LOUKAS34 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 PokerStars No-Limit Hold'em, 0.25 Tournament, 15/30 Blinds (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comsaw flop | saw showdownUTG+1 (t2655)MP1 (t2895)MP2 (t1465)CO (t2195)Button (t2010)SB (t2915)BB (t350)UTG (t2085)SB's M: 64.78Preflop:2 folds, MP1 calls t30, MP2 calls t30, 2 folds, SB calls t15, BB checksFlop: (t120) 4, A, K(4 players)SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checksTurn: (t120) 2(4 players)SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checksRiver: (t120) 9(4 players)SB bets t60, 1 fold, MP1 calls t60, MP2 raises to t1435 (All-In), SB calls t1375, 1 foldTotal pot: t3050Main pot: t3050 between MP2 and SB, won by SBResults:SB had Q, 7 (flush, King high).MP2 had 2, 2 (three of a kind, twos).Outcome: SB won t3050 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Όχι χάνεις απο Ax σπαθί το οποίο έτσι όπως έχει πάει το action είναι σχεδόν απίθανο να έχει καποιος.... Άν κάποιος έιχε A γενικά θα πόνταρε στο φλοπ προσπαθώντας να πάρει value και να μικρύνει το field, Αν είχε Αx σπαθιά θα πόνταρε οπωσδήποτε στο turn για value. Τώρα βέβαια σε αυτά τα buy ins δεν μπορείς να βγάζεις και συμπεράσματα οι παίχτες δεν σκέφτονται so... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 ακριβώς είναι ότι νάναιτνχ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2012 Επειδή και εγώ παίζω τα ίδια η εμπειρία μου μου λέει 2 πράγματα. 1ον δεν κάνεις call εκεί γιατί μπαίνουν με any two και τις περισσότερες φορές δεν θα έχεις ΙΔΕΑ που βρίσκεσαι στο flop 2ον Auto call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Q 7 is the nuts!!! Αν ειχε πονταρει καποιος pre η στο flop συνηθως εχουν ασσο, δεν παει κανενας για trap check σε 4 way pot. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 δεν ξέρω πως αλιως να το παίξω το χέρι αυτόαφού είμαι μόνο με Q 7στο FLOP δεν είχα τίποτα - τσεκάρουμε όλοι.TURN όλοι ΤΣΕΚστο RIVER βλέπω ALL ΙΝλέω ΛΕΣ? ΆΣΣΟ? το σκεπτικά TIMER και λέω δεν γαμιετε 2 NUTS έχω ας χάσω:Δαλλά άσχετος με αυτό βλέπω ότι έχω 64M -θεωρητικά για πιο λόγο να διακινδινευσω τον αγώνα με TOSA ΒΒ....ευτηχος που ήταν BLUFF του allou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 actually δεν ήταν Bluff απλά πίστευε ότι το σετ είναι best hand εκεί και το έκανε για value μιλάμε 25c sng το χέρι μου κόβω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 σωστά σου λέει backDOOR flush πόσο της % είχα να το piaso Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2012 Έλα αλήθεια τώρα πήρες και χρόνο για να το σκεφτης ?εκεί βάζουμε και από τσέπη . οποιοσδήποτε άσσος θα είχε χτίπηση στο φλοπ η έστω στο turn . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stikis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Δεν άκουσα να έσπασε το παγκόσμιο ρεκορ του πιο γρήγορου κλικ στον κόσμο επομένως το λάθος σου είναι πως δεν έκανες αρκετά γρήγορο call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 χαχαχτες φίλε - ξεκιστικάbAD βεατKK VS 99Φυλλ υς ΦΥΛΛΤριπς VS φυλλστραιγητ VS φλυση μαμήθηκα στα BAD ΒΕΑΤΤα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac). Δείτε περισσότερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2012 hero call Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2012 Δεν άκουσα να έσπασε το παγκόσμιο ρεκορ του πιο γρήγορου κλικ στον κόσμο επομένως το λάθος σου είναι πως δεν έκανες αρκετά γρήγορο callναι κι αυτός που έβγαλε το timebank να ψοφησει ρε Νικολακη???tank και fold είναι το χέρι...αλλά οπωσδήποτε tank .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts