Eirini001 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 παιδιά εχει ξεφυγει το τοπικ....ειναι καλο να ακουγοντε ολες οι γνωμες , και να υπαρχει και η αντιθετη ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΗ αποψη.το ποκερ δεν ειναι απλο παιχνιδι,εξαρταται απο πολλους παραγωντες η νικη...απο το πως θα ξυπνησεις το πρωι μεχρι και απο αν εχεισ καλο σημα στο νετ οπως και να χει το τοπικ βοηθαει,εμενα τουλαχιστον με εχει βοηθησει οπως και αρκετους απ οτι βλεπω.καλος και ο αντιλογος αλλα μη το τραβαμε...μελισσουργε κανεις δεν ειπε να μη λες τη γνωμη σου .και πιστεψε με αν ανοιγες και εσυ τοπικ με συμβουλες και τις εμπειριες σου θα βοηθουσες πολλους εδς μεσα..και οχι μονο να διορθωνεις τα τοπικ αλλων....και ναι δεν ειναι δουλεια σου να βοηθασ οταν βοηθασ αλλα ουτε του dfwMe είναι και παρόλαυτα δεν τον άκουσα να παραπονιεται. τα φορουμ υπαρχουν για να ανταλλασουμε αποψεις και να βοηθαμε.τεσπα ελπιζω να εληξε το θεμα γιατι βγαινουμε εκτος και ειναι κριμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Κάποιες από τις παρατηρήσεις μου:Για regular blind levels μου φαίνεται η στρατηγική αρκετά σφιχτή. Δηλαδή unopened απο τελευταίες θέσεις θα άνοιγα περισσότερους Α και κάποια φύλλα με καλό equity γενικά. Αν υπάρχουν limpers ανάλογα πόσο καλός είναι ο καθένας στο post flop παιχνίδι isolation raise. Μου φαίνεται ότι χάνεται πάρα πολύ value παίζοντας QQ - JJ για σετ mining απέναντι σε παίκτες που συμφωνώ πως παίζουν απο any position όποιο φύλλο τους αρέσει απλά. Στα range που δίνεις συμφωνώ με τον dmelissourgos για να πω την αλήθεια. Οι πίνακες του Nash θεωρούν ότι ο αντίπαλος θα κάνει call απόλυτα σωστά. Είναι +EV αλλά δεν είναι optimal . Το ίδιο ισχύει και για τους calling πίνακες. Αλλά είναι κάτι που μπορείς να πατήσεις πάνω.Και pre άντε απέναντι σε limpers ανάλλογα με το πόσα ΒΒ (7-15) είχα θα έπαιζα πιο επιθετικά. @Drowace Η πρώτη παρατήρηση-πρόταση που έκανα για τους JJ ήταν να πας εσύ πρώτος all in .Απλά ακόμα και αφού είδες το blind εγω θα έκανα call . Το range του ΒΒ δεν νομίζω οτι είναι τόσο σφιχτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
indierokkah Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Δεν υπαρχει καμια αγελη και κανενα κατεστημενο ρε γκαρντασια.Οπως σε καθε φορουμ υπαρχουν οι παλιοι και οι νεοι.Το οτι τα παιδια ποσταραν τοσες πολλες απαντησεις ειναι περα για περα σημαντικο και βοηθαει σε εμας. (αν και καποιους ορισμους δεν τους πολυπιανω , αλλα προβλεπεται μεγαλο διαβασμα οταν βρω χρονο)Ας σταματησουμε εδω το πεταγμα της "καυτης πατατας" για τον πολυ απλο λογο : δεν υπαρχει!Το αρθρο/θεμα ειναι υπεροχο ας μην το καταστρεψουμε αλλο, ας συνεχισουμε μονο με αναλυσεις χεριων ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 @Eirini001 Ο dfwMe δεν παραπονιέται γιατί δεν του είπε κανένας ότι είναι μέλος καμιάς αγέλης που προσπαθεί να αποτρέψει τους νέους παίχτες από το να μάθουν poker. Αντιθέτως του είπαν όλοι μπράβο για αυτό το thread και καλά έκαναν. Μαζί κι εγώ. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να επικροτούνται ακόμα κι αν υστερούν σε κάποια σημεία. Αλλά όταν βλέπω κάτι που είναι κατά τη γνώμη μου λάθος δίπλα από το μπράβο θα πω και "κοίτα και αυτό, μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή". Έτσι γιατί μπορεί να ξέρω 1-2 links παραπάνω.Όσο για το νέο thread που μου είπατε να φτιάξω, δεν μπορώ να το κάνω. Κρίνω πως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φτιάξω έναν ολοκληρωμένο οδηγό στρατηγικής. Θα ήταν, μάλιστα, αρκετά ανούσιο αφού τα πάντα υπάρχουν σε πολύ καλά βιβλία για poker, όπου θα διαβάσετε 100 φορές πιο πολλά και σωστά πράγματα από ότι θα σας έλεγα εγώ. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα τα δείτε και πιο εύκολα διατυπωμένα.@dfwMe Για τα pushing και calling ranges κοίτα αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Παιδιά,ας σταματήσουμε να spamaroume και εννοώ όλοι μας.Δεκτές οι παρατηρήσεις σας,πολλά σε αυτά ΔΕΝ συμφωνείτε αλλά εδώ είναι ο ΔΙΚΌΣ μου τρόπος και αφήστε με να προτείνω ότι θέλω,ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟ και αν δεν σας δώσει profit μπείτε εδώ μέσα και πείτε το.Μην κάνετε διορθώσεις με βάση αυτά που πιστεύετε εσείς,όχι γιατί είναι λαθος αυτά που λέτε και σωστά αυτά που λέω εγώ αλλά γιατί είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ .Άλλο προτείνω εγώ,άλλο εσείς αλλά το topic το άνοιξα για να ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΩ τον δικο μου τρόπο.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι ίσος καλύτεροι ισως χειρότεροι.Θέλετε σίγουρα να βοηθήσετε αλλά το μόνο που κάνετε είναι τα τους μπερδεύετε.Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό?Αν όχι ας κλειδώσει επιτέλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Παιδιά,ας σταματήσουμε να spamaroume και εννοώ όλοι μας.Δεκτές οι παρατηρήσεις σας,πολλά σε αυτά ΔΕΝ συμφωνείτε αλλά εδώ είναι ο ΔΙΚΌΣ μου τρόπος και αφήστε με να προτείνω ότι θέλω,ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟ και αν δεν σας δώσει profit μπείτε εδώ μέσα και πείτε το.Μην κάνετε διορθώσεις με βάση αυτά που πιστεύετε εσείς,όχι γιατί είναι λαθος αυτά που λέτε και σωστά αυτά που λέω εγώ αλλά γιατί είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ .Άλλο προτείνω εγώ,άλλο εσείς αλλά το topic το άνοιξα για να ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΩ τον δικο μου τρόπο.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι ίσος καλύτεροι ισως χειρότεροι.Θέλετε σίγουρα να βοηθήσετε αλλά το μόνο που κάνετε είναι τα τους μπερδεύετε.Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό?Αν όχι ας κλειδώσει επιτέλους.ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Οκ, άλλο αυτό. Απλά φάσκεις και αντιφάσκεις λέγοντας ότι είναι δεκτές οι παρατηρήσεις για τη στρατηγική σου και αμέσως μετά ότι άνοιξες το thread για να παρουσιάσεις το δικό σου τρόπο και εμείς δεν πρέπει να πούμε τι πιστεύουμε ότι είναι πιο σωστό. Τεσπα αφού θεωρείς spamming τις παρατηρήσεις μου δεν ξαναγράφω εδώ. Όπως είπες κι εσύ δικό σου είναι το thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Όσο για τα HU πρέπει να είστε προσεχτικοί αλλά πάντα επιθετικοί,και εννοώ πραγματικά επιθετικοί.Με ένα δύο μικρά λάθη τελιώσατε,θα μείνετε με 2-3 ΒΒ και αυτό σημαίνει καταστροφή.Θα σας δώσω κάποιους πίνακες που θα τους εφαρμόζετε στο HU απλά λειτουργούν +ev από τα 10 ΒΒ και κάτω,δεν εχει σημασια αν ειστε εσεις η ο αντιπαλος 10 και κατω ΒΒ.Μόλις πιάσετε ένα φύλλο θα πηγαίνετε στον πίνακα και θα κοιτάτε αν θα τα αμολάτε όλα η θα πετάτε.Άρα όταν είστε στο SB και κρατάτε 3To πάτε στον (τα πρσικά είναι suited και τα πορτοκαλί off .Αν ο αριθμός που προκείπτει από τον πίνακα με βάση το φύλλο μας είναι μικρότερος του 10 δεν κάνουμε all in αν είναι πάνω του 10 κάνουμε,όσοι αρηθμοί είναι πάνω από το δέκα γράφουν "jam " άρα με αυτά τα φύλλα παίζουμε ρέστα αμεσως χωρίς min raise . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αν είστε στην ίδια κατάσταση,αλλά σας πιέζει ο αντίπαλος από το SB και εσείς είστε στο ΒΒ τότε θα συμβουλευτείτε τον δεύτερο πίνακα για να κάνετε η όχι το call .Αν σας κάνει raise κοιτάξτε τον πίνακα και θεωρήστε πως τα έχωσε όλα,αν ο πίνακας σας πει call τότε χώστε τον εσείς.Κάτω από 10 ΒΒ παίζουμε μόνο με αυτόν τον tropo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Ρε τι συζητάμε 9 σελίδες? στη φυλακη να σαι με ισόβια ε αυτο το πράγμα θα βαρεθείς να το κάνεις. Ειναι απάνθρωπο εξευτελιστικό και διεστραμμένο! Καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εναντίωση στα βασικά ένστικτα της επιβίωσης. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις 0.25$ buy in συστηματικά και να κάνεις και ανάλυση!Μόνο με ναρκωτικά αυτά τα πράγματα...Pffff μακριά από μας. (σορρυ για τα σπαμ αλλα δεν αντεξα) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Και που να βαρέσεις και κανα downswing Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 @astego _fish είναι μια αγέλη που θέλει να σας πάρει όλα τα λεφτά όσο ζείτε στην άγνοια !!φυλαχτείτε και μάθετε πόκερ όλοι σαν μια γροθιά για να μη σας κλέβουν !!ήρθε το τοπικ της δικαιοσύνης!!επιτέλους ο μορφέας σας σας έδωσε το κόκκινο χάπι!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Οκ, άλλο αυτό. Απλά φάσκεις και αντιφάσκεις λέγοντας ότι είναι δεκτές οι παρατηρήσεις για τη στρατηγική σου και αμέσως μετά ότι άνοιξες το thread για να παρουσιάσεις το δικό σου τρόπο και εμείς δεν πρέπει να πούμε τι πιστεύουμε ότι είναι πιο σωστό. Τεσπα αφού θεωρείς spamming τις παρατηρήσεις μου δεν ξαναγράφω εδώ. Όπως είπες κι εσύ δικό σου είναι το thread. Πραγματικά ότι ήθελα να πω. Καλή τύχη σε όλους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 @dmelissourgosΣε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Κοίταξα αυτά που μου είπες και όντως έχεις δίκιο. Κάνω πολλά limps. Στα πρώτα χέρια που μου είπες με ΚΚ QQ τα bets μου ήταν επίτηδες μικρά. Γιατί οι παίκτες εκεί πάντα στα πληρώνουν και θεωρούν πως είναι αδυναμία και πολλές φορές σε reraiseάρουν μόνο και μόνο επειδή νομίζουν ότι μπλοφάρεις. Άμα παρατήρησες και στα 2 χέρια με βάλανε all in μόνοι τους. Εγώ σκόπευα να χτυπήσω δυνατά στο river να φανεί σαν μπλόφα. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω αυτά που μου είπες.@Eirini001 Ο dfwMe δεν παραπονιέται γιατί δεν του είπε κανένας ότι είναι μέλος καμιάς αγέλης που προσπαθεί να αποτρέψει τους νέους παίχτες από το να μάθουν poker. Αντιθέτως του είπαν όλοι μπράβο για αυτό το thread και καλά έκαναν. Μαζί κι εγώ. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να επικροτούνται ακόμα κι αν υστερούν σε κάποια σημεία. Αλλά όταν βλέπω κάτι που είναι κατά τη γνώμη μου λάθος δίπλα από το μπράβο θα πω και "κοίτα και αυτό, μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή". Έτσι γιατί μπορεί να ξέρω 1-2 links παραπάνω.αυτό. +10000@souramaliki στα 50αρια bb είπαμε να κανείς limp τις QQ για σετ mining !!!και εσύ τις ανοίγεις x4 !!στο Α9 s το πεζεις έτσι γιατί συνήθως στο λογισμικό της stars river έχει 9 ε?για max value ?nice limps στα middle και late stages !για ένα φλοπ ζούμε ούτως η άλλως σ αυτή τη ζωή !random plays - random win να κάνει ανάλυση της donkias μου είπες τα ίδια πράγματα με τον dmelissourgo με άλλον τρόπο. Με το να ειρωνεύεσαι δεν κάνεις κάτι. Δεν είπα ποτέ ότι ξέρω τέλειο πόκερ ούτε τίποτα. Προφανώς είμαι ακόμα σε αρχάριο στάδιο και προσπαθώ να βελτιωθώ. Δεν έκανα ποτέ τον έξυπνο ούτε είπα πως είμαι κάποιος. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να με ειρωνεύεσαι. Για το Α9 είπα και εγώ ότι ήταν βλακεία πριν το ανεβάσω καν! Τεσπά δεν μιλάω επιθετικά και δεν γουστάρω που γίνεται αυτό. Απλά σόρρυ ρε που δεν τα σπάω στο πόκερ και δεν παίζω σε μεγαλύτερα stakes και δεν είμαι τόσο καλός όσο εσύ. Σόρρυ αλήθεια. Θα χαρώ να ακούσω τις συμβουλές σου φίλε (γιαυτό είμαι και στο forum έτσι και αλλιώς, να μάθω, να συζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις) αλλά όχι να με ειρωνεύεσαι. Δεν έκανα κάτι. Γενικά ας σταματήσουν οι βλακείες οι σπόντες όλα αυτά και όσοι θέλουν να συζητήσουν αναλύσουν βοηθήσουν να μείνουνΥΓ. Μην ακούω μα......ιες για αγέλες και τέτοια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JONYBOY1975 Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο οι πινακες ειναι απο το βιβλιο κιλ εβερυ ουαν? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panagiwths Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 για σου φίλε dfwME προσπαθώ να διαβάσω τα άρθρα σου αλλά τα βγάζει όλα έτσι:!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ τη να κάνω να εμφανιστούν κανονικια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 γιατι δεν μπορω να δω μερικα Ποστ ρε παιδια τι παιζει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Νομίζω τα έχει επεξεργαστεί ο dfwME για να μην μπορούμε να τα διαβάσουμε. Δε ξέρω για ποιο λόγο. Δεν φταίει το PC σου, σε όλους έτσι βγαίνουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 ε? και ποιος ειναι λογος .. τι να πω θα ηθελα να δω το αρχικο Ποστ κριμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 ε? και ποιος ειναι λογος .. τι να πω θα ηθελα να δω το αρχικο Ποστ κριμασε γραμμικη Α τα εβγαλε μαλλον,δεν εξηγειται αλλιως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Άρης Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2012 Too advanced OBV Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 ...()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*...γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά σε αυτό θα διαφωνήσω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 ...()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*...γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά σε αυτό θα διαφωνήσωπλακα κανεις ετσι? δεν μπορει να συμφωνεις μ αυτο το κομματι πραγματικα... πες μου οτι κανεις πλακα... δεν υπαρχει πιο standard line απο αυτο imo. well written dfwme αστον να λεει που αδει κι ενας φιλος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts