Giorikas Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Εχουμε την εξής παρτίδα σε cash game ....7 παίκτες, Straddle εγω, πάσο 2 παίχτες, call ο τρίτος raise ένας στα 10 ευρώ, all in ο επόμενος στα 17 ευρώ, πάσο sb πάσο bb και λέω εγώ : RERAISE (πρώτη φορά μιλάω αφού έκανα straddle ) και ήθελα να ανεβάσω στα 40 γιατί κρατούσα JJ . Μου λένε ότι δεν επιτρέπεται από την στιγμή που άλλος παίκτης πριν από μένα έκανε all in , και αναγκαστικά θα έπρεπε η να κάνω call στα 17 η να μπω allin και εγώ (200+). Δηλαδή ούτε reraise στα 40 ούτε τίποτα. Εγώ από όσο ξέρω αν έχω ήδη κάνει το call και μετά μιλήσει κάποιος με μικρότερο stack και πει allin τότε απλά κάνω το call μέχρι το δικό του allin . Ας δώσει κάποιος τα φώτα του. Για την ιστορία το board άνοιξε 5-3-J-5-5 και κέρδισα,.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Από όσο ξέρω πρέπει να γίνεται reraise εκεί από σένα. Σου είπαν όχι, επειδή ο all in-er έχει λιγότερο από το 2x10 = 20 που πρέπει να γίνει κανονικά το raise για να μπορείς να κάνεις 4bet. Φυσικά αυτό είναι λάθος. Αυτό θα ίσχυε αν έκανες call τα 10, μετά γινόταν το all in και μετά κάποιος έκανε call. Τότε δεν θα μπορούσες να κάνεις reraise, μόνο call. Το άλλο που είπαν για το ότι μπορείς να κάνεις all in και όχι raise δεν το συζητάω, είναι εντελώς μούφα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos1978 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 το straddle ειναι σαν δεύτερο big blind .Το κανεις για να αποκτήσεις το δικαιωμα να μιλησεις τελευταιος preflop . Αν ησουν το big blind δε θα μπορουσες να πας all in ; Σαφως και ναι. Αρα το ιδιο ισχυει και στην περίπτωση σου. Διαφορετικά σου στερούν τη δυνατότητα να ενεργήσεις preflop οπως εσυ θες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorikas Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2011 Δηλαδη στην ουσια εγινε το εξης: ΠΛΗΡΩΣΑ το straddle για να μιλήσω τελευταίος και ξαφνικά είχα μόνο το δικαίωμα για call στα 17 η allin στα 250....και επέμεναν κιόλας ότι είχαν δίκιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Τι blinds παιζατε?Απο το raise στα 10 καταλαβαινω οτι ηταν 1/2 γιατι στο 2/5 το straddle σου ειναι στα 10...anywayΛοιπον, button θεση 1, sb 2, bb 3, staddle (εσυ) 4, calls απο θεση 5, ο 6 raise στα 10 και ο 7 all in για 17ε (επειδη λεγοντας ο ενας και ο αλλος δεν καταλαβαινω καλα! )Τα blinds μαζι με το studdle ειναι 1-2-4 ολα καλα μεχρι εδω? ο 6 κανει call τα 4 που ειναι το straddle και raise 6 (αυτο σημαινει raise 10)o 7 κανει call τα 4, κανει call τα 6 (10συνολο) και κανει raise αλλα 7ε!!!!!!!!!!!!!!!!button, sb, bb fold οταν ερθει η σειρα σου ΦΥΣΙΚΑ και μπορεις να κανεις raise με το ελαχιστο να ειναι στα 24ε (4+6+7+7)και σε περιπτωση που εκανες call ο παικτης στην θεση 6 μπορει να κανει raise!!!Και θα εξετασω και το ενδεχομενο ο παικτης στην θεση 7 να ηταν all in για 15ε πραγμα που σημαινει underaise...οταν ερθει η σειρα σου μπορεις να κανει fold./call/raise ΟΜΩΣ αν κανεις call o παικτης στην θεση 6 δεν μπορει να κανει raise, ουτε να παει all in γιατι ως initial raiser ειχε την ευκαιρια να κανει raise(και επελεξε τα 10) και στην συνεχεια εγινε το underaise.....Στην δικη σου περιπτωση ομως δεν σου δοθηκε η ευκαιρια να μιλησεις και γιαυτο μπορεις να επιλεξεις να κανεις OTI ΘΕΛΕΙΣ!! sorry για τα κεφαλαια αλλα θελω να τονισω καποια πραγματα, γιατι παραπανω εγραψες οτι επεμεναν οτι εχουν δικιο.... απλα μαθηματικα ειναι και αυτο λεγεται προσθεση!!!!... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αν το straddle ήταν στα 2, τότε το raise στα 10 ήταν 8 επιπλέον, οπότε το all in στα 17 ήταν 7 επιπλέον κι επομένως μικρότερο από το επιτρεπόμενο raise. Αυτός που δεν μπορεί να κάνει εκ νέου raise είναι αυτός που τα έκανε 10, εφόσον όλοι οι υπόλοιποι κάνουν είτε πάσο είτε call. Οποιοσδήποτε έχει βάλει λιγότερα από τα 10 μπορεί φυσικά να κάνει reraise. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Δεν νομιζω οτι παιζει 0,5/1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorikas Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 1/1 παίζαμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2011 Αυτος που εκανε το raise στα 10 δεν μπορει να κανει αλλο reraise παραπανω, ολοι οι υπολοιποι στο τραπεζι που μιλανε μετα τον παικτη που πηγε all in εχουν δικαιωμα να κανουν raise! οτι σου ειπε ηδη ο samgreek την επομενη φορα που θα πας ξερεις τι θα τους πεις! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts