stilos77gat Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 ρε οφη παιζεις απο την ελλαδα στο ποκερσταρς.fr ?εχω την εντυπβση ότι το συγκεκριμένο σάιτ αφορά μόνο παίχτες από την γαλλία.Δεν γινεται απο ελλαδα να γραφτεις και να παιξεις.Εισαι σιγουρος οτι παιζεις εκει,και αν ναι καθεσαι και παιζεις σε ενα σαιτ το οποιο εχει αθξημενη γκανιοτα λογω της φορολογησης και δεν παιζεις στο κανονικο ποκερσταρς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 οφη απο οτι βλεπω γινεται να παιξεις στο ποκερσταρσ.fr αλλα ομως η γκανιοτα ειναι αυξημενη,δεν συμφερει,και οταν γινει και το ποκερσταρς.gr ,αν γινει,ουσιαστικα θα παιζουμε μεταξυ μας διοτι ελαχιστοι ευρωπαιοι θα θελησουν να παιξουν με αυξημενη γκανιοτα λογω φορολογιας στο gr .εννοειται πως θα παιζουν στο κανονικο με μειωμενη γκανιοτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 ρε φιλε τωρα παιδια ειμαστε?απο οπου θελεις παιζεις εκει δεν ειναι μονο για γαλλους πιος ειπε κατι τετοιο?ο vamvoux μαλιστα εχει κανει και αναληψη απο εκει,εγω κατι φριρολ εχω παιξει μονο,και δεν νομιζω να εχει αυξημενη γκανιοτα.ο λογος που γραφτηκα ειναι γιατι ο φιλτατος vamvoux με ενημερωσε οτι εχει αρκετα deep τουρ στα micros και αρκετα γαλλικα κατσικακια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 σε προλαβα απο πανω νομιζω,εχεις δικιο σε αυτο,αλλα φυσικα και εχει αυξημενη γκανιοτα λογω της φορολογιας που επιβαλλει η γαλλικη κυβερνηση.Για τα ψαρια που αναφερεις,ισχυει αυτο αλλα λογω της γκανιοτας ισως συμφερει να παιξεις καποια μεγαλα τουρνουα μονο,γιατι σε μικρα τραπεζια με την παραπανω γκανιοτα ερχεται μια η αλλη.ΑΝ θες ψαρια παντως παιξε στο αντιστιχο ιταλικο ,οι ιταλοι ειναι οι μεγαλθτεροι μανιακοι.αλλα φυσικα θα εχει και εκει παραπανω γκανιοτα.ΠΑρεπιμπτοντως ,οι χειροτεροι παιχτες που βλεπω στην pokerstars ειναι οι ελληνες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 φιλε οφη συγκεκριμενα στο ιταλικο ποκερσταρσ το buy in ειναι 8.8+1.2 ενω χωρις φορολογια ειναι 10+1.μεγαλη διαφορα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 ΠΑρεπιμπτοντως ,οι χειροτεροι παιχτες που βλεπω στην pokerstars ειναι οι ελληνες συμφωνω απολυτα,οποτε θα συμφερει και τους ξενους να παιξουν στο pokerstars.gr παρα την αυξημενη γκανιοτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 παρόλο που διευκρινήστηκε να επιβεβαιώσω και εγώ οτι στο γαλλικό πόκερσταρς μπορείς να παίξεις ώς έλληνας , επείσης το σάιτ είναι κορυφαίο κατά τήν γνωμη μου έχει το καλύτερο structure που μπορεί να βρεί κάποιος στο ίντερνετ με πολύ καλά deepstack τουρνουά , κάποια φριρολ για τους καινούριους και γενικά νομίζω οτι μπορεις να κάνεις καριέρα σε αυτό το σάιτ έυκολα . η γκανιότα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη δηλαδή τα τουρνουά ειναι αντί για 10+1 =11 όπως στα άλλα 9+1=10 η επισκεψιμότητα της σελίδας είναι αυτό που μου εχει κάνει φοβερή εντύπωση γιατί εχει συχνά πάνω απο 60,000 παίχτες και επειδή σπάνια συναντάω αντιπάλους απο άλλες χώρες απορώ πόσο πολύ διαδεδομένο μπορεί να είναι το πόκερ στήν γαλλία . σημ για όποιον αποφασίσει να πάει να παίξει εκεί επειδή εγραψα καλά λογια να μήν τον πάρω στον λαιμό μου προσοχή οι γάλλοι παίζουν το KQ όπως θα έπαιζαν ΑΑ είναι λίγο σπασαρχίδικο το σύστημα επιβεβαίωσης του πάιχτη έκανα επιβεβαίωση κινητού τηλεφώνου μέσω μυνήματος επιβεβαίωση μέιλ μέσω λινκ επιβεβαίωση διευθυνσης με επιστολή που ήρθε στο σπιτι και θέλουν και σκαναρισμένο τον τραπεζικό λοραριασμό όπου και μόνο εκεί γίνονται αναλήψεις προφανώς ο έλεγχος του μαύρου χρήματος είναι κάτι που αφορά τήν γαλλική κυβερνηση αυτά για τήν φοβερή μου ανακάλυψη των τελευταίων μηνών παρεπιμπτώντως όταν μπήκα στο σάιτ έβαλα ένα στοίχημα με τον ευατό μου αν μπορώ χωρίς να καταθέσω καθόλου χρήματα να χτίσω μπανκρολλ μόνο με τα φριρολλ και το έκανα μεσα σε λιγότερο απο δύο μήνες ανέβηκε ο λαγαριασμος στίς 6500 ευρώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ndkmicron Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Για εγγραφη πρεπει υποχρεωτικα να διατηρησης το userid που εχεις στο com η μπορεις να εγγραφεις με καποιο νεο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 έδωσες ελληνική διεύθυνση και τηλέφωνο άρα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 αστείος bragger απλά..nickname στο .fr or gtfo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 γράφεσαι με καινούριο nickname και ναι δίνεις ελληνική διεύθυνση όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να παίξουν στο fr . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 αστείος bragger απλά..nickname στο .fr or gtfoδεν καταλαβενω το σχόλιο σου μεγάλε μου μπορεις να το πεις λιγότερο εξυπνακίστικα γιατί αν με βρίζεις πρέπει να σου πω σε απλά ελληνικά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 αστείος bragger απλά..nickname στο .fr or gtfoδεν έχετε τον θεό σας...ο vamvoux είναι από τα πιο σεμνά και συνεργάσιμα μέλη ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 οσα δε φτανει η αλεπου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 γράφεσαι με καινούριο nickname και ναι δίνεις ελληνική διεύθυνση όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να παίξουν στο fr .ακριβώς όπως τα λέει ο γεωπόνος καινούριο όνομα και ελληνική διεύθυνση και τηλέφωνο γεωπονε παίζεις στο fr ? ποια τουνουα προτιμάς ? πες όνομα να έχω τον νου μου να σε πετύχω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trampalas Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Ρε οφη τη είναι αυτά με το ποκερσταρς.φρ .... ζητάνε πριν καν κανείς ανάληψη αριτμο λογαργιασμού??? τη να πω.... ποιος ο λόγος.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 αστείος bragger απλά..nickname στο .fr or gtfoδεν έχετε τον θεό σας...ο vamvoux είναι από τα πιο σεμνά και συνεργάσιμα μέλη ...αργεντινος ευχαριστώ μου κανει φοβερή εντύπωση εδώ μέσα η κακεντρέχια malice για τους λάτρεις των αγγλικών όρων όταν κάνω ένα πόστ το κάνω πάντα με το σκεπτικό τυχον να βοηθήσει κάποιους αυτό που γράφω και συχνά εμφανίζονται πικρόχολα σχόλια απο το πουθενά αυτο το πλάσμα που λέγεται έλληνας με αφήνει άναυδο συχνά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Ρε οφη τη είναι αυτά με το ποκερσταρς.φρ .... ζητάνε πριν καν κανείς ανάληψη αριτμο λογαργιασμού??? τη να πω.... ποιος ο λόγος....μπορώ να σου απαντήσω εγώ μιας και ρώτησα στο τμήμα εξηπηρέτησης με τήν καινούρια νομοθεσία στήν γαλλία θέλησαν να καθαρίσουν το μαύρο χρήμα και έβαλαν σαν μοναδικό τρόπο ανάληψης τον τραπεζικό λογαριασμό γιατί αυτός ελενχεται απο το κράτος οπότε για να γραφτεί κάποιος πρέπει να έχει λογαριασμό στήν τράπεζα στο ονομά του και αυτό να αποδικνύεται είναι λιγο σπασαρχίδικη διαδικασία ομολογουμένως αλλά εν τέλει αν δεν έχει να κρύψεις τίποτα είναι οκ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 τίποτα απλά είναι αστείο που μέσα σε όλα αυτά μα λες μια δροσερή ιστοριούλα για τα 6500 ευρώ σου και τα freeroll όλα τα αλλά χρήσιμα ήτανκαι γω παίζω στο .fr από πέρσι τον μάρτιο αλλά δε κάνω και έτσι και ofi esy παίξε εκεί abi 10 και μη λες πολλά για αλεπούδες και μπάλες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 τίποτα απλά είναι αστείο που μέσα σε όλα αυτά μα λες μια δροσερή ιστοριούλα για τα 6500 ευρώ σου και τα freeroll όλα τα αλλά χρήσιμα ήτανκαι γω παίζω στο .fr από πέρσι τον μάρτιο αλλά δε κάνω και έτσι και ofi esy παίξε εκεί abi 10 και μη λες πολλά για αλεπούδες και μπάλεςκαι σένα τι σε χαλάει η δροσερή ιστοριούλα μου ρε έλληνα έπαθες ψύξη ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 ναι σορρυ έχεις δίκιο αλλά πες μας πάλι και αυτές από το λουτράκι και τη πάρνηθα και πως αυξήθηκε το roll σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 ναι σορρυ έχεις δίκιο αλλά πες μας πάλι και αυτές από το λουτράκι και τη πάρνηθα και πως αυξήθηκε το roll σουεπειδή μάλλον έχεις πρόβλημα αρνούμε να σου κάνω τσάμπα ψυχανάλυση αν θέλεις το σέσσιον ειδικά σε σένα μόνο 40 ευρώ την ώρα τώρα αν δεν έχεις λεφτά λυπάμαι αλλά βαριέμαι εξάλου δείχνεις αθευράπευτος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 hahahaha ναι ενώ εσύ που μας λες βλα βλα βλα random χρήσιμα πράγματα και κέρδισα τόσα σε κάθε ποστ είσαι φυσιολογικός Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trampalas Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 εγω εχω να σου πω οτι εκανα κιολας ακαουντ και παιζω φρειρολλ τα καλυτερα φρεερολλ εβερ .... πες και το ναμε σου να σε ψαξω :Π ινβοχ αν exei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trampalas Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Φεβρουαρίου, 2012 αααα και πως ποσταρεις το σχολιο ενος που θελεις να απαντησεις σε αυτον?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts