Drowace Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Ένα χέρι πάλι από τα MicroMillions BI 1$. Αν εξαιρέσουμε το loose call pre flop (δεν ξέρω γιατί το έκανα τώρα που το βλέπω ίσως από κάποιο read που θα είχα κάνει ή αισθανόμουν άνετα με τις μάρκες που είχα ή από βλακεία) μετά το line πως είναι?? Μήπως ήθελε και το turn c/r?? Στο river τι είναι καλύτερο?? c/c (που για αυτό πάω) ή value bet?? Μπορώ να πληρωθώ με value bet από κάτι χειρότερο?? Το 6άρι μας φοβίζει στο river?? (Δεν βάζω τι έκανε ο άλλος για να μην το χαλάσω)PokerStars No-Limit Hold'em, 1 Tournament, 100/200 Blinds 25 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (BB) (t10335)UTG (t5872)UTG+1 (t2885)MP1 (t1385)MP2 (t47599)MP3 (t12124)CO (t2100)Button (t16976)SB (t5769)Hero's M: 19.69Preflop: Hero is BB with 10, 83 folds, MP2 bets t460, 4 folds, Hero calls t260Flop: (t1245) 10, 8, 6(2 players)Hero checks, MP2 bets t600, Hero raises to t1600, MP2 calls t1000Turn: (t4445) K(2 players)Hero checks, MP2 bets t1600, Hero calls t1600River: (t7645) 6(2 players)Hero checksTotal pot: t7645 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Πήρες πάρα πολύ περίεργο line. Το check / raise στο flop να το καταλάβω, αλλά μετά από αυτό γιατί check στο turn; Ήθελες να γίνει check behind ή να ξανακάνεις check / raise; Και αν είναι το δεύτερο γιατί κάνεις απλό call; Εγώ μετά το flop θα έκανα bet από μπροστά. Όπως το έπαιξες (με check) θα έκανα all in. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Έκανα check στο flop γιατί είχα πολύ καλό φύλλο και σχεδόν σίγουρα θα έκανε c-bet. Οπότε μετά έκανα πάλι check στο turn γιατί περίμενα και άλλο bet. Ίσως εκεί έπρεπε να κάνω check/raise αντί για check/call αλλά πήγα με το σκεπτικό του να κερδίσω άλλο ένα bet στο river. Από μπροστά δεν ήθελα να ποντάρω γιατί θα πέταγε πολλά φύλλα. Και συνήθως όταν κάνω αυτή τη κίνηση ξέρω (έχω βάσιμες υποψίες δηλαδή) ότι θα ποντάρει ο άλλος. Άμα δεν το κάνει κάνω μεγάλο value bet στο river. Αλλά εδώ ίσως έπρεπε c/r. Εσύ λες bet από μπροστά ε? Στο river που λες all in από τι χειρότερο πιστεύεις θα έπαιρνα call?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 συνηθως bet απο μπροστα turn εκτος κι αν εισαι σιγουρος για καποιο λογο οτι θα ξαναπονταρει...as played φυσικα auto shove turn μετα το raise του...τωρα,το river σε @@@@ει....μαλλον χανεις πετα το imo... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 @tzatzikis4 Δηλαδή λες άμα ποντάρει στο river να τα πετάξω?? Εξαρτάται και τι μεγέθους ποντάρισμα θα κάνει. 2Κ πχ δεν τα πετάω με 2 pair και πιθανότητες 4.5:1. Άμα κάνω shove στο turn νομίζω πως τα μόνα χειρότερα που θα μου κάνει call είναι Κ ή κανένα 10 με Α kicker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 @tzatzikis4 Δηλαδή λες άμα ποντάρει στο river να τα πετάξω?? Εξαρτάται και τι μεγέθους ποντάρισμα θα κάνει. 2Κ πχ δεν τα πετάω με 2 pair και πιθανότητες 4.5:1. Άμα κάνω shove στο turn νομίζω πως τα μόνα χειρότερα που θα μου κάνει call είναι Κ ή κανένα 10 με Α kicker.νομιζω πως river βρισκεσαι αιωνες πισω.. μονο πολυ μικρο bet κι αυτο αφου προσευχηθεις πρωτα..για το turn, πιστευεις πως θα κανει 2nd barrel με το 8ρι η το 6ρι? ο οποιοσδηποτε σκεπτομενος παικτης που εχει φαει reraise flop και ξανα πονταρει turn, ειτε επιασε τον Κ ειτε εχει καλο 10ρι και δν πιστευει οτι ο Κ αλλαξε κατι,ειτε παμε στις χειροτερες περιπτωσεις του set/κεντας που συνεχιζει για value..παντως τα 2 τελευταια δν τα πολυπιστευω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 νομιζω πως river βρισκεσαι αιωνες πισω.. μονο πολυ μικρο bet κι αυτο αφου προσευχηθεις πρωτα..για το turn, πιστευεις πως θα κανει 2nd barrel με το 8ρι η το 6ρι? ο οποιοσδηποτε σκεπτομενος παικτης που εχει φαει reraise flop και ξανα πονταρει turn, ειτε επιασε τον Κ ειτε εχει καλο 10ρι και δν πιστευει οτι ο Κ αλλαξε κατι,ειτε παμε στις χειροτερες περιπτωσεις του set/κεντας που συνεχιζει για value..παντως τα 2 τελευταια δν τα πολυπιστευω..Ναι μάλλον συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως είπα και πριν για να έχω κάνει check εκεί μάλλον θα ήξερα ότι θα πάει για δεύτερο βαρέλι(εννοώ και με κακό φύλλο). Τώρα δεν θυμάμαι γιατί το πίστευα αυτό αλλά τέσπα. Και εντάξει δεν είναι όλοι σκεπτόμενοι παίκτες. Τουλάχιστον στα stakes που παίζω εγώ σίγουρα όχι. Γενικώς θα με ενδιέφερε να σχολιαστεί και λίγο το river. Βασικά στην ουσία τα πράγματα πήγαν όπως ήθελα μέχρι το river (άσχετα με λάθος ή σωστό). Και εγώ πίστευα πως είμαι μπροστά στο river (πολύ απίθανο να κρατάει 6). Με δεδομένο αυτό και με το action που έχει γίνει και με το σκεπτικό του να βγάλουμε όσα περισσότερα μπορούμε τι να έκανα river?? Έκανα check με σκοπό raise (και πιθανότατα all in λόγω των μαρκών μου) αλλά σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερο ένα bet από μπροστά σε αυτή τη φάση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2012 @Drowace Δεν είπα shove river, είπα shove μετά το bet του στο turn. Αν και όπως σου έγραψα πριν δεν θα έκανα καν check στο turn μετά από check / raise flop. Γιατί να χάσεις το initiative και κυρίως γιατί να του δώσεις τη δυνατότητα να κάνει check behind όταν έχεις τόσο καλό φύλλο; Στο river εξαρτάται από το bet του αν θα κάνεις call ή fold. Γενικά πάντως δύσκολα πετάω. Δηλαδή σου έχει κάνει call σε check / raise και ξαναποντάρει το turn με ένα 6άρι; Ή μήπως έκανε call στο check / raise σου στο flop με Κ high; Κάτι δε μου κολλάει. Το μόνο που βγάζει νόημα είναι το KT άντε και το Κ8. Γιατί δε μας λες τι έκανε στο river; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 @dmelissourgos Sorry κατάλαβα shove river. Για το check στο turn είπα για να το έκανα θα ήξερα ότι θα χτυπήσει ξανά. Αλλά βλακεία το call. Έχεις δίκιο στο shove. Εντάξει αρχάριος είμαι τώρα μαθαίνω και λογικό να κάνω λάθη αρκετά. Η ερώτηση μου στο river δεν είναι αν θα κάνω call σε ποντάρισμα και πόσο. Αυτό αναφέρθηκε επειδή το είπε ο @tzatzikis4. Εγώ θέλω να μάθω αν με τέτοιο line και αν πιστεύουμε πως είμαστε μπροστά άμα θα μας έπαιρνε να κάνουμε check και μετά call/raise ή άμα θα έπρεπε να πάμε με την μία με bet. ΥΓ. sorry ρε είμαι πολύ nοοb αλλά τι είναι το initiative?? ΥΓ2. Έκανε check μετά αυτός. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 fold preok flop ισως μεγαλυτερο raise 1800-1900 θα προτιμουσαturn: lead bet με σκοπο να τα παιξεις ολα,εφοσον τσεκαρεις τουλαχιστον κανε ξανα c-r το check call εκει ειναι λαθος 100%river:fold σε οποιοδηποτε κανονικο πονταρισμα,το λεω ετσι γιατι σε αυτα τα stakes πολλοι αντιπαλοι κανουν καποια bet 1bb η κατι σαν 10%ποτ στα οποια θα κανουμε call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 στο τέρν μετά το ρείζ είσαι ολ ιν...μπορεί να χει βαλέδες ντάμες ..η ρήγα με κακό κικέρ...σε ολ ιν λογικά τα πετάει αυτά τα φύλλα,,,τώρα στο ρίβερ αν σου ποντάρει λίγα κάνε κολ από περιέργεια για να δεις από τi χάνεις..οκ πλάκα κάνω...παντός στο τέρν έχεις την ευκαιρία με σοουβ να πάρεις ένα αρκετά φουσκωμένο ήδη ποτ..το φλατ κολ είναι λάθος κατά τη γνώμη μου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 fold preΚαλά ναι εννοείται! Όλοι μου είπατε shove turn και μάλλον εκεί έχω κάνει το πιο σημαντικό λάθος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 τελικά 6 άσσο είχε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Όχι Α 8 είχε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Όχι Α 8 είχε.Lol παιχταράς ήταν.Όσο για το river δεν υπάρχει θέμα check / raise που είπες, ούτε και bet από μπροστά. Αν σου κάνει μικρό ποντάρισμα κάνε call (αν και εγώ ακόμα και μισό pot να έκανε θα δυσκολευόμουν να το πετάξω). Αλλά ναι το πιο σημαντικό λάθος είναι το call στο turn. Στο river έκανε check κι αυτός έτσι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Οποίος βάζει King στο range του villain κόβει το πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Στο river έκανε check κι αυτός έτσι;Ναι check έκανε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Οποίος βάζει King στο range του villain κόβει το πόκερ.δεν εξηγεί τη έγινε στο ρίβερ ..αν ποντάρε ο άλλος στο ρίβερ στο ρέιντζ του δεν υπάρχει ρήγας..??τώρα βλέπω ότι γράφει ότι τσέκαρε..αν τσέκαρε σαφώς και δεν υπάρχει ρήγας.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Οποίος βάζει King στο range του villain κόβει το πόκερ.ο hero checkαρει στο αρχικο post μονο ρε κωστα γιατι να μην εχει Κ ο αλλος?δλδ περιμενεις σε 1$ buy in να πεταξει ο αλλος ΑΚ,ΚQ,ΚJ και προφανως δεν πεταει 6Κ,8Κ...γιατι να κοψω το ποκερ ασε με λιγο ακομα δν χανω τοσα ωστε να το παρατησω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 αν είχε ρήγα και με διπλωμένο το μπορντ λογικά θα έκανε ρείς για να πάρει βάλιου,,αλλά εδώ μας λέει ο φίλος ότι τσεκάρει στο τέρν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 αν είχε ρήγα και με διπλωμένο το μπορντ λογικά θα έκανε ρείς για να πάρει βάλιου,,αλλά εδώ μας λέει ο φίλος ότι τσεκάρει στο τέρν...εγω βλεπω στο ποστ οτι ο drowace κανει check στο turn κι ο αλλος ριχνει 2nd barrel και μετα στο river ο drowace ξανακανει check και ο αλλος δεν εχει μιλησει ακομα..οποτε δν εχουμε ιδεα τι κανει ο αντιπαλος στο river ενω στο turn πονταρει κανονικα αρα μια χαρα value παιρνει αν εχει ρηγα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2012 αυτά τα ρείς στο τέρν σε τέτοια στειξ σε τουρνουά με τέτοιο καπ γινοντε συνέχεια στη προσπαθια να πετάξει ο άλλος το φύλλο του,,,και σχεδόν ποτέ για βάλιου...της περισσότερς φορές τσεκάρουν τα νάτσ και περιμένουν να ποντάρει ο άλλος..δε μου λέει τίποτα το ρείς στο τέρν...αν είχε ρήγα επιμένο και με διπλωμένο το μπορντ θα ποντάρε για βάλιου στο ρίβερ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stikis Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2012 Διάβασα μόνο το πρώτο ποστ οπότε χωρίς να ξέρω τι άλλο έχει γραφτεί λέω τη γνώμη μου σε αυτό καθαυτό το χέρι:1ον) Preflop το είπες και μόνος σου δεν βρίσκω λόγο γιατί να κάνεις ένα τέτοιο call με τόσο γενικό χέρι Out of position με 50bb effective παίζεται σε cash game που παίζεις συνήθως πιο deep θα το έκανες call ?? δε νομίζω...2ον) Postflop μου αρέσει το c / r παίρνεις αξία από αρκετά χέρια που κερδίζεις και είναι στο range του raiser ..3ον) Στο turn επιλέγεις check μια κίνηση που δεν την πολυκαταλαβαίνω αφού με χέρια όπως ΑΤ JJ QQ ο αντίπαλος λογικά θα κάνει check behind και θα χάσεις ένα ποντάρισμα που πιθανώς θα πλήρωνε με αυτά τα hands ... το παράξενο είναι ότι εκείνος ποντάρει και πλέον το χέρι γίνεται λίγο πιο παράξενο.. Τι μπορεί να έχει σε αυτό το σημείο και το ποντάρει?από αυτά που σε κερδίζουν μπορεί να έχει set ή να βρήκε set στο turn ή μπορεί να έπιασε και αυτός 2 Pairs στο turn -αν είχες ποντάρει όμως πιθανότατα να έκανε raise και να πήγαινες πάσο σχεδόν σίγουρος ότι χάνεις- τώρα δεδομένου ότι έχεις κάνει check όμως μπορεί να το εκλάβει ως αδυναμία και να ποντάρει και με χέρια που κερδίζεις όπως ΑΤ QQ JJ AA και πιο δύσκολα AK -αν έκανε κάποιο ηλίθιο float Που πολλοί συνηθίζουν σε άκυρα spot μόνο και μόνο επειδή δε γουστάρουν να πετάξουν ένα δυνατό preflop hand .. όπως και να έχει θεωρώ ότι χάνεις αξία με το να μην ποντάρεις το turn αλλά αφού επέλεξες check νομίζω πως το just call είναι μονόδρομος αφού πλέον δεν πρόκειται να πληρωθείς από κάτι χειρότερο εκτός αν είναι πολύ random ο αντίπαλος..4ον) Το river δυστυχώς είναι πολύ κακό για μας και νομίζω ότι κάνω c / f σε ποντάρισμα μεγαλύτερο του μισού του ποτ και c / c σε μικρότερο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts