g13sakis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Εχεις δικιο Κσοτιρακ, ερχονται δυσκολες μερες για το ονλαιν ποκερ,εμενα τα νεα μου τα ειπε η καθαριστρια του υπ.οικονομικων.(για ευνοητους λογους δεν μπορω να αναφερω το ονομα της) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Σάκη μεταξύ μας η Μάρθα ήταν ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Σάκη μεταξύ μας η Μάρθα ήταν ?ρε παιδια ενταξει κι εμενα μου το ειπε αλλα μη δινουμε ονοματα...τωρα μπορει να χασει τη θεση της η γυναικα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Γατακια,οταν μιλαει ο ksoritak απλα ανοιξτε τα αυτια σας και βαρεστε προσοχη.he is the man .Δεν μπορω να πω περισσοτερα για ευνοητους λογους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 παιδί της εργατιάς ο ksotirak αλλά ο βουλευτής βουλευτής...α ρε ελλάδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksotirak Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 τη λέει σε πρόσφατο άρθρο το ποκερλαντ ;; (Αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών) ;;καπιοι τρέξατε να σχολιάσετε κορόιδεβοντας όταν είπα για τον επιλαχών βουλευτή τώρα ;;; σσσσσσσσσσσσσσσς νανάκια και αν δεν το αντέχετε βαλεριάνα να πάρετε !Υ.Γ δεν μιλάω για όλους, αλλά ορισμένα παιδάκια εδώ μέσα που σχολιάζουν με απαράδεκτο τρόπο σχόλια αλλονών όπως και δικά μου , αν δεν τους αρέσουν ας μην τα διαβάζουν!και όσον αφορά το αν είμαι παιδί της εργατιάς luadarko αυτό άσε να το ξέρω εγώ..και θα σε παρακαλέσω όπως δεν έχω ασχοληθεί επί προσωπικού μαζί σου , έτσι και εσύ κόψτο γιατί όλα έχουν και ένα όριο ... και καλό θα είναι να μην γίνεις πρόβλημα μου... και ο νοών νοείτο...! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 τη λέει σε πρόσφατο άρθρο το ποκερλαντ ;; (Αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών) ;;καπιοι τρέξατε να σχολιάσετε κορόιδεβοντας όταν είπα για τον επιλαχών βουλευτή :lol: τώρα ;;; σσσσσσσσσσσσσσσς νανάκια και αν δεν το αντέχετε βαλεριάνα να πάρετε !Υ.Γ δεν μιλάω για όλους, αλλά ορισμένα παιδάκια εδώ μέσα που σχολιάζουν με απαράδεκτο τρόπο σχόλια αλλονών όπως και δικά μου , αν δεν τους αρέσουν ας μην τα διαβάζουν!και όσον αφορά το αν είμαι παιδί της εργατιάς luadarko αυτό άσε να το ξέρω εγώ..και θα σε παρακαλέσω όπως δεν έχω ασχοληθεί επί προσωπικού μαζί σου , έτσι και εσύ κόψτο γιατί όλα έχουν και ένα όριο ... και καλό θα είναι να μην γίνεις πρόβλημα μου... και ο νοών νοείτο...!μην ησε σίγουρος ακόμα δεν έχη τελίωση η υπόθεση ...όταν θα ινε σίγουρο τότε θα μιλάς..σε παρακαλώ να ησε πιο ήρεμος και να κόψης άμεσος της απίλες ...εση γιατί χερεσε μήπως και εση ησε κανένας μέτοχος του οπαπ ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 τη λέει σε πρόσφατο άρθρο το ποκερλαντ ;; (Αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών) ;;καπιοι τρέξατε να σχολιάσετε κορόιδεβοντας όταν είπα για τον επιλαχών βουλευτή :lol: τώρα ;;; σσσσσσσσσσσσσσσς νανάκια και αν δεν το αντέχετε βαλεριάνα να πάρετε !Υ.Γ δεν μιλάω για όλους, αλλά ορισμένα παιδάκια εδώ μέσα που σχολιάζουν με απαράδεκτο τρόπο σχόλια αλλονών όπως και δικά μου , αν δεν τους αρέσουν ας μην τα διαβάζουν!και όσον αφορά το αν είμαι παιδί της εργατιάς luadarko αυτό άσε να το ξέρω εγώ..και θα σε παρακαλέσω όπως δεν έχω ασχοληθεί επί προσωπικού μαζί σου , έτσι και εσύ κόψτο γιατί όλα έχουν και ένα όριο ... και καλό θα είναι να μην γίνεις πρόβλημα μου... και ο νοών νοείτο...!μην ησε σίγουρος ακόμα δεν έχη τελίωση η υπόθεση ...όταν θα ινε σίγουρο τότε θα μιλάς..σε παρακαλώ να ησε πιο ήρεμος και να κόψης άμεσος της απίλες ...εση γιατί χερεσε μήπως και εση ησε κανένας μέτοχος του οπαπ ?απλα φιλος επιλεχοντα βουλευτη.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Saruman Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 bump mods , τι νεα εχουμε για το θεμα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 bump mods , τι νεα εχουμε για το θεμα;Προς το παρόν όχι κάτι περισσότερο από αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 θα πει τον επιλαχοντα βουλευτη και θα σε κανει ντα οπως στο irc πριν καμια δεκαρια χρονια που συνεχεια καποιος ελεγε οτι θα σε βρει και θα σε κανει δεν ξερω τι χαχααχΧΑαχ, οι ελληνικες συνηθιες δεν κοβοντε ποτε :PP Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 πλακωσανε οι τσετες και οι χουντικοι?παοκ εκδρομες ναρκωτικα η φαση μας?get help Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fasfasis Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 kseroi κανείς αν έχει απαγορεύτη σε καμία άλλοι χώρα το ονλινε πόκερ εκτός usa ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
palisanter Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αυριο ληγει η προθεσμια για τις εταιριες που ειναι να δηλωθουν στον νεο νομο,καποιος ας μας απαντησει επισημα απο το φορουμ να ξερουμε τι γινεται ρε παιδια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αυριο ληγει η προθεσμια για τις εταιριες που ειναι να δηλωθουν στον νεο νομο,καποιος ας μας απαντησει επισημα απο το φορουμ να ξερουμε τι γινεται ρε παιδια.πρώτη φορά έχω δι τόσο αδιαφορία από την ελληνική κινότητα ....μπένο στην poker gr και ρωτάω και δεν ξερή να αμου απάντηση κανένας..η πόκερ stars μου εστιλε μνμ να γραφτώ στα tcoop μάλιστα προτινόμενα τουρνουά μου εστιλε αυτά που ξεκινάνε 24 του μηνός ..μακάρι να πάνε όλα καλά .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Saruman Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αυριο ληγει η προθεσμια για τις εταιριες που ειναι να δηλωθουν στον νεο νομο,καποιος ας μας απαντησει επισημα απο το φορουμ να ξερουμε τι γινεται ρε παιδια.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Όπως είπε και ο argentinos6 οι εταιρίες δεν δίνουν στοιχεία, οπότε δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Για ότι νεότερο και έγκυρο θα ενημερωθείτε από άρθρο του pokerland. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sotosg4 Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 ΠΡΟΣΕΧΩΣ, TO SITE ΤΗΣ POKERSTARS. ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΚΕΡ ΚΟΙΝΟΗ ελληνική σελίδα της Pokerstars θα είναι σύντομα κοντά σας. Εάν θέλετε να μεταφερθείτε στην PokerStars και να ξεκινήσετε να παίζετε online μπορείτε να το κάνετε πατώντας στο κουμπί από κάτω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 ςοτογ4 αυτο δεν εχει καμια σχεση με τον νεο νομο.αυτο το σαιτ υπαρχει εδω και κατι αιωνες και απλα σε παραπεμπει στο κανονικο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 η ωρα ειναι 12:51 το ημερολογιο δειχνει 20-1-2012 και εγω παιζω ακομα ποκερσταρσσ,καλο σημαδι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελλάδα και όλα λειτουργούν με καθυστέρηση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 τη γίνετε πεδία έχουμε κανένα νέο ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 γιατί η poker .gr εδώ και κάτι μέρες έχει βγάλει τα μεσημεριανά greek tours ? σημάδι :s ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 γιατί η poker .gr εδώ και κάτι μέρες έχει βγάλει τα μεσημεριανά greek tours ? σημάδι :s ?σε ερώτηση που έγινε στον admin της πόκερ gr υπε να μην ανισιηουμε και ότι όλα θα πάνε καλά ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 έτσι απαντάει και ο οδοντίατρος όταν ρωτάς αν θα πονέσεις αλλά δεν νομίζω καπιος να μην πονάει χαχαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts