλο τρόπο εκφράζουν την συμπάθεια τους και την συμπαράσταση τους, ειδικότερα στην οικογένεια του Γιάννη. Σε όποιες εκδηλώσεις και να διοργανωθούν, είτε live είτε οn-line, θα χαιρόμουν να συμμετάσχω για να γνωρίσω και και να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους εσάς που δείξατε την ευαισθησία και την αμέριστη συμπαράσταση σας στις δύσκολες αυτές στιγμές. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2007 Pavlo geia sou, ta therma mou sillipitiria gia ton prooro kai aprosmeno thanato tou adelfou sou. Ego me megali euxaristisi tha ithela na voithiso esto kai ligo, dinontas tin yposxesi oti se opoio apo ta epomena GPC/GPT paro xrimata oti poso kai na einai auto tha diatheso ena 15% gia ta tin oikogeneia tou Gianni. Kai sigoura tha stirikso kai opiadipote alli organosi tournoua pros timin tou Gianni kai boithia pros tin oikogeneia tou.Den thelo na fanei oti kano kirigma apla pistevo oti oloi emeis eimaste mia megali koinotita kai otan exoume tin eukairia kai dinatotita na voithame o enas ton allon prepei na to kanoume. Prepei to poker na to blepoume oxi mono san mia kerdoskopiki drastiriotita alla kai os ena paixnidi pou mesa apo auto mporoume na boithoume osous exoun anagki. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Μπράβο Νίκο.Και εγώ θα δώσω στην οικογένεια του Γιαννη 5 φορές το buy-in του τουρνουά online που θα γίνει προς τιμήν του.Φίλε Γιάννη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Μπράβο Νίκο.Και εγώ θα δώσω στην οικογένεια του Γιαννη 5 φορές το buy-in του τουρνουά online που θα γίνει προς τιμήν του.Ωραία ιδέα Αντώνη.Βασίλη, προτείνω το τουρνουά που θα ετοιμάσετε να έχει ένα μέτριο buy in και unlimited rebuys, ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα βαλάντια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Μπράβο Νίκο.Και εγώ θα δώσω στην οικογένεια του Γιαννη 5 φορές το buy-in του τουρνουά online που θα γίνει προς τιμήν του.Φίλε Γιάννη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.kalh idea gia ayto soy ayksisa to karma Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PavlosCy Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2007 Paidia eiste apisteftoi. Den 3ero pws na sas efxaristisw, to idio eimai sigouros kai i oikogeneia tou. Mono afto mporw na pw. Na eiste panta kalaPavlos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts