Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Greek Poker Cup shares

kasspav

Recommended Posts

μερικοί αντί να σεβαστούν την προσπάθεια την θέληση κ την ικανότητα του παυλου προσπαθούν με ειρωνίες να μειώσουν τν αξία του..αντί ο καθένας να ψάχνει ευκαιρία να ικανοποιηθεί με τα κακά αποτελέσματα π όλοι μας έχουμε κατά καιρούς (γιατί το πόκερ κρινετία σε βάθος χρόνου κ όχι σε ένα lotto τουρνουά)ας κοιταξιε τα δικά του λάθη το δικό του παίξιμο γτι έχουμε γεμίσει "επαγγελματίες"π κρίνουν ασύστολα με roi πιο μειών κ απ την θερμοκρασία του βορείου πόλου ..εγώ προσωπικά όταν θα φτάσω να exw της εμπειρίες τα κέρδη του παυλου θα είμαι ευχαριστημένος :)καλή σας μέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Κασσελούρη, ούτε έχω παίξει πολύ μαζί του να ξέρω το παιχνίδι του, αλλά η διάθεση του για να κάνει 2 πράγματα παραπάνω για να βελτιωθεί ή να βοηθήσει κάποιους άλλους επίσης να βελτιωθούν ήταν τουλάχιστον αξιεπαινη.

Οι ειρωνίες και τα απαξιωτικά σχόλια στα λίγα άτομα (όσα απέμειναν) που ποστάρουν σοβαρά στο φόρουμ, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα διώξουν και να τα κάνουν να μην ασχοληθούν ξανά. Αν αυτό θέλετε να ξέρετε ότι χάνετε έναν από τους σημαντικότερους τρόπους βελτίωσης του παιχνιδιού σας.

Παύλο, gg και μην δίνεις σημασία ....."Ουκ αν φορητός είης, ει πράσσοις καλώς...."

Παύλε ,μην ασχολείσαι αδερφέ!!τους δίνεις αξία !!τα σχόλια είναι κακόβουλα και με πρόθεση να σε πειράξουν !!και απλά επειδή όντως είσαι καλό παιδί, δ μπορείς να τα καταλάβεις κ σε επηρεάζουν....

συνέχισε την πορία σου , ο πρωταθλητισμός θέλει κ γερό στομάχι!!!

Παύλο εσύ φταις που κάθεσαι και ασχολείσαι . λέει ο καθένας την πα@@@ια του και δίνεις σημασία . όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ευχαριστώ παιδιά Γι την υποστήριξη αν και απάντηση στα ερωτήματα δεν πήρα από τους ίδιους. Καλαζαρ δεν έχει σημασία σε ποια φόρουμ λέγονται πράγματα, η κοινότητα μας είναι πολύ μικρή, για να τα άγνοησω και επίσης απάντησα συνδυαστικα με αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα.

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ συμφωνώ με τον φίλο που έκανε το κομμεντ στο city . Είσαι donkara με περικεφαλαία και ευτυχώς βρέθηκε ο άνθρωπος να το φωνάξει στο πανελήνιο . Το βροντοφωνάζω και εγώ με τη σειρά μου για να χτυπήσουν και εμένα πάνω μου τα φώτα της δημοσιότητας και να βρω νόημα στην ηλίθια ύπαρξη μου. ............

:)

Παυλάρα σαγαπαμε μαμησε τους όλους μη σε νοιάζει τπτ.

Θέλω κι εγώ λίγη από τη λάμψη του kasspav!!!

Επομένως οφείλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ του έμαθα Poker, πριν με γνωρίσει έπαιζε μόνο ξερή και Κουμκαν! :lol:

Μακάρι όσοι βλέπουν το πόκερ ως μιά ασχολία κατα τι περισσότερο απο μια απλή διασκέδαση,να είχαν τον ζήλο και την δίψα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της γνώσης με σταθερά βήματα,όπως ο Παύλος,ο οποίος προσεγγίζει το άθλημα επιστημονικά και με κριτική ανάλυση με σκοπό την βελτίωση και την τελική επιτυχία,γεγονός που πρέπει να κάνει όσους απο εμάς δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά,να τον ζηλεύουν και όχι να τον φθονούν.΄Οπως όμως έχω πεί και παλαιώτερα,σημασία δεν έχει το bankroll και το ROI αλλά τι εικόνα δίνεις προς τα έξω ως άνθρωπος.Και ο Kasspav είναι ένα συμπαθέστατο παιδί που χαίρεσαι την συντροφιά του....Οπότε Παύλε δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια..keep going και η μεγάλη επιτυχία σίγουρα θα έρθει!!

Ειναι δυστυχως ιδιωμα της φυλης μας .Αποψη σε ολα.

Ειδικα αν παιξεις σε ελληνικο τουρ καταλαβαινεις με τι εχεις να κανεις.Οι εξαιρεσεις ελαχιστες(δυστυχως).

Καλη συνεχεια και καλο ταξιδι !!!!!